Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 septembrie 2020. Balanțele pot rupe o relație

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 septembrie 2020. Balanțele pot rupe o relație

De: Madalina Manole 03/09/2020 | 19:16
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 septembrie 2020. Balanțele pot rupe o relație
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 septembrie 2020. Balanțele pot rupe o relație

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță pot avea tensiuni în cuplu și pot încheia o relație, mai ales dacă este vorba de o relație de lungă durată, deja încercată.

Astăzi, planeta iubirii, Venus, aflată în zodia Rac, formează un aspect de susținere cu planeta comunicării, Mercur, intrată în Fecioară, zodia sa de domiciliu. Ei bine, iată că această îmbinare a sentimentelor cu cuvintele, nu poate decât să nască declarații de dragoste, însă declarații pragmatice, chiar ușor rigide și deloc entuziaste. Ne putem declara sentimentele într-un mod foarte rațional, dar care nu rănește, ci din contră, care vindecă. Dialogurile cu cei din jur vor fi armonioase, plăcute și vom fi mult mai înclinați către activități distractive cu tentă intelectuală.

Pentru că tabloul zilei nu putea fi pictat doar în roz, tot astăzi, Venus, va face un aspect tensionat și cu planeta acțiunii, Marte, aflată în zodia Berbec, acolo unde intră și Luna cu mult avânt astăzi, iar din această direcție ne putem aștepta la conflicte și tensiuni, în special în cuplu și ar trebui să apelăm la resursele aspectului mai sus punctat, astfel încât să nu lăsăm un dialog să degenereze pentru că se poate ajunge la ruptură și despărțire.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt agitați astăzi și vor să-și impună punctul de vedere, în special în fața familiei, și o fac într-un mod destul de direct, aproape agresiv, dacă întâlnesc opoziție și critică. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține puternic la locul de muncă, în dialog și în negocieri, atât legate de sarcinile care le corespund, cât și de bani, remunerație. Nativii știu cum să pună problema pentru a obține ceea ce-și doresc.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de comunicare excepțională în cuplu, ba mai mult de atât, cei singuri cuceresc prin farmecul lor și prin felul de a vorbi. Însă, în cuplurile vechi, unde s-au acumulat tensiuni și frustrări, există riscul ca acestea să fie scoate la suprafață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere nativilor să fie foarte atenți dacă aduc în prezent situații din trecut pentru că trebuie să o facă cu tact și fără reproș.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de multă înțelegere și susținere din partea familiei, chiar susținere financiară. Nativii vor vorbi deschis și cald cu părinții, dar și cu persoana iubită, se vor simți apreciați și valorificați. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că pot exista tensiuni în cercul de prieteni sau, o altă interpretare, pot pierde o sponsorizare, o finanțare pentru un proiect sau roadele obținute nu sunt cele așteptate și bat pasul pe loc.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se află la mijloc între aceste două aspecte, iar cea mai folositoare interpretare este să folosească dialogul și negocierea pentru soluționarea problemelor profesionale. Capacitatea de exprimare îi ajută foarte mult să se facă înțeleși, iar dacă superiorii sunt agresivi sau prea autoritari, nativii să-și păstreze cumpătul. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce senzația de obstacol, de încetinire în progresul profesional.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să se vindece de frici și temeri, să se elibereze de gânduri negative, mai ales dialogând cu cineva și exprimându-le cu vice tare. Nativii capătă o mare forță interioară și, totodată, multă încredere în ei înșiși. Posibile discuții cu persoane din trecut, poate foști colegi, prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce o puternică intuiție pe care se pot baza. Atenție la conflictele ideologice!

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de dialoguri plăcute cu prietenii și distracții interesante cu aceștia, poate ieșiri la teatru, la spectacole, la o petrecere mai elevată. În prima parte a zilei pot negocia cu mare succes un proiect și-și pot atinge un țel profesional, chiar dacă pot fi nemulțumiți de un aspect financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite să împrumute bani.

Horoscop zilnic Balanță

Se pot relua niște teme de discuție legate de o funcție, legate de o avansare în carieră, de atingerea unui obiectiv profesional și negocierile pot fi foarte favorabile pentru cei născuți în zodia Balanță. Pe de altă parte, nu la fel de bine sunt susținuți în afacerile personale sau în parteneriate, colaborări, unde pot apărea conflicte și neînțelegeri cu asociații. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează asupra unui conflict major, serios în cuplu, fiind vorba de cuplurile cu vechime, de căsătorie. Se paote ajunge la ruptură sau la divorț.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de dialoguri plăcute în cercul de prietenii, susținere și încurajare, și unii nativi pot face planuri de călătorie, chiar peste hotare. Cei care au proiecte se pot bucura de promovare și progres. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atebționează că la locul de muncă pot apărea unele conflicte și tensiuni cu colegii, posibil din cauza unor viziuni diferite.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au șansa de a rezolva niște probleme financiare care țin de banii la comun cu ceilalți. Unii nativi pot primi/investi o sumă de bani pentru a-și continua un obiectiv profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că în cuplu pot apărea tensiuni majore care pornesc de la bani. Unii nativi au parte de încheierea unei aventuri, unei relații ascunse, în cazul în care nu o fac publică sau nu o recunosc ca fiind cea oficială.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn dau dovadă de o mare înțelepciune, capacitate de dialog și înțelegere în cuplu, iar acest aspect îi ajută foarte mult să-și consolideze relația. Posibile planuri de vacanță, de călătorie în doi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atebționează asupra unor tensiuni care pot lua naștere în familie, posibil între părinți și persoana iubită.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o zi foarte bună dacă trebuie să negocieze aspecte financiare ce vizează un bun de patrimoniu sau un credit sau chiar niște condiții salariale sau o remunerație primită în urma unei munci depuse. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează să fie mai pridenți în deplasările pe care le fac, mai ales în scop profesional. Posibile tensiuni cu colegii de muncă, poate invidii, frustrări ale acestora care trebuie tratate cu multă înțelepciune și înțelegere.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de aceste aspecte armonioase chiar în sectoarele ce corespund iubirii și relațiilor, prin urmare nativii au șansa de a se apropia prin dialog de sufletul persoanei iubite, au șansa de a clarifica o situație de cuplu, de a discuta la obiect cu partenerul de viață. Cei singuri pot cuceri, se pot îndrăgosti și pot începe o poveste de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot exista tensiuni financiare sau cheltuieli prea mari pentru distracții. De evitat speculațiile financiare și jocurile de noroc!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 31 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE 2020. FECIOARELE ÎȘI ÎMBUNĂTĂȚESC VIAȚA SENTIMENTALĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2020

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar bunicii știau cum să o folosească
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar...
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt, părțile comune de pe scara blocului și nu numai. Ești responsabil pentru ele și riști amenzi uriașe
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt,...
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va pune în aplicare
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va...
Românul cu una dintre cele mai scumpe mașini. Puțini au auzit de acest milionar
Românul cu una dintre cele mai scumpe mașini. Puțini au auzit de acest milionar
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani....
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cea mai mare slăbiciune a lui Adrian Enache: „A devenit un drog pentru mine”
Cea mai mare slăbiciune a lui Adrian Enache: „A devenit un drog pentru mine”
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la ofertă și le cumpără fără să se uite pe etichetă
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la...
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important