Acasă » Trending » Andra Volos, acuzată că a dat ”țeapă” unui barter cu haine! „Bunăciunea” de la „Puterea Dragostei” lămurește situația: „Am zis să o ajut, dar a început să mă amenințe!”

Andra Volos, acuzată că a dat ”țeapă” unui barter cu haine! „Bunăciunea” de la „Puterea Dragostei” lămurește situația: „Am zis să o ajut, dar a început să mă amenințe!”

De: Daria PopaRăzvan Scarlat 08/08/2021 | 23:59

Andra Volos este una dintre cele mai frumoase și mai sexy femei de la noi, dar și o figură extrem de cunoscută în lumea mondenă. Șatena, fostă concurentă la „Puterea Dragostei” este văzută cu ochi buni de toate fetele cu mici afaceri, care se ajută de imaginea ei pentru a-și promova produsele. Știm cu toții ce înseamnă conceptul de barter (oferirea de servicii unor persoane publice, gratis, pentru primovarea acestora), iar Andra Volos a fost și ea contactată de o tânără care deține articole vestimentare și focoasa șatenă i-a sărit imediat în ajutor. Numai că lucrurile au luat o turnură neașteptată, iar CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile. 

În iarna trecută, Andra Volos a fost contactată de o tânără care deținea articole vestimentare și care i-a propus vedetei de la „Puterea Dragostei” să o ajute cu promovarea acestora.

Cele două s-au înțeles rapid, tânăra oferindu-se să-i dea Andrei Volos câteva produse, dar și suma de 500 de euro pentru ca șatena să-i promoveze mica afacere în social media, prin intermediul unor postări tip story sau în feed. Însă lucrurile au luat o turnură neașteptată. După ce a făcut ce i s-a cerut pentru produsele respective, Andra a fost acuzată de faptul că nu a respectat înțelegerea dintre ea și tânăra respectivă, deși șatena susține că a ajutat-o chiar și cu mai multe story-uri decât îi promisese.

NU RATA – ANDRA VOLOS A SUCIT MINȚILE VEDETELOR DIN TOATĂ LUMEA!

Andra Voloș, acuzată că nu a respectat termenii barterului

Tânăra care deținea mica afacere cu haine a început să-i reproșeze Andrei Volos faptul că aceasta nu a făcut pozele de promovare așa cum trebuia și că a blocat-o. La rândul ei, Andra, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, a declarat că a ajutat-o pe tânără mai mult decât i-a cerut aceasta, făcând mai multe story-uri pentru afacerea ei.

Andra Voloș, acuzată de o tânără că nu a respectat barterul / Sursă foto: CANCAN
Andra Voloș, acuzată de o tânără că nu a respectat barterul / Sursă foto: CANCAN

Între cele două s-a iscat, la momentul respectiv, o conversație foarte aprinsă în urma celor întâmplate. Tânăra a amenințat-o cu bătaia pe Andra Volos și i-a cerut banii înapoi, iar aceasta nu a avut nimic împotrivă să-i înapoieze suma de 500 de euro, dar și hainele pe care le primise, pentru a le promova.

„Bună! Am și eu o povestioară cu o așa-zisă influenceriță. Andra Volos. Am un mic magazin online și am dorit să colaborez cu dânsa. Aceasta mi-a cerut produse de 3.900 lei și 500 de euro, mi-a făcut o singură postare pe care a șters-o după 2 zile, apoi m-a blocat pe toate căile de comunicare.

I-am făcut notificare la avocat pentru că și-a bătut joc de mine. Toată iarna s-a fălit în gecile de la mine și în hăinuțele pe care i le-am trimis. Ea și prietena ei…”, a fost mesajul în posesia căruia a intrat CANCAN.RO, primit din partea tinerei.

Andra Volos, prima reacție despre scandalul cu barter

Contactată de CANCAN.RO, Andra Volos nu a avut nimic împotrivă să povestească versiunea ei, pas cu pas. Șatena ne-a mărturisit că a ajutat-o pe tânăra cu afacerea cu haine mai mult decât ar fi trebuit, însă aceasta nu a fost deloc mulțumită și chiar a amenințat-o că o bate și că își vrea banii înapoi.

Conversația dintre Andra Voloș și tânăra care o acuză că nu a respectat barterul / Sursă foto: CANCAN

CITEȘTE ȘI – ANDRA VOLOS ȘI NIKOLAS SAX SPUN TOTUL DESPRE RELAȚIA LOR! CÂNTĂREȚUL O RESPECTĂ MULT PE FOSTA CONCURENTĂ DE LA PUTEREA DRAGOSTEI: „ESTE O FATĂ MINUNATĂ”

„La mine, o postare costă între 800 și 1.000 de euro. Fata asta m-a contactat și mi-a zis din start dacă pot s-o ajut. I-am spus că da, mai ales că mi-a spus că e recomandată de Laura Udilă (n.r. fostă concurentă ‘Bravo, ai stil!’). I-am zis ok, o să vorbesc și cu Laura. Apoi i-am zis că eu lucrez doar pe bază de contract. Mi-a zis că nu are bani, că e la început… Și că ar dori să colaborăm la ‘negru’ cum se spune. Am zis să o ajut, că binele făcut se întoarce.

Am ales trei gecuțe de la ea, i-am făcut 10-12 story-uri, deși mă înțelesesem cu ea la patru story-uri. La un moment dat, a dorit o poză anume de la mine, nu am avut timp. Atunci parcă a înnebunit. Nu știu de unde e, parcă din Iași, în fine… Mi-a zis că vine să mă bată, că vede ea cine sunt eu, că mă distruge. Atunci am anunțat-o că îi dau înapoi cei 500 de euro, plus produsele și să vină să le ia. Am așteptat-o toată ziua în casă, nu a venit. Pe seară îmi scrie că vrea din nou să colaborăm, că era nervoasă…

Am înțeles-o pentru că eu, din păcate, sunt o fire iertătoare. Apoi a mai vrut ceva de la mine, i-am zis că nu se mai poate, că deja am i-am făcut 12 story-uri, deși trebuia doar patru. Atunci din nou a început să mă amenințe și să-mi scrie continuu, că vrea banii înapoi. Îi dau și banii, dar normal nu aș avea de ce, pentru că i-am făcut în plus. Normal că i-am dat block. Chestia e veche, din decembrie, văd că nu se liniștește. Și să mă lase cu hainele ei, sunt de calitate zero, cred că-s luate din Dragonul Roșu. Nu-mi vine să cred unde s-a ajuns.

Am făcut și un giveaway, care la mine e super scump. L-a făcut ea pe pagina ei, iar eu l-am repostat și am trezit lumea că o să câștige ținuta mea, în fine… După ce am postat mi-a zis că poza nu e ok, ea știind ce poza urma să postez. Nu știu de ce a făcut tot acest tam-tam”, a declarat Andra Voloș, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

NOTĂ: În galeria noastră foto regăsiți întreaga conversație dintre Andra Voloș și tânăra pe care a ajutat-o cu mica afacere cu haine.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza | Vremea se schimbă radical din 22 mai, în București
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza | Vremea se schimbă radical din 22 mai, în București
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57 de ani a contribuit
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi ea a aflat că el avea o viață secretă
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău! Este cazul unei celebre influencerițe
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca.
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Leguma de sezon care te poate băga direct în spital. E preferată de români, dar poate fi mai periculoasă decât mezelurile
Leguma de sezon care te poate băga direct în spital. E preferată de români, dar...
Animalul a cărui carne este interzisă în România. Merge direct la export și nu-l găsești deloc în magazine. Se crește ușor și e un ajutor fără pereche în grădină. Străinii se bucură de gustul lui, unul de 10 ori mai bun decât al somonului sălbatic
Animalul a cărui carne este interzisă în România. Merge direct la export și nu-l găsești...
Avertisment pentru toți cei cu telefoane mobile. Acest lucru este total interzis
Avertisment pentru toți cei cu telefoane mobile. Acest lucru este total interzis
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
Toți șoferii din România, obligați să plătească. Intră în vigoare pe 1 iulie pentru diesel și benzină
Toți șoferii din România, obligați să plătească. Intră în vigoare pe 1 iulie pentru diesel...
Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre ele
Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre ele
Arheologii au aflat de ce PIRAMIDELE egiptene au fost construite mai ușor acum 4.700 ani
Arheologii au aflat de ce PIRAMIDELE egiptene au fost construite mai ușor acum 4.700 ani
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută...
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...
Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu
Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel...
Ce face Sorina, fetița adoptată din Baia de Aramă. Cuvintele sunt inutile
Ce face Sorina, fetița adoptată din Baia de Aramă. Cuvintele sunt inutile
Singura gară din țară care a fost construită ca o insulă. Deservea două țări și Ceaușescu a acoperit-o cu apă
Singura gară din țară care a fost construită ca o insulă. Deservea două țări și...
×