Contestă candidatura primarului Tudorache dintr-un motiv super-haios. Râzi cu lacrimi când vei citi! ”A tăinuit secretul…”

Publicat: 20/08/2020 | 18:58

Tudor “Tubel” Schinagel, unul dintre adversarii lui Daniel Tudorache în cursa pentru Primăria Sectorului 1, contestă, în mod oficial, candidatura actualului edil, printr-un document care stârnește hohote de râs.

Potrivit documentului, Tudor “Tubel” Schinagel este nemulțumit că Daniel Tudorache, în toți anii pe care i-a petrecut la cârma Sectorului 1, nu a împărtășit „Secretul Îmbogățirii Grabnice” cu cetățenii.

(Citește și: Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a făcut anunțul: ”Computerul tomograf este funcțional!”)

Contestația împotriva primarului Daniel Tudorache

„CONTESTAȚIE împotriva candidaturii domnului Daniel Tudorache la funcția de primar al Sectorului 1 (…) pentru că în cei patru ani în care domnia sa a ocupat această funcție, aflând Secretul Îmbogățirii Grabnice, nu l-a împărtășit cu cetățenii, exemplul cel mai bun fiind subsemnatul care am 3 copii și m-am săturat de muncă, dorința mea arzătoare fiind să mă îmbogățesc. Înțeleg să îmi întemeiz contestația din următoarele motive:

În fapt, după cum arătam si mai sus, m-am născut am crescut în Sectorul 1 al Bucurestiului. Practic, toată viața mi-am petrecut-o aici și vă mărturisesc că nu am fost pasionat de fenomenul politicii niciodată, nu mă interesează să fac politică sau să ocup vreo funcție. Îmi văd de arhitectura mea și de copii; am trei și vreo două pisici.

Prima pagină a contestației lui Tudor Helmut Schinagel Costea

În schimb, ani de zile, m-am uitat la televizor și nu am putut să nu observ derizoriul în care a ajuns această îndeletnicire, mă refer bineînțeles la politică. Costume goale, vorbe goale, oameni fără niciun fel de consistență care ies public şi debitează numai inepții, care promit oricât și orice doar-doar mai prind un mandat.

În considerarea petitutului prezentei contestații, am să îngustez categoria de politician despre care fac vorbire și am să mă refer în mod special la tagma primarilor, a politicienilor care de 30 de ani concurează, câștigă și se îmbogătesc în funcțiile de primar”, a scris Tudor Schinagel în contestația sa, făcută ca o satiră la adresa clasei politice.

Blazonul lui Tudor Schinagel este… șlapul

De profesie arhitect, candidatul la Primăria Sectorului 1 și-a ales ca blazon electoral „șlapul” pentru că, din punctul său de vedere „este în toate un element identitar bucureștean.  Șlapul te însoțește din fragedă pruncie până la senectute și are o varietate foarte mare de întrebuințări domestice și sociale.  Dacă sunt ales primar al Sectorului 1 mă voi strădui sa înregistrez Șlapu’ în patrimoniul universal UNESCO”. 

Inedita contestație a rivalului actualului edil al Sectorului 1

În finalul textului, Tudor Schinagel le mai face o confesiune viitorilor săi alegători. „Țin să precizez de la început că nu sunt interesat de gagici, fiind însurat. Mă interesează doar să mă îmbogăţesc, este singura raţiune pentru care am intrat în această competiţie electorală”, a scris arhitectul.

Cine este Tudor „Tubel” Schinagel

Mai multe comunități on-line de umor, formate din arhitecți, avocați, antreprenori și corporatiști, au dus satira politică la un nou nivel, după ce candidatul Tudor „Tubel” Schinagel, care promite să se îmbogățească și să-și facă propria statuie, a intrat oficial în cursa pentru Primăria Sectorului 1.

(Nu rata : Primarul Tudorache denunță într-un document adresat Camerei Deputaților faptul că USR-PLUS blochează modernizarea sectorului 1)

„Eu cred sunt foarte mulți care înțeleg satira asta pentru că sunt generație nouă. În mod sigur sunt mulți care rezonează cu demersul nostru. Pentru că toți s-au săturat. Pentru că toți aud aceeași poveste de la toate partidele. Noi nu avem partid. Noi nu promitem nimica”, a declarat acesta pentru publicația online Buletin de București. Dosarul său de candidat a fost depus, pe acorduri lăutărești, la Biroul de Circumscripție Electorală din Sectorul 1, alături de aproape 2.300 de semnături.

Tudor este de profesie arhitect

Candidatul Tudor “Tubel” Schinagel, care promite să se îmbogățească, să legalizeze marijuana, să-și facă statuie și să construiască un port în Sectorul 1, a strâns semnăturile necesare și a intrat oficial în competiție pentru fotoliul de primar.

Daniel Tudorache este candidatul PSD la Sectorul 1

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, invitat joi la GÂNDUL LIVE, a declarat că, în ceea ce privește alegerile locale, oamenii sunt reticenți să se prezinte la vot, subliniind că se așteaptă la o prezență mult mai scăzută decât cea de la alegerile europarlamentare.

„În special cei în vârstă sunt reticenți. Noi la Sectorul 1 vom lua toate măsurile care se impun. Din punctul ăsta de vedere, eu zic că vom tinde către 100%. Nu îmi pun problema că noi nu putem. Însă oamenii sunt reticenți. Cred că putem avea undeva peste 40% prezență, însă nu vor fi atât de mulți cum au venit la alegerile europarlamentare”, a spus edilul Sectorului 1.

În ceea ce privește începutul școlii, edilul Dan Tudorache a precizat că în Sectorul 1 școala se va deschide în condiții de siguranță. „Noi punem tot ce ține de noi. Vom pune la dispoziție dezinfectant, măști. Deja a început montarea acelui spațiu de delimitare în școlile din Sectorul 1. Ne ocupăm de fiecare școală în parte ca, pe data de 14 septembrie, părinții și copiii să se simtă în siguranță. Am rezolvat problema pentru copiii de grădiniță și creșă, o vom rezolva și pe aceasra”, a punctat edilul la GÂNDUL LIVE.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.