Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat, iar vestea a fost confirmată de artistă! Declarațiile sale îți fac pielea de găină

Publicat: 11/07/2020 | 20:21

E oficial! În showbizul românesc s-a produs împăcarea anului: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au decis să mai acorde încă o șansă iubirii pe care și-o poartă unul altuia. Vestea a fost confirmată artista de muzică populară prin intermediul unor declarații atât de profunde, încât îți fac pielea de găină. Mesajele de felicitare din partea apropiaților celor doi, dar și a fanilor au curs pe rețelele de socializare.

Citește și: Reputatul Gheorghe Turda a cântat pentru Costin Mărculescu. Oamenii l-au ascultat înmărmuriți | VIDEO

Gheorghe Turda (72 de ani) s-a împăcat cu Nicoleta Voicu (49 de ani)

Deși există o diferență de vârstă de 23 de ami între cei doi soliști de muzică populară, ei s-au îndrăgostit și și-au consumat povestea amoroasă… și cu bune, și cu rele. După câteva despărțiri, ei au decis în primăvara anului trecut să meargă pe drumuri separate în viață. Separarea a fost urmată de numeroase dezvăluiri intime și reproșuri acide, însă, de curând, la mai bine de un an de când și-au spus: “Adio pentru totdeauna!”, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu sunt din nou împreună. Anunțul că formează iar un cuplu a fost făcut azi de iubita mai tânără după ce le-a împărtășit tuturor că a ieșit cu celebrul cântăreț la o terasă.

“Întâlnirea cu tine a schimbat copilul din mine. Încă naivă, fragilă, când te-am întâlnit, dăruiam fără să mă gândesc la ziua de mâine. Dăruiam tot. Ușor debusolata, căutăm un punct de reper într-un univers pe care nu-l puteam cuprinde nici cu mintea, nici cu privirea. Ai venit de nicăieri. Așa a fost atunci. Se stabilise un punct fix în universul meu și începusem să-mi construiesc viața în jurul acelui punct fix: tu. Copilul din mine se maturiza de la o zi la alta. Păsise într-o viață cu de toate. S-a maturizat treptat, până la adultul de astăzi.

Astăzi, femeia care știe ce vrea, independentă, stăpână pe deciziile sale, are certitudinea că ai fost lecția ei importantă inclusă în programa vieții pentru a putea absolvi examenul de maturitate cu notă maximă. Știu ce este acum, niciodată nu știu ce va fi mâine, un singur lucru este sigur: în planul Lui Dumnezeu totul e bine gândit”, a scris solista de muzică populară pe contul ei oficial de Facebook, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Nu rata: Gheorghe Turda, văduv de 10 ani, după ce o boală cumplită i-a ucis soția. Elisabeta a lăsat un gol imens în sufletul artistului

Ulterior, la câteva ore distanță iubita lui Gheorghe Turda a mai transmis un mesaj, fiind puțin deranjată de faptul că unii dintre jurnaliști au greșit diferența de vârstă dintreei.

O fi împăcarea anului, nu zic: «Ba!», dar cu cei 30 de ani în loc de 23…, e ceva care dă cu +7. Uite chiar și așa, eu tot vă iubesc, dragi colegi din presa scrisă, fiindcă și voi ați avut aportul vostru🖊📰 Și cei din televiziune…🎥 Totul a contat și am conturat împreună acest prezent. Noi am fost cuplul anului, despărțirea anului, împăcarea anului… Noi doi le facem pe toate! Vă multumesc!🌺, a mai notat Nicoleta Voicu pe Facebook.

Află și: Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a ajuns să trăiască din pensia părinților: “A fost umilitor!”