Acasă » Exclusiv » Am aflat cum “au pus cruce” relației Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. “Ea iese mereu învingătoare”

Am aflat cum “au pus cruce” relației Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. “Ea iese mereu învingătoare”

De: Daria Andrieș 15/02/2021 | 23:33
Am aflat cum “au pus cruce” relației  Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. “Ea iese mereu învingătoare”
Bianca și Gabi nu au epuizat surprizele

CANCAN.RO a aflat cum “au pus cruce” Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău relației lor scurte, dar intense. Potrivit surselor noastre, fostul cuplu s-a reunit în apartamentul pe care omul de afaceri îl deține în zona de nord a Capitalei. Cei doi ar fi avut parte de un schimb de replici dureroase, iar fostul iubit i-ar fi reproșat blondei anumite lucruri, care ar fi deranjat-o cumplit, mai ales că ea a început un nou „război” și cu fostul soț.

Bianca Drăgușanu traversează poate una dintre cele mai tensionate perioade din viața ei, căci după despărțirea de Gabi Bădălău este „la cuțite” și cu Alex Bodi, căruia îi aduce acuzații grave, la patru luni de la despărțire.

Conform surselor citate, fosta prezentatoare TV și Gabi Bădălău și-au dat întâlnire în fostul lor „cuibușor” din zona de nord a Capitalei, însă nu au fost singuri, ci împreună cu mai mulți prieteni. Din sursele noastre, Bianca Drăgușanu a fost „pusă la zid” atât de apropiați, cât și de „ex”, cei doi certându-se pentru aparițiile în presă ale blondei cu subiectul Alex Bodi.

„Și cu prietenii ei s-a certat, cu toată lumea”

De fapt, așa cum am dezvăluit deja, acesta ar fi fost și motivul pentru care Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu, numele lui Alex Bodi fiind în centrul discuțiilor și certurilor dintre cei doi. Chiar în seara de Valentine’s Day, când ar fi trebuit să fie împreună și fericiți, vedeta TV și Gabi Bădălău s-ar fi certat la cuțite, iar bărbatul i-ar fi reproșat plecările în Dubai și ar fi întrebat-o insistent cu ce se ocupă prin Emirate.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit

Bianca Drăgușanu s-ar fi supărat peste măsură și ar fi lansat replici acide, după care ar fi plecat furioasă din casa fostului iubit.

„Bianca i-a spus că nu are de ce să o acuze cu nimic, că ea nu a greșit cu nimic, că nu are de ce să se justifice nimănui. Și cu prietenii ei s-a certat, cu toată lumea. Dar ea iese mereu învingătoare din astfel de situații, nu arată niciodată că suferă”, au declarat surse apropiate situației pentru CANCAN.RO.

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa lui Gabi Bădălău

După toată această perioadă tumultuoasă, Claudia Pătrășcanu a povestit pe Facebook că soțul ei ar fi venit să ia copiii sub influența unor substanțe interzise și că ar fi pus viața celor mici în pericol. Claudia Pătrășcanu a mai menționat că Gabi Bădălău și-ar fi expus copiii la discuții greu de imaginat, iar cei mici ar fi venit acasă și ar fi povestit cum tatăl lor s-a certat cu Bianca.

„Am tot așteptat și aștept în continuare să sesizeze autoritățile acestui stat ceea ce se întâmplă cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021,ora 17.00, copiii au fost luați de către tatăl lor de acasă, fiind iar sub influența  substanțelor și asta nu este pentru prima dată.

Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranță. Nu a dorit să facă acest lucru, afirmând că nu e treaba mea, că unul e Bădălău! Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl care nu era de găsit.

Bianca Drăgușanu a petrecut o vacanță de lux cu Gabi Bădălău

Duminică, ora 18.30, copiii s-au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s a întâmplat în acel weekend: Tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit să o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor.

Pe tot parcursul drumului de întoarcere București-Constanța, tot aceste două personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări. S-au făcut două teste antidrog cum a vrut Gabi Bădălău pentru a da bine în pres și ochii țării, dar nimeni nu se gândește că acești doi copii minori sunt puși în pericol chiar de tatăl lor și anturajul dubios în care se învârte. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU BIANCA DRĂGUȘANU ȘI GABI BĂDĂLĂU DE LA PETRECEREA „SPARTĂ” DE POLIȚIȘTI)

„Luați în serios cazul meu!”

Oameni ai statului ăsta român, vă implor, ca mamă, gândiți-vă să luați măsuri pentru acești doi copii minori, gândiți-vă la educația lor, eu am depus la dosar teancuri de dovezi, probe și nu le luați în seamă?!

Testul antidrog l-am cerut din FIRUL de PĂR, în permanență este sub influența acestor substanțe și ar trebui să vă sesizați când o mamă sau copiii vin și povestesc situații grele. Dacă se întâmplă ceva cu acești doi copii, cine răspunde în țara asta?

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu divorțează

Se întâmplă atâtea în această țară și nimeni nu face nimic doar pentru că există acest Bădălău? Copiii mei nu mint niciodată, dar o doamnă psiholog de la Protecția Copilului susține acest lucru și care acum câteva luni mi-a spus că s-a sunat de mai sus ca să nu mai fie deranjat fiul lui Bădălău! (NU RATA: “INVENTARUL” MOTIVELOR PENTRU CARE GABI BĂDĂLĂU S-A DESPĂRȚIT DE BIANCA DRĂGUȘANU. CÂT DE MULT AR FI CONTAT MESAJELE CU ALEX BODI ȘI VACANȚELE DE LUX)

Tot această doamnă psiholog a permis tatălui să mă jignească sub privirea dumneaei, copiii aceștia au nevoie de ajutor și voi face tot ce-mi stă în putere pentru educația și siguranța lor. Luați în serios cazul meu, eu tot aștept! Cred în Dumnezeu și sper sa iasă la suprafața tot adevărul, dar acești copii au nevoie de ajutor și protecție!  Va rog, faceți ceva!”, a scris Claudia Pătrășcanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de vineri | Femeile la dietă
Bancul de vineri | Femeile la dietă
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Anamaria Prodan, declarații explozive: „Se agață disperați de mine”! S-a aflat că Reghe vrea să-l cheme pe Alexa martor în proces
Anamaria Prodan, declarații explozive: „Se agață disperați de mine”! S-a aflat că Reghe vrea să-l...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul înconjurător
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
Regula OBLIGATORIE pentru toți românii! S-a anunțat astăzi, 3 Mai
Regula OBLIGATORIE pentru toți românii! S-a anunțat astăzi, 3 Mai
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște. Prognoza meteo actualizată
Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște. Prognoza meteo actualizată
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de la Pro TV
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Modul direct de a spune lucrurile". Cum a reacționat Elena Gheorghe după ce Dana Budeanu...
Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”
Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...