Am descoperit-o pe “fiica secretă” a “Baronului luxului”. “Doar ipocriții pot spune că…”

Publicat: 21/08/2020 | 23:30

La scurt timp după moartea fulgerătoare a celebrului afacerist Constantin Dinescu, cunoscut drept ”Baronul luxului”, CANCAN.RO a descoperit-o pe ”fiica secretă” a milionarului. Vă prezentăm, în exclusivitate, mărturisirile sale uluitoare.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor detalii de-a dreptul uimitoare despre trecutul regretatului afacerist Constantin Dinescu.

La nici două săptămâni de la decesul fulgerător al ”Baronului luxului”, ”fiica secretă” a afaceristului a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, amănunte neștiute din viața acestuia, dar și cum a decurs relația tată-fiică de-a lungul anilor. (VEZI AICI: ADEVĂRUL DESPRE MOARTEA CELUI MAI EXCENTRIC TÂNĂR MILIONAR ROMÂN)

„A fost ca și cum am recuperat toți anii în care nu a fost lângă mine”

”Aveam 25 de ani, o viață liniștită, fară nimic notabil în afara faptului că știam că soțul mamei nu era tatăl meu natural. Și atunci m-a găsit, Dumnezeu știe cum, tatăl meu, Constantin Dinescu. Am început să ne povestim viața unul altuia și am povestit așa mult și bine. Era în vara anului 1996 și, de atunci până acum, am lucrat la firmele lui, în diverse domenii. De la combustibil solid, la materiale de construcții și instalații sanitare, până la galeria de artă de pe Bălcescu.

Și așa au trecut anii, m-am căsătorit, am făcut nunta perfectă cu ajutorul lui, la un restaurant din Băneasa, cu cântăreți care mai de care, pe care el îi cunoștea foarte bine: Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu, Adrian Enache, Anca Țurcașiu. Nunta de vis. Au trecut iar anii, la botezul băiatului meu au venit din nou preferații lui în materie de muzică.

Viața a continuat, am ajuns să ne cunoaștem foarte bine, a fost ca și cum am recuperat toți anii în care nu a fost lângă mine. Tuturor mă prezenta ca fiind fiica lui, ceea ce mi-a confirmat că, de fapt, el este înainte de toate om. Multă lume a speculat mult, au fost multe zvonuri, dar eu vă spun din punctul meu de vedere că în viața lui a făcut ce alții doar visează, și doar ipocriții pot spune că nu și-ar dori să aibă viața pe care a avut-o el”, ne-a mărturisit Carmen, ”fiica secretă” a milionarului ce a fost cunoscut drept ”Baronul luxului”. (NU RATA: UN CUNOSCUT MILIONAR BUCUREŞTEAN ÎI TRANSMITE PRIN CANCAN.RO UN MESAJ-AVERTISMENT ”SPAIMEI CAPITALEI” CU PRIVIRE LA CEASUL DE 75. 000 EURO)

”Fiica secretă” a ”Baronului luxului”, mărturisiri emoționante 

Constantin Dinescu a murit în condiții suspecte

Constantin Dinescu, unul dintre cei mai excentrici milionari, s-a stins din viață, prematur, în circumstanțe suspecte. Se pare că moartea acestuia a venit brusc, fără ca milionarul să sufere de o boală.

Conform unor surse CANCAN.ROmoartea lui Constantin Dinescu, fostul iubit al Mădălinei Pamfile, ar fi avut o legătură cu relația amoroasă pe care acesta o avea cu o femeie din Ucraina, care i-ar fi pus ceva în băutură. „Umblă vorba că este cu o femeie din Ucraina și i-ar fi pus ea ceva în pahar. El nu bea și nu fuma, așa spun fetele… Era plătitor și el la porcușori (prostituate, n.r.), de obicei chema, foarte des. Și, de obicei, câte două”, ne-au spus sursele noastre, în exclusivitate.

Constantin Dinescu a fost unul dintre cei mai excentrici milionari de la noi. Acesta se respecta și ducea o viață demnă de un împătimit al luxului. El se mândrea cu o colecție impresionantă de mașini de lux, dar și cu o serie de opere de artă extraordinare.

Constantin Dinescu, „fostul” Mădălinei Pamfile a murit fulgerător, în condiții suspecte

Constantin Dinescu a avut probleme cu legea

Fostul iubit al Mădălinei Pamfile a fost audiat ca martor într-un celebru dosar, deschis după ce un grup infracţional a încercat să-i vândă acestuia mai multe tablouri, semnate de PicassoMonet, Gauguin şi Matisse. Milionarul ar fi “picat” în plasa întinsă de aceştia şi a fost la un pas să intre sub incidenţa legii. Tablourile intitulate „Tete d´Arlequin” de Pablo Picasso, „La Liseuse en Blanc et Jaune” de Henri Matisse, „Waterloo Bridge” şi „Charing Cross Bridge” de Claude Monet„Femme devant une fenetre ouverte dite la fiancee” de Paul Gauguin, „Autoportrait” de Meyer de Haan şi „Woman with Eyes Closed” de Lucian Freud erau expuse în Muzeul Kunsthal din Rotterdam, Olanda, de unde au fost sustrase de infractorii care au încercat apoi să scoată bani frumoşi de pe urma lor.

Însă toată păţania nu l-ar fi afectat prea mult pe “Baronul luxului”, acesta concentrându-şi atenţia, la momentul respectiv, pe propriile afaceri, fiindcă fostul iubit al Mădălinei Pamfile a fost proprietarul unui magazin de bijuterii, situat în buricul Bucureştiului, dar şi a numeroase spaţii comerciale din Capitală, pe care le închiria, având astfel o sursă constantă pentru cheltuielile exorbitante, necesare traiului demn de un milionar fabulos.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.