Gheorghe Turda a „călcat pe bec”? Nicoleta Voicu, declarații șocante despre cântăreț: „Este un om agasant, folosește șantajul…”

Autor:
Publicat: 22/07/2020 | 11:03
Gheorghe Turda a „călcat pe bec”? Nicoleta Voicu, declarații șocante despre cântăreț: „Este un om agasant, folosește șantajul…”

Povestea de iubire dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu a fost extrem de mediatizată, din cauza numeroaselor certuri dintre cei doi amorezi. Nu puține au fost momentele în care și-au aruncat vorbe grele în public, după care și-au strigat iubirea în văzul tuturor. Deși ultima împăcare părea că a calmat lucrurile, Nicoleta Voicu a făcut declarații tranșante despre cântărețul de muzică populară, căruia se pare că îi cam fug ochii și după alte femei.

Gheorghe Turda nu mai este la prima tinerețe, însă potrivit spuselor Nicoletei Voicu, tare, tare îi mai plac femeile! Cântărețul de muzică populară este acuzat din nou de infidelitate și, mai mult de atât, de șantaj și manipulare.

Nicoleta Voicu a ajuns la capătul puterilor. Aruncă vorbe grele către Gheorghe Turda!

Nicoleta Voicu nu a mai rezistat și a răbufnit, subliniind, încă o dată, că aparențele înșeală și că, de fapt, Gheorghe Turda este total diferit față de ceea ce văd oamenii, la tv. Cântăreața îl acuză pe acesta de infidelitate și de faptul că nu mai poate scăpa de el.

„Mă surprinde că dincolo de camerele de filmat este o altă persoană. În momentul ăla este diferit. Dincolo de aspectul pe care îl vede publicul este un om insistent, un om agasant, un om care folosește șantajul emoțional. I-am căzut în plasă pentru că a folosit fotografii cu nepoții lui, iar eu am avut o relație aparte cu ei. Am încercat și o împăcare, o mediere între două suflete rătăcite. Sau poate că el și-a dorit un alt fel de relație. O relație care pe mine nu mă definește. Adică una ascunsă. Nu sunt genul de femeie din casa căreia să intri seara și să ieși dimineața. Efectiv, am sentimentul că nu pot să scap de el”, a mărturisit Nicoleta Voicu pentru Antena Stars, extrem de afectată e cele întâmplate.

„În momentul în care urc la tine în mașină, îți sună telefonul și tu nu răspunzi, se ridică semne de întrebare. Când am rămas într-una din seri la el, eram inabordabilă, nu-i mergea cu mine și îl văd că dispare din bucătărie. Apoi, după câteva minute vine și scoate ceva din buzunar, o cutiuță, din care a răsărit un inel care reprezenta o astfel de împăcare. Am acceptat inelul, am rămas la el în seara respectivă și într-un moment de liniște a zis așa „Știi ce mi-aș dori, dar să nu dai în presă. Să gravezi data ta de naștere și inițialele numelui meu.” Parcă eram într-un film. I-am zis că mergem, că facem. M-a surprins puțin. În spatele meu este tot timpul el, nu pot să scap de el, niciodată”, a mai adăugat Nicoleta Voicu.