Daniel Buzdugan, dezvăluiri tulburătoare! De ce nu a devenit preot
Home » Trending » Copii, puși în pericol de Tribunalul Prahova. Proxenet, trimis să facă muncă în folosul comunității la o școală gimnazială

Copii, puși în pericol de Tribunalul Prahova. Proxenet, trimis să facă muncă în folosul comunității la o școală gimnazială

De: T.S 22/05/2020 | 11:02
Copii, puși în pericol de Tribunalul Prahova. Proxenet, trimis să facă muncă în folosul comunității la o școală gimnazială

Cinci proxeneți din județul Prahova au fost condamnați de Tribunalul Prahova la închisoare cu suspendare deși câștigaseră peste 300.000 de euro obligând tinere să se prostitueze în România, dar și Austria. Bărbații au fost obligați să muncească în folosul comunității, patru dintre ei la Primăria din Comarnic, iar unul la Școala gimnazială din Bușteni.

Potrivit Portaljust, Cătălin Ceapă, Marin Tache Ionuț, Vladimir Iulian Cofaru, Ionuț Cătălin Dochia și Georgiana Lidia Truță au fost găsiți vinovați pentru săvârșirea infracțiunii de constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism.

Fiecare a fost condamnat la câte doi ani și șapte luni de închisoare cu suspendare, dar și la câte 60 de zile de muncă în folosul comunității. Instanța a decis ca trei dintre proxeneți să lucreze timp de două luni la Primăria din Comarnic, unul dintre ei va munci la Școala Gimnazială ”Nestor Urechea” din Bușteni, iar tânăra va lucra tot la primărie, dar în comuna Cocorăștii Mislii, scrie www.Ziarulincomod.ro

Instanța a decis să confiște și o important sumă de bani, de peste 300.000 de euro, dar și un autoturism BMW, găsit în casa proxeneților la momentul perchezițiilor.

Soluția pe scurt

” 1. condamna pe inculpatul CEAPĂ CĂTĂLIN, pentru savarsirea infracțiunii de constituire a unui grup infracţional organizat,la pedeapsa de 1 (un) an si 3 ( trei ) luni inchisoare.

condamna pe inculpatul CEAPĂ CĂTĂLIN, pentru savarsirea infracțiunii de proxenetism, la pedeapsa de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare.

contopeste cele 2 pedepse stabilite prin prezenta, inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare la care se adauga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa stabilita (respectiv 5 luni inchisoare), rezultand o pedeapsa totala de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare. dispune suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare aplicata

obliga inculpatul CEAPĂ CĂTĂLIN ca pe durata termenului de supraveghere va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Primaria orasului Comarnic

2.condamna pe inculpatul TACHE IONUȚ-MARIAN, pentru savarsirea infracțiunii de constituire a unui grup infracţional organizat,la pedeapsa de 1 (un) an si 3 ( trei ) luni inchisoare.

condamna pe inculpatul TACHE IONUȚ-MARIAN, pentru savarsirea infracțiunii de proxenetism,la pedeapsa de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare. contopeste cele 2 pedepse stabilite prin prezenta, inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare la care se adauga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa stabilita (respectiv 5 luni inchisoare), rezultand o pedeapsa totala de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare.

Pedepse mici, la limita de „executare”

dispune suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare aplicata inculpatului TACHE IONUȚ-MARIAN sub supraveghere

obliga inculpatul TACHE IONU?-MARIAN ca pe durata termenului de supraveghere pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul TACHE IONU?-MARIAN va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Primaria orasului Comarnic .

3.condamna pe inculpatul COFARU IULIAN-VLADIMIR, pentru savarsirea infracțiunii de constituire a unui grup infracţional organizat,la pedeapsa de 1 (un) an si 3 ( trei ) luni inchisoare.

pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare la care se adauga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa stabilita (respectiv 5 luni inchisoare), rezultand o pedeapsa totala de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare.

dispune suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare aplicata inculpatului COFARU IULIAN-VLADIMIR sub supraveghere

COFARU IULIAN-VLADIMIR va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Primaria orasului Comarnic .

condamna pe inculpatul DOCHIA CĂTĂLIN-IONUȚ, pentru savarsirea infracțiunii de constituire a unui grup infracţional organizat,la pedeapsa de 1 (un) an si 3 ( trei ) luni inchisoare.
inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea de 2(doi) ani si 2 (doua) luni inchisoare la care se adauga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa stabilita (respectiv 5 luni inchisoare), rezultand o pedeapsa totala de 2 (doi) ani si 7 (sapte) luni inchisoare.

dispune suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare aplicata inculpatului DOCHIA CĂTĂLIN-IONU? sub supraveghere

60 de zile la școala gimnazială

DOCHIA CĂTĂLIN-IONUȚ va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Scoala Gimnaziala Nestor Urechia – Busteni.

condamna pe inculpatul TRUȚĂ LIDIA-GEORGIANA, pentru savarsirea infracțiunii de constituire a unui grup infracţional organizat,la pedeapsa de 1 (un) an si 3 ( trei ) luni inchisoare.
condamna pe inculpatul TRUȚĂ LIDIA-GEORGIANA, pentru savarsirea infracțiunii de proxenetism,la pedeapsa de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare .

contopeste cele 2 pedepse stabilite prin prezenta, inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare la care se adauga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa stabilita (respectiv 5 luni inchisoare), rezultand o pedeapsa totala de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare.

suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare aplicata inculpatului TRUȚĂ LIDIA-GEORGIANA sub supraveghere

TRUȚĂ LIDIA-GEORGIANA va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Primaria comunei Cocorastii Mislii.

Ce bunuri au confiscat

autoturismului marca BMW, ce aparţine inculpatului CEAPĂ CĂTĂLIN.

confisca de la fiecare inculpat, astfel : – suma de 210.000 euro de la inculpatul Ceapa Catalin – suma de 12 000 euro de la inculpatul Dochia Catalin – suma de 64.000 euro de la inculpatul Tache Ionut Marian – suma de 64.000 euro de la inculpatul Cofaru Iulian Vladimir”, potrivit instanțelor de judecată.

Cei patru bărbați și tânăra au fost acuzaţi că au obligat mai multe tinere să se prostitueze, atât pe teritoriul României, dar şi în Austria”.

Foloseau metoda loverboy

Potrivit sursei amintite mai sus, metoda prin care fetele au fost corupte este una deja clasică: ”loverboy”. Fetele erau cerute în căsătorie şi li se promiteau o viaţă de lux, dar până atunci tânăra familie trebuia să facă rost de bani. Cum cea mai la îndemână metodă de a produce bani era prostituţia, fetele au fost forţate să întreţină relaţii sexuale contra unor sume de bani.

Proxeneţii au fost reţinuţi în vara anuljui 2018, în urma unor percheziţii care au avut loc în mai multe localităţi din Prahova (zona Valea Prahovei), dar şi în Austria. Sentința Tribunalului Prahova nu este definitivă. În prezent, la Curtea de Apel Ploiești s-a reluat judecarea cauzei în urma contestațiilor.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
ŞOC! Patinatoarea a rămas goală pe gheaţă în direct:
ŞOC! Patinatoarea a rămas goală pe gheaţă în direct: "Costumul meu s-a deschis". Accidentul vestimentar...
FOTO. Rita Mureșan a împlinit 50 de ani! Fosta Miss România a anilor ’90 a ajuns de nerecunoscut
FOTO. Rita Mureșan a împlinit 50 de ani! Fosta Miss România a anilor ’90 a...
Hoții ”vânează” TOYOTA și HONDA. Care e motivul?
Hoții ”vânează” TOYOTA și HONDA. Care e motivul?
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20 de alimente toxice pentru ficat
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20...
Pastilele și suplimentele care afectează cel mai mult ficatul. Paracetamolul poate duce la hepatită
Pastilele și suplimentele care afectează cel mai mult ficatul. Paracetamolul poate duce la hepatită
Ce să pui în BERE pentru un GUST MAI BUN? NU vei regreta!
Ce să pui în BERE pentru un GUST MAI BUN? NU vei regreta!
Soția lui ZELENSKI a dat vestea cumplită! Anunțul făcut de OLENA Zelenska. Este șoc total în UCRAINA
Soția lui ZELENSKI a dat vestea cumplită! Anunțul făcut de OLENA Zelenska. Este șoc total...
Dezvăluirea anului în lumea interlopă. Pentru cine lucra clanul Cordunenilor. Firele duc SUS de tot!
Dezvăluirea anului în lumea interlopă. Pentru cine lucra clanul Cordunenilor. Firele duc SUS de tot!
Bancul zilei: Maria, fată de la țară, ajunge menajeră la niște bogătași. Sub patul matrimonial găsește
Bancul zilei: Maria, fată de la țară, ajunge menajeră la niște bogătași. Sub patul matrimonial...
Reacția lui Mădălin Ionescu când oamenii au început să zică asta despre soția lui
Reacția lui Mădălin Ionescu când oamenii au început să zică asta despre soția lui
O nouă enormitate a regimului Putin: Trei ruși nevinovați, uciși de FSB
O nouă enormitate a regimului Putin: Trei ruși nevinovați, uciși de FSB
O reclamă a Poştei Norvegiei pune lumea pe gânduri: Mama Natură divorţează de Moş Crăciun
O reclamă a Poştei Norvegiei pune lumea pe gânduri: Mama Natură divorţează de Moş Crăciun
Informația dimineții despre MARIA CIOBANU! Mama lui Dragoș Dolănescu a făcut anunțul. S-a aflat acum
Informația dimineții despre MARIA CIOBANU! Mama lui Dragoș Dolănescu a făcut anunțul. S-a aflat acum
Smântână de post. Se prepară foarte ușor și este la fel de gustoasă
Smântână de post. Se prepară foarte ușor și este la fel de gustoasă
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Încă un scandal zguduie Biserica! Preot găsit în chilie cu un adolescent dezbrăcat
Încă un scandal zguduie Biserica! Preot găsit în chilie cu un adolescent dezbrăcat
In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Totul pentru familia mea”, Omer decide soarta fratilor sai
In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Totul pentru familia mea”, Omer decide soarta...
Andreea Tonciu a vorbit sincer despre divorțul de Daniel Niculescu
Andreea Tonciu a vorbit sincer despre divorțul de Daniel Niculescu
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine
Ultimele cuvinte ale Luizei Melencu. Dincă a rupt tăcerea: 'M-a scos din minți!'
Ultimele cuvinte ale Luizei Melencu. Dincă a rupt tăcerea: 'M-a scos din minți!'
Lovitura finală pentru Putin? „Mândria Rusiei” vrea să părăsească țara
Lovitura finală pentru Putin? „Mândria Rusiei” vrea să părăsească țara