Acasă » Trending » Contestă candidatura primarului Tudorache dintr-un motiv super-haios. Râzi cu lacrimi când vei citi! ”A tăinuit secretul…”

Contestă candidatura primarului Tudorache dintr-un motiv super-haios. Râzi cu lacrimi când vei citi! ”A tăinuit secretul…”

De: Marie Călin 20/08/2020 | 18:58

Tudor “Tubel” Schinagel, unul dintre adversarii lui Daniel Tudorache în cursa pentru Primăria Sectorului 1, contestă, în mod oficial, candidatura actualului edil, printr-un document care stârnește hohote de râs.

Potrivit documentului, Tudor “Tubel” Schinagel este nemulțumit că Daniel Tudorache, în toți anii pe care i-a petrecut la cârma Sectorului 1, nu a împărtășit „Secretul Îmbogățirii Grabnice” cu cetățenii.

(Citește și: Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a făcut anunțul: ”Computerul tomograf este funcțional!”)

Contestația împotriva primarului Daniel Tudorache

„CONTESTAȚIE împotriva candidaturii domnului Daniel Tudorache la funcția de primar al Sectorului 1 (…) pentru că în cei patru ani în care domnia sa a ocupat această funcție, aflând Secretul Îmbogățirii Grabnice, nu l-a împărtășit cu cetățenii, exemplul cel mai bun fiind subsemnatul care am 3 copii și m-am săturat de muncă, dorința mea arzătoare fiind să mă îmbogățesc. Înțeleg să îmi întemeiz contestația din următoarele motive:

În fapt, după cum arătam si mai sus, m-am născut am crescut în Sectorul 1 al Bucurestiului. Practic, toată viața mi-am petrecut-o aici și vă mărturisesc că nu am fost pasionat de fenomenul politicii niciodată, nu mă interesează să fac politică sau să ocup vreo funcție. Îmi văd de arhitectura mea și de copii; am trei și vreo două pisici.

Prima pagină a contestației lui Tudor Helmut Schinagel Costea

În schimb, ani de zile, m-am uitat la televizor și nu am putut să nu observ derizoriul în care a ajuns această îndeletnicire, mă refer bineînțeles la politică. Costume goale, vorbe goale, oameni fără niciun fel de consistență care ies public şi debitează numai inepții, care promit oricât și orice doar-doar mai prind un mandat.

În considerarea petitutului prezentei contestații, am să îngustez categoria de politician despre care fac vorbire și am să mă refer în mod special la tagma primarilor, a politicienilor care de 30 de ani concurează, câștigă și se îmbogătesc în funcțiile de primar”, a scris Tudor Schinagel în contestația sa, făcută ca o satiră la adresa clasei politice.

Blazonul lui Tudor Schinagel este… șlapul

De profesie arhitect, candidatul la Primăria Sectorului 1 și-a ales ca blazon electoral „șlapul” pentru că, din punctul său de vedere „este în toate un element identitar bucureștean.  Șlapul te însoțește din fragedă pruncie până la senectute și are o varietate foarte mare de întrebuințări domestice și sociale.  Dacă sunt ales primar al Sectorului 1 mă voi strădui sa înregistrez Șlapu’ în patrimoniul universal UNESCO”. 

Inedita contestație a rivalului actualului edil al Sectorului 1

În finalul textului, Tudor Schinagel le mai face o confesiune viitorilor săi alegători. „Țin să precizez de la început că nu sunt interesat de gagici, fiind însurat. Mă interesează doar să mă îmbogăţesc, este singura raţiune pentru care am intrat în această competiţie electorală”, a scris arhitectul.

Cine este Tudor „Tubel” Schinagel

Mai multe comunități on-line de umor, formate din arhitecți, avocați, antreprenori și corporatiști, au dus satira politică la un nou nivel, după ce candidatul Tudor „Tubel” Schinagel, care promite să se îmbogățească și să-și facă propria statuie, a intrat oficial în cursa pentru Primăria Sectorului 1.

(Nu rata : Primarul Tudorache denunță într-un document adresat Camerei Deputaților faptul că USR-PLUS blochează modernizarea sectorului 1)

„Eu cred sunt foarte mulți care înțeleg satira asta pentru că sunt generație nouă. În mod sigur sunt mulți care rezonează cu demersul nostru. Pentru că toți s-au săturat. Pentru că toți aud aceeași poveste de la toate partidele. Noi nu avem partid. Noi nu promitem nimica”, a declarat acesta pentru publicația online Buletin de București. Dosarul său de candidat a fost depus, pe acorduri lăutărești, la Biroul de Circumscripție Electorală din Sectorul 1, alături de aproape 2.300 de semnături.

Tudor este de profesie arhitect

Candidatul Tudor “Tubel” Schinagel, care promite să se îmbogățească, să legalizeze marijuana, să-și facă statuie și să construiască un port în Sectorul 1, a strâns semnăturile necesare și a intrat oficial în competiție pentru fotoliul de primar.

Daniel Tudorache este candidatul PSD la Sectorul 1

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, invitat joi la GÂNDUL LIVE, a declarat că, în ceea ce privește alegerile locale, oamenii sunt reticenți să se prezinte la vot, subliniind că se așteaptă la o prezență mult mai scăzută decât cea de la alegerile europarlamentare.

„În special cei în vârstă sunt reticenți. Noi la Sectorul 1 vom lua toate măsurile care se impun. Din punctul ăsta de vedere, eu zic că vom tinde către 100%. Nu îmi pun problema că noi nu putem. Însă oamenii sunt reticenți. Cred că putem avea undeva peste 40% prezență, însă nu vor fi atât de mulți cum au venit la alegerile europarlamentare”, a spus edilul Sectorului 1.

În ceea ce privește începutul școlii, edilul Dan Tudorache a precizat că în Sectorul 1 școala se va deschide în condiții de siguranță. „Noi punem tot ce ține de noi. Vom pune la dispoziție dezinfectant, măști. Deja a început montarea acelui spațiu de delimitare în școlile din Sectorul 1. Ne ocupăm de fiecare școală în parte ca, pe data de 14 septembrie, părinții și copiii să se simtă în siguranță. Am rezolvat problema pentru copiii de grădiniță și creșă, o vom rezolva și pe aceasra”, a punctat edilul la GÂNDUL LIVE.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în această zi
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25 mai
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
Vopsirea ouălor de Paște. Patru tehnici simple, dar de efect
Vopsirea ouălor de Paște. Patru tehnici simple, dar de efect
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...