Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 7 iulie 2021. Vărsătorii au parte de neînțelegeri în cuplu

Horoscop zilnic 7 iulie 2021. Vărsătorii au parte de neînțelegeri în cuplu

De: Madalina Manole 07/07/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 7 iulie 2021. Vărsătorii au parte de neînțelegeri în cuplu

Horoscopul zilei de 7 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Vărsător au parte de conflicte și neînțelegeri cu ceilalți, în special cu partenerul de viață.

Săptămâna aceasta este încărcată de aspecte tensionate, iar astăzi se formează o opoziție între Venus, planeta iubirii, din zodia Leu și Saturn, planeta limitărilor, aflat în retrogradare în zodia Vărsător. Contextul s-ar putea să ne facă să ne simțim neiubiți, neapreciați și să avem senzația că nimic nu ne bucură așa cum ne-am dori. Totodată, poate să apară sentimentul de nemulțumire față de noi înșine. Sentimental și financiar putem întâmpina blocaje. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. NOI ÎNCEPUTURI SENTIMENTALE PENTRU PEȘTI)

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au senzația că partenerul nu este prezent în viața lor așa cum și-ar dori, că nu sunt iubiți și apreciați și stările de nemulțumire și nefericire pot fi pregnante. Nativii, dincolo de blocajele sentimentale, pot avea parte de blocaje financiare, dat fiind că Venus le guvernează și sectorul financiar. O situație sentimentală poate scăpa de sub control zilele acestea.

Horoscop Taur

Taurii, guvernați fiind de Venus, nu se vor simți confortabil în pielea lor și vor fi nemulțumiți de cum arată, de viața personală, de faptul că nu reușesc să aibă un echilibru între carieră și familie. Sunt posibile tensiuni cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. Părinții sunt vizați pentru că pot veni cu reproșuri, dar și superiorii pentru că pot cere prea mult de la nativi. Atenție și la conflictele cu autoritățile statului!

Horoscop Gemeni

Contextul astrologic al zilei pune niște limitări severe în comunicare sau stimulează nativii la certuri cu cei care nu au aceași gândire ca ei. Cei născuți în zodia Gemeni cred că dețin adevărul absolut, dat fiind că se află și sub auspiciile careului dintre Neptun și Mercur, guvernatorul lor, aflat chiar în zodia lor. Trebuie să fie mai prudenți la negocieri și la tot ce ține de acte. Horoscopul zilei le atrage atenția că pot avea blocaje în zona sentimentală, nemulțumiri și posibil ca un flirt să iasă prost.

Horoscop Rac

Se întrevăd nemulțumiri și blocaje financiare. Cei născuți în zodia Rac pot primi mai greu, cu întârziere o sumă de bani, iar dacă își doresc să facă niște cumpărături, s-ar putea să nu se poată bucura de moment pentru că portofelul, conturile nu permit. În plus, sunt posibile tensiuni cu partenerul din cauza banilor. Totodată, nativii care se bazează și așteaptă bani de la părinți, pot fi surprinși că aceștia închid robinetul. Horoscopul zilei le atrage atenția că se pot simți nevalorificați și stima de sine o să fi scăzută. Ar putea fi mai determinați de context să facă bani din talentele lor.

Horoscop Leu

Cu Venus în zodia lor, Leii sunt în centrul acțiunii și vor să fie și în centrul atenției, însă opoziția cu Saturn, din sectorul relațional, le poate pune piedici în afirmarea de sine, dar și în relația de cuplu. Nativii nu se simt iubiți, nu au încredere în ei înșiși, nu sunt mulțumiți de ceea ce văd în oglindă și din cauza aceasta pot fi mai conflictuali și pot da vina pe partener pentru toate stările lor mai puțin plăcute. Posibil să apară și conflicte cu colaboratorii care limitează anumite manifestări ale Leilor.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară ar trebui să acorde o atenție sporită sănătății lor și să se odihnească mai mult. S-ar putea să se preocupe prea mult, să fie cuprinși de frământări și din cauza asta să-și agraveze și o problemă de sănătate. Este nevoie să se responsabilizeze mai mult față de programul zilnic, asta le cere Saturm, iar Venus le poate da soluția pentru a-și construi o rutină zilnică mai comodă. Horoscopul de azi le atrage atenția că sunt vulnerabili la relații ascunse, secrete și pot fi căutați de o fostă iubire.

Horoscop Balanță

Cum Venus este guvernatoarea Balanțelor, opoziția de astăzi le poate aduce un sentiment de neîmplinire, de nefericire și totodată pot fi nemulțumiți de propria lor persoană. Pe de altă parte, nativii pot fi atrași de o persoană din anturaj sau din mediul online, însă oricât și-ar dori, deocamdată nu se va concretiza nimic. Posibile tensiuni cu prietenii sau obstacole legate de planurile de viitor și proiectele de grup.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot simți contextul astrologic al zilei destul de frustrant. Nativii pot avea senzația că nu sunt lăsați să se afirme, că nu le sunt recunoscute meritele și pot avea parte de obstacole în exercitarea funcției și responsabilităților. Niște obiective par mai greu de atins acum. Cum Venus le este guvernatoarea relațiilor, s-ar putea să aibă senzația cu partenerul nu-i înțelege și nu le oferă atenție și iubire. Totodată, familia le poate reproșa lipsa de implicare în treburile gospodărești.

Horoscop Săgetător

Pot apărea discuții în contradictoriu la locul de muncă, cu colegii și subalternii în special și nativii pot simți că nu-și pot rezolva sarcinile așa cum și-ar dori. Sunt de evitat conflictele ideologice și impunerea punctului de vedere în fața altora. Opiniile Săgetătorilor se vor ciocni de opiniile celorlalți. Pe de altă parte, unii nativi pot fi atrași de persoane străine, cunoscute într-o călătorie, la un seminar sau care au alte principii și valori, poate de un mentor spiritual.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn resimt mai acut astăzi niște neîmpliniri sentimentale sau poate legate de copii. Nativii se pot simți neiubiți, pot fi indeciși sentimental sau în cuplu pot apărea tensiuni care pleacă de la bani și de la viața intimă. Sectorul financiar este supus unui dezechilibru și se pot ciocni de limitări. De evitat pasiunile ascunse și relațiile bazate pe interese financiare.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot fi prea sobri și rigizi în relațiile cu ceilalți, iar partenerul de viață le poate face reproșuri din această cauză. Horoscopul de azi le cere să fie mai atenți și mai receptivi la dorințele persoanei iubite. Pe de altă parte, pot apărea tensiuni și în relațiile profesionale, cu asociații și partenerii de afaceri și este nevoie de responsabilitate în semnarea unui contract. Cei singuri, deși își doresc pe cineva alături, nu vor reuși să lege ceva concret deocamdată.

Horoscop Pești

Cei născuți în semnul Pești resimt acut oboseala și s-ar putea ca din această cauză să nu-și poată desfășura sarcinile zilnice. Excesele legate de stil de viață sunt taxate. Totodată, pot apărea tensiuni cu colegii de muncă sau angajații, iar mulți nativi simt că nu pot face față activităților cotidiene. Este nevoie de mai multă odihnă și de o schimbare a rutinei sau programului de muncă.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2021)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Elixirul care îți CURĂȚĂ corpul la un preț derizoriu. Oricine și-l poate permite!
Elixirul care îți CURĂȚĂ corpul la un preț derizoriu. Oricine și-l poate permite!
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: ,, Mi-a vorbit foarte urât și m-a amenințat”. Ce a rugat-o fosta soacră pe vedetă
Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: ,, Mi-a vorbit foarte urât și...
Tragedie în România! A MURIT
Tragedie în România! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe cei doi foști soți
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe...
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok....
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...