Acasă » Exclusiv » Dan Bittman nu crede în coronavirus, dar poartă mască. Cum l-am filmat pe liderul Holograf după ce a spus: “Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID”

Dan Bittman nu crede în coronavirus, dar poartă mască. Cum l-am filmat pe liderul Holograf după ce a spus: “Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID”

De: Ramona Danciulescu 22/10/2020 | 23:43

Dan Bittman a devenit cel mai comentat om al momentului, după declarațiile făcute la „Gândul Live”. Chiar dacă nu crede în coronavirus, îndrăgitul cântăreț s-a conformat cerințelor impuse de autorități. CANCAN.RO l-a întâlnit pe liderul trupei Holograf la cumpărături și la curățătorie, acolo unde a respectat absolut toate regulile sanitare, mai ales de când Bucureștiul a intrat în scenariul roșu.

Dan Bittman și-a spus deschis părerea despre pandemia de coronavirus. După ce a mărturisit la Gândul Live ce crede despre virusul SARS-CoV-2 și măsurile luate de autorități, liderul trupei Holograf a fost întâlnit de CANCAN.RO la cumpărături și la curățătorie, acolo unde a respectat toate regulile impuse în context epidemiologic.

Mai exact, în imaginile pe care CANCAN.RO vi le oferă, în exclusivitate, Dan Bittman se plimbă liniștit, cu mască, în supermarket, dintr-un raion în altul, punând în coșul de cumpărături cele necesare.

Dan Bittman, cu mască la cumpărături

Cu nasul și gura acoperite, liderul Holograf este extrem de atent în jurul său. Chiar dacă a mărturisit că nu crede în COVID, Dan Bittman respectă, totuși, normele impuse de autorități și se conformează acestora, la fel ca orice cetățean responsabil. După o scurtă viztă la raionul de fructe și legume, Dan Bittman a făcut și un ”popas” la raionul cu băuturi, acolo unde ar fi analizat câteva produse. Pesemne că se afla în căutarea aperitivului perfect, artistul a studiat cu mare atenție o sticlă de Martini Fiero.
Chiar dacă nu crede în coronavirus, Dan Bittman a ieșit cu masca la cumpărături

Cu aceeași atitudine lejeră, Dan Bittman a mers, mai apoi, la curățătorie, și-a ridicat hainele și a mers liniștit acasă. Firește, tot cu mască a intrat și pentru a duce la bun sfârșit această activitate și a respectat, din nou, măsurile impuse de autorități, chiar dacă pe multe dintre ele le-a criticat și le-a numit absurde.

„Nu ți se pare că e o manipulare?”

În direct la Gândul Live, Dan Bittman a vorbit despre pandemia de coronavirus, dar și despre faptul că activitatea lui a fost extrem de afectată de tot ceea ce se întâmplă în România.

„Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor. Sună-mă în 5 decembrie să îmi spui câte cazuri sunt… Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor. Uitați-vă pe o televiziune concurentă, afirmațiile unui fost deputat, un hoț care vorbește acum despre hoț. (NU RATA: DAN BITTMAN, DECLARAȚII CONTROVERSATE LEGATE DE SITUAȚIA ACTUALĂ DIN ROMÂNIA. „NICI PE VREMEA LUI CEAUŞESCU NU ÎMI RESTRÂNGEA CINEVA DREPTURILE ÎN FELUL ÎN CARE MI SE RESTRÂNG ACUM”)

Dacă ies pozitiv, mă tratez. Un prieten din SUA a stat o săptămână în casă, s-a tratat de COVIDD cu aspirină și i-a trecut. Tuturor ne e teamă, pentru că s-a inventat un dușman invizibil. Ne e frică de moarte. Mâine o să pună pe clanță o chestie ca să o iau. Mă spăl pe mâini, așa am fost învățat.

Eu zic să ne protejăm ca specie, dar să avem mintea la noi, să luăm exemplele coerente și bune. Aici informația nu mai există în România, decât cea care trebuie să fie”, a spus Dan Bittman, la Gândul Live.

„Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID”

Printre multe declarații făcute la Gândul Live, Dan Bittman a punctat că nu mai suportă modul în care trăiesc românii, acum, în context epidemiologic și a spus că și-ar dori să moară din cauza coronavirusului.

Dan Bittman, „regulamentar”, cu masca la cumpărături

(CITEȘTE ȘI: MONICA ODAGIU ȘI DAN BITTMAN ȘI-AU SPUS ADIO! POVESTEA DE IUBIRE A CELOR DOI S-A TERMINAT LA NICI ȘASE LUNI DE CÂND S-AU MUTAT ÎMPREUNĂ)

„E ca la alba neagra. Dar nu am încercat lockdown-ul? Și ăsta e lockdown. E o tâmpenie. Nu am ceva cu Horeca, dar nu asta e problema… Ăia dezinfectează, ai mască. E vorba și de sălile de spectacol, dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu îi lași să vină cu mască la concerte. Stau oamenii în metrou… Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Trebuiau să fie căzuți pe stradă oamenii ăia. Dacă e așa un virus letal, dacă e pandemie. La noi nu e cazul. Trebuiau să fie 80 milioane de «duși», sunt un milion.

Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii. Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, a mai declarat artistul, foc și pară.

Bittman, critici dure la adresa Guvernului

Mai mult, Dan Bittman a vorbit și despre Guvern și, mai ales, despre legile impuse în contextul epidemiologic din România.

„Ne-a zis președintele Iohannis… Avem 700 de paturi la ATI… Unde e rușinea? Eu sunt șomer de lux de nouă luni de zile, stau pentru că niște dobitoci ne conduc. M-am săturat, e dreptul meu să mă satur?

Vorbesc de oameni care s-au testat. Eu m-am testat de trei ori, sunt negativ, am mers printre oameni, trebuia să iau COVID-ul ăsta de un milion de ori. Pot să port mască unde se cere, dar unele lucruri sunt absurde și trebuie să se termine pentru totdeauna. Nu este pandemie. Pandemia e la 1% din populația lumii. Sunt 1 milion de morți după 8 luni de zile. Se moare normal. Așa se moare în toată lumea”, a mai spus Dan Bittman, la Gândul Live.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Apare un nou serial românesc la PRO TV! În el joacă unii dintre cei mai mari actori români
Apare un nou serial românesc la PRO TV! În el joacă unii dintre cei mai...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...