Acasă » Trending » Se reaprinde disputa dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu: “Săraca, e suferindă cu capul”

Se reaprinde disputa dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu: “Săraca, e suferindă cu capul”

De: Alina Nistor 25/01/2021 | 16:09

Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu este departe de a ajunge la final. Avocatul artistului i-a trimis cântăreței cea de-a treia notificare și urmează un proces în cazul în care ea îi mai folosește numele. 

Disputa dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-a relansat. Cei doi sunt la cuțite și este posibil să se vadă în instanță. Interpretul de muzică populară a răbufnit după ce fosta lui iubită a făcut afirmații despe relația lor și nu numai. Avocatul lui Gheorghe Turda i-a trimis o a treia notificare Nicoletei Voicu și este dispus să meargă mai departe.

”Eu vreau să scap de această teroare psihică! Eu am apărut în emisiunea Mirelei Vaida în care am vorbit despre viața mea, familia mea, regretata mea soție. Și, printre altele, m-au întrebat despre fosta iubită.

Nu am atacat-o, atât am spus, că s-a lamentat peste tot că n-are din ce trăi, că sunt condițiile neprielnice în care suntem toți artiștii, și am spus că știu că familia ei o susține. Părinții ei au susținut-o și o susțin, nicidecum n-am criticat-o.

Dacă Dumnezeu nu i-a dat suficientă minte și a interpretat greșit, e treaba ei. Mai ales că eu am fost la părinții ei acasă și sunt destul de înstăriți, ca la țară, cum sunt familiile actuale de la țară. Eu m-am retras definitiv în găoacea mea, nu mai vreau comentarii pe tema asta cu dânsa.

Mă amenință cu avocații ei, care avocați… nu știu. Sunt la a treia notificare, sper să se potolească. Dar n-ai cu cine să vorbești că, săraca, e suferindă cu capul. Și nu doar eu spun treaba asta, o spun și oamenii apropiați din mediile în care a fost ea, a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate, pentru STAR POPULAR.

La acuzațiile aduse de Nicoleta Voicu, conform cărora Gheorghe Turda ar avea o atitudine autoritară și că e obișnuit ca lumea să nu sufle în fața lui, artistul a venit cu o replică: ”Eu sunt mai milităros, nu că am intrat în direcția de cultură, asta e structura mea. Am pretenții de la tinerii artiști. Așa și cu ea, i-am spus: măi, fată, muncește! Fă-ți repertoriul personal, nu copia de la alții. I-am spus-o, dacă nu m-a înțeles, treaba ei, a mai spus artistul.

Gheorghe Turda ar fi încercat să o ajute pe Nicoleta Voicu

Gheorghe Turda mai susține că s-a gândit la situația prin care trece Nicoleta Voicu și a încercat chiar să-i găsească un post în învățământ.

Eu pot să-mi retrag notificarea pentru că sunt un om cu suflet, am ținut la ea! Și ca să va spun un secret, acum vreo lună, având relații foarte multe, i-am găsit un post de educatoare. Ea n-a profesat niciodată meseria ei de bază, inginer-agronom, ea a fost doar educatoare la grădinițe în Capitală.

Și ca să vedeți sufletul meu, i-am găsit un post de educatoare chiar lângă casa ei, în sectorul în care locuiește, să aibă de lucru, să facă un bănuț. Credeți că a vrut? Nu i-am spus ei încă, i-am transmis unei prietene bune de-a ei.

Știți ce mi-a spus prietena ei? Domnul Turda, nu vă recomand! Ea nu are nicio susținere materială, decât ce îi oferă părinții ei. Are, probabil, și acea indemnizație de la guvern ca și artistă, a mai declarat Gheorghe Turda.

Nicoleta Voicu, acuze fără precedent către fostul iubit, Gheorghe Turda: ”Nu-ți e rușine obrazului?”

Nicoleta Voicu a urmărit stupefiată declarațiile pe care Gheorghe Turda, fostul iubit, le-a făcut în cadrul emisiunii ”Acces Direct”. Artistei nu i-au picat deloc bine unele remarci făcute de Gheorghe Turda.

Pe de altă parte, cântărețul a explicat că nu a vrut sub nicio formă să-și jignească fosta parteneră.

Totul până la familia mea! Dragilor, am ascultat inepțiile acestui om făcute în toate emisiunile cu care face turul televiziunilor pe 2021, dar aseară a întrecut orice limită a bunului simț în emisiunea „Acces de weekend” cu Mirela Vaida.

Din declarațiile lui în emisiune: Cea de-a doua care se lăuda tot timpul și punea pe tapet ideea că ea e dintr-o familie înstărită și susținută. Eu n-am verificat treaba asta….!

Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jignesti familia în halul asta?! Nu-ți e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?! Ai fost respectat, ai stat la masă, ai intrat într-o curte și casă curată ca grădina lui Dumnezeu.

Toata viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule!!! Totul până la părinții mei care sunt doi oameni simpli de la țară pe care eu îi știu muncind de dimineata până seara…

Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul asta?”, a răbufnit artista.

Gheorghe Turda, profund dezamăgit de Nicoleta Voicu

Gheorghe Turda este profund dezamăgit de acțiunile iubitei sale. Interpretul de muzică populară mărturisește că a avut pretenții de la Nicoleta Voicu, însă, lucrurile au mers mult prea departe.

Trădată în dragoste, artista a continuat să-l denigreze pe omul cu care s-a iubit atâta timp. Iar acest lucru a stârnit furia lui Gheorghe Turda.

”Am avut și am pretenții de la ea că este o intelecuală, dar nu te poți coborî în halul ăsta de mahala, să dai din casă ce nu privește pe toată lumea. Nu mai comentez că devine periculoasă. Nu mă cobor la nivelul de mahala, viața mea să o discut prin presă.

Revenirea a fost din partea amândurora pentru că și ea a simțit nevoia să mă revadă și eu, dar a doua zi după ce a fost o liniște frumoasă, a început să zgândăre și să reproșeze de niște relații de-ale mele pe care nu le am. Eu am prietene și prieteni pe Facebook, am sute de mii de oameni care mă apreciază și mă cunosc”, mărturisea, în urmă cu ceva timp, Gheorghe Turda.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care o are Alexandra
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și cum poți lua bani în schimbul lor
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și...
Zodiile care își schimbă viața în luna mai. Conjunctură astrologică de zile mari
Zodiile care își schimbă viața în luna mai. Conjunctură astrologică de zile mari
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Scovergi de post. Rețeta dulce și sărată
Scovergi de post. Rețeta dulce și sărată
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Decizie istorică la Muzeul Louvre! Tabloul ”Mona Lisa” ar putea fi mutat
Decizie istorică la Muzeul Louvre! Tabloul ”Mona Lisa” ar putea fi mutat
Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu se mai poate deplasa. Bătrânețea…”
Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu se mai...
Secretul pe care îl ascunde grupa de sânge. Ce spune despre personalitatea ta și ce trăsături dominante ai
Secretul pe care îl ascunde grupa de sânge. Ce spune despre personalitatea ta și ce...
Specia rară care a fost observată în pădurile României. E printre puținele animale de pe pământ care nu fac deloc zgomot
Specia rară care a fost observată în pădurile României. E printre puținele animale de pe...