Acasă » Exclusiv » Fiica secretă a ”Baronului luxului” a deschis proces de paternitate!

Fiica secretă a ”Baronului luxului” a deschis proces de paternitate!

De: Beatrice Dumitru 20/09/2020 | 23:56

E oficial! Începe războiul pentru moștenirea unui dintre cei mai excentrici milionari români. La mai bine de o lună de la moartea fulgerătoare a celebrului afacerist Constantin Dinescu, fiica secretă a ”baronului luxului” a deschis process de paternitate. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul uluitoare și de ultimă oră legate de mega-controversa din familia regretatului afacerist Constantin Dinescu.

Excentricul milionat n-ar avea parte de liniște  pe ”lumea cealaltă”. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la aproximativ o lună de la decesul fulgerător al bărbatului, ”fiica secretă”, Carmen, a deschis, pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 din București, un proces de paternitate.

Cu siguranță mega-controversa din familia regertatului afacerist ce a fost cunoscut drept ”Baronul luxului” se anunță de lungă durantă, iar acest process pare să fie doar ”o primă mișcare” din mega- războiul pentru mostenirea afaceristului, care mai are un fiu legitim. CANCAN.RO vă promite că o să vă țină la curent cu noate noutățile ce o să apară în acest caz ce a luat prin surprindere întreaga lume bună.

”Fiica secretă” a ”Baronului luxuilui” a deschis proces de paternitate!

”Fiica secretă” a milionarului, declarații incediare!

În urmă cu câteva săptămâni, la scurt timp după decesul fulgerător al ”Baronului luxului”, ”fiica secretă” a afaceristului a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, amănunte neștiute din viața acestuia, dar și cum a decurs relația tată-fiică de-a lungul anilor.(CITEȘTE ȘI: AM DESCOPERIT-O PE “FIICA SECRETĂ” A “BARONULUI LUXULUI”. “DOAR IPOCRIȚII POT SPUNE CĂ…”)

Aveam 25 de ani, o viață liniștită, fară nimic notabil în afara faptului că știam că soțul mamei nu era tatăl meu natural. Și atunci m-a găsit, Dumnezeu știe cum, tatăl meu, Constantin Dinescu. Am început să ne povestim viața unul altuia și am povestit așa mult și bine. Era în vara anului 1996 și, de atunci până acum, am lucrat la firmele lui, în diverse domenii. De la combustibil solid, la materiale de construcții și instalații sanitare, până la galeria de artă de pe Bălcescu.

Și așa au trecut anii, m-am căsătorit, am făcut nunta perfectă cu ajutorul lui, la un restaurant din Băneasa, cu cântăreți care mai de care, pe care el îi cunoștea foarte bine: Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu, Adrian Enache, Anca Țurcașiu. Nunta de vis. Au trecut iar anii, la botezul băiatului meu au venit din nou preferații lui în materie de muzică.

Viața a continuat, am ajuns să ne cunoaștem foarte bine, a fost ca și cum am recuperat toți anii în care nu a fost lângă mine. Tuturor mă prezenta ca fiind fiica lui, ceea ce mi-a confirmat că, de fapt, el este înainte de toate om. Multă lume a speculat mult, au fost multe zvonuri, dar eu vă spun din punctul meu de vedere că în viața lui a făcut ce alții doar visează, și doar ipocriții pot spune că nu și-ar dori să aibă viața pe care a avut-o el”, ne-a mărturisit Carmen, ”fiica secretă” a milionarului ce a fost cunoscut drept ”Baronul luxului”.

Constantin Dinescu, „fostul” Mădălinei Pamfile

Constantin Dinescu a murit în condiții suspecte

Constantin Dinescu, unul dintre cei mai excentrici milionari, s-a stins din viață, prematur, în circumstanțe suspecte. Se pare că moartea acestuia a venit brusc, fără ca milionarul să sufere de o boală. (NU RATA: A MURIT “BARONUL LUXULUI”, FOSTUL IUBIT AL MĂDĂLINEI PAMFILE. “O UCRAINEANCĂ I-AR FI PUS CEVA ÎN PAHAR ȘI…”)

Conform unor surse CANCAN.ROmoartea lui Constantin Dinescu, fostul iubit al Mădălinei Pamfile, ar fi avut o legătură cu relația amoroasă pe care acesta o avea cu o femeie din Ucraina, care i-ar fi pus ceva în băutură. „Umblă vorba că este cu o femeie din Ucraina și i-ar fi pus ea ceva în pahar. El nu bea și nu fuma, așa spun fetele… Era plătitor și el la porcușori (prostituate, n.r.), de obicei chema, foarte des. Și, de obicei, câte două”, ne-au spus sursele noastre, în exclusivitate.

Constantin Dinescu a fost unul dintre cei mai excentrici milionari de la noi. Acesta se respecta și ducea o viață demnă de un împătimit al luxului. El se mândrea cu o colecție impresionantă de mașini de lux, dar și cu o serie de opere de artă extraordinare.

Cunoscutul milionar Constantin Dinescu a murit în condiții suspecte

”Baronul luxului” a avut probleme cu legea

Fostul iubit al Mădălinei Pamfile a fost audiat ca martor într-un celebru dosar, deschis după ce un grup infracţional a încercat să-i vândă acestuia mai multe tablouri, semnate de PicassoMonet, Gauguin şi Matisse. Milionarul ar fi “picat” în plasa întinsă de aceştia şi a fost la un pas să intre sub incidenţa legii. Tablourile intitulate „Tete d´Arlequin” de Pablo Picasso, „La Liseuse en Blanc et Jaune” de Henri Matisse, „Waterloo Bridge” şi „Charing Cross Bridge” de Claude Monet„Femme devant une fenetre ouverte dite la fiancee” de Paul Gauguin, „Autoportrait” de Meyer de Haan şi „Woman with Eyes Closed” de Lucian Freud erau expuse în Muzeul Kunsthal din Rotterdam, Olanda, de unde au fost sustrase de infractorii care au încercat apoi să scoată bani frumoşi de pe urma lor.

Însă toată păţania nu l-ar fi afectat prea mult pe “Baronul luxului”, acesta concentrându-şi atenţia, la momentul respectiv, pe propriile afaceri, fiindcă fostul iubit al Mădălinei Pamfile a fost proprietarul unui magazin de bijuterii, situat în buricul Bucureştiului, dar şi a numeroase spaţii comerciale din Capitală, pe care le închiria, având astfel o sursă constantă pentru cheltuielile exorbitante, necesare traiului demn de un milionar fabulos.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea