Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 6 iulie 2021. Taurii pot fi cheltuitori și păcăliți de oferte

Horoscop zilnic 6 iulie 2021. Taurii pot fi cheltuitori și păcăliți de oferte

De: Alice ZottaMadalina Manole 06/07/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 6 iulie 2021. Taurii pot fi cheltuitori și păcăliți de oferte

Horoscopul zilei de 6 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur se pot lăsa păcăliți de diferite oferte și pot fi mai cheltuitori.

Astăzi se formează cel de-al treilea careu dintre Mercur aflat în zodia Gemeni și planeta confuziilor, Neptun, retrograd în zodia Pești. S-ar putea ca decizii luate în ultimele două luni, planuri făcute, să mai treacă printr-o ultimă sită, însă trebuie să avem în vedere faptul că plutește ceața în mintea noastră. O reanaliză acum dintr-o altă perspectivă este bine venită, însă verdictul final ar trebui amânat.

Află și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Sfat! Persoanele care își cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cu Mercur chiar în casa comunicării, Berbecii pot fi mai agitați mental, pot fi mai neatenți în transmiterea mesajelor, dar și în interpretarea lor și nu este deloc exclus ca lipsa de concentrare să le aducă probleme, mai ales celor care au de învățat, de susținut examene, ședințe, interviuri, discursuri publice. Horoscopul de azi le cere mai multă atenție la deplasări. De evitat semnarea actelor și negocierile.

Horoscop Taur

Taurii sunt sfătuiți să fie mai atenți la cheltuieli pentru că se pot lăsa foarte ușor păcăliți de o ofertă. De asemenea, atenție și la plățile făcute, mai ales online. S-ar putea ca unele decizii financiare luate în ultimele luni să fie acum revizuite și nativii să vadă totul dintr-o altă perspectivă. Horoscopul zilei le cere să nu dea bani cu împrumut. Totuși, este un moment favorabil să ia în calcul valorificarea unor talente personale și astfel să-și recâștige stima de sine.

Horoscop Gemeni

Cum Mercur este chiar în zodia lor și le este guvernator, Gemenii pot trece și ei prin stări de confuzie și pot vedea destul de neclar un context, însă au ocazia să reanalizeze o ofertă profesională sau direcția pe care se află în carieră dintr-o altă perspectivă. Posibile tensiuni cu superiorii și neînțelegeri care pleacă de la interpretarea eronată a mesajelor. Nativii au, în schimb, o mare putere de convingere a celor din jur și ar trebui să o folosească în beneficiul lor.

Horoscop Rac

S-ar putea ca Racii să treacă pritr-o stare de agitație interioară destul de neplăcută și nu sunt excluse insomniile ca urmare a frământărilor prin care trec. Amintirile pot reveni, dar și persane din trecut sau pot relua dialoguri pe care le credeau clarificate. Horoscopul de azi le atrage atenția că pot ieși a suprafață situații ascunse, secrete și este de preferat să aibă mai multă grijă la starea de sănătate.

Nu rata: Horoscop clasic pentru săptămâna 5-11 iulie. Noi începuturi sentimentale pentru Pești

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu pot simți că niște planuri de viitor sunt în ceață. Este multă neclaritate în zona proiectelor în care sunt implicați și nu prea vor ști care este direcția pe care să pornească pentru a-și atinge aspirațiile profesionale. Careul de azi le poate arăta și adevărata față a unor prieteni, iar discuțiile în contradictoriu sau interpretarea eronată a unor mesaje nu este exclusă.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot folosi în mod constructiv acest careu pe care-l face mercur, guvernatorul lor, cu Neptun retrograd din sectorul relațiilor. Pot vedea dintr-o altă perspectivă viața de cuplu, dar totuși nu ar trebui să se grăbească să ia decizii în acest sens. Totodată, s-ar putea să trimită și să recepționeze eronat mesajele celorlalți sau să aibă impresia că sunt vorbiți pe la spate sau alții compltează împotriva lor. Horoscopul de azi le cere atenție sporită dacă au de semnat contracte.

Horoscop Balanță

Balanțele pot schimba niște perspective de viitor și pot trece niște convingeri și credințe de viață printr-un nou filtru. Nativii care s-au confruntat sau se confruntă cu probleme de sănătate pot alege să-și schimbe niște credințe și convingeri pentru a-și îmbunătăți starea generală, însă totodată pot cere și o altă părere sau pot reface niște analize.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt destul de confuzi cu privire la o relație intimă, sentimentală și s-ar putea să nu știe unde să o încadreze, de aceea ar fi de preferat să nu ia acum decizii importante. Totodată, este nevoie de mai multă atenție la investiții, la actele unui credit, iar speculațiile financiare ar trebui evitate pentru că pot aduce pierderi.

Te-ar putea interesa: Horoscop chinezesc pentru săptămâna 5-11 Iulie 2021

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători, cu Mercur aflat în casa relațiilor, s-ar putea să fie o adevărată provocare dialogul cu partenerul de viață sau cu colaboratorii. Nativii pot interpreta greșit mesajele acestora, dar și ei la rândul lor pot transmite mesaje confuze. Nu este momentul luării deciziilor și nici semnării contractelor. Unii Săgetători pot avea senzația că sunt mințiți, se ot lăsa ușor păcăliți.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn trebuie să fie mai atenți la deciziile pe care le iau la locul de muncă, dar și la discuțiile cu colegii și angajații care pot sta sub semnul unor neînțelegeri. Dialogul este greoi și mesajele pot fi ambigue. Pe de altă parte, pot căuta noi reemdii pentru a trata o problemă de sănătate sau pot cere sfatului unui alt specialist.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să nu facă promisiuni sentimentale pentru că s-ar putea să nu se țină de ele. Pot fi mai dornici de flirt și distracție, dar cu greu se vor decide pe cine să cucerească sau cărui hobby să-i acorde atenție. Cei care sunt părinți pot scoate bani din buzunar pentru mofturile copiilor. Horoscopul de azi le cere să evite speculațiile financiare.

Horoscop Pești

Cei născuți în semnul Pești sunt direct impactați de acest careu de astăzi, dat fiind că Neptun este în zodia lor. Nativii pot avea partede neînțelegeri în familie, însă pot relua niște teme de discuție mai vechi care acum pot fi abordatte dintr-o altă perspectivă. Chiar dacă nu vor lua decizii, cel puțin vor avea de cântărit mai multe variante. Starea emoțională poate fi apăsătoare, mai ales în cazul celor care nu au dat drumul trecutului.

Descoperă: Zodiacul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Sursa foto: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...