Acasă » Exclusiv » Gabi Bădălău i-a propus soției să se mute la București. Claudia Pătrășcanu îi dă replica: ”Îl roade gelozia, probabil trăiește o nefericire în viața lui!”

Gabi Bădălău i-a propus soției să se mute la București. Claudia Pătrășcanu îi dă replica: ”Îl roade gelozia, probabil trăiește o nefericire în viața lui!”

De: Cristian Blanuta 10/09/2021 | 23:40
Gabi Bădălău i-a propus soției să se mute la București. Claudia Pătrășcanu îi dă replica: ”Îl roade gelozia, probabil trăiește o nefericire în viața lui!”
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit în benzinărie

Războiul continuă! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit în sala de judecată pentru un nou termen al procesului de divorț început acum doi ani, dar o sentință nu a fost dată. Artista a sperat degeabă că, măcar în al nouălea ceas, se va încheia tot ”circul” care îi crează un real disconfort. Avea să-i transmită un mesaj lui Gabi Bădălău, tatăl copiilor ei, pe care CANCAN.RO vi-l prezintă, în exclusivitate.

Un zâmbet, cu teamă, e drept, a fost Claudia Pătrășcanu înainte de înfățișarea la un nou termen al procesului de divorț de Gabi Bădălău. Avea numeroase motive! În perioada premergătoare, relația dintre cei doi a dat semne că ”reînflorește”. Milionarul îi făcuse o vizită la Constanța, iar cei doi au mers, alături de copii lor, Gabriel și Nicholas, la cumpărături, apoi la restaurant, unde au luat masa ca o adevărată familie. Mai mult, Bădălău îi promitea artistei că va veni la inaugurarea noului an școlar, pe 13 septembrie. Doar că…

Claudia Pătrășcanu nu a vrea să se mute la București, așa cum i-a cerut Bădălău! Preferă să rămână la Constanța, alături de cei doi copii, Gabriel și Nicholas

Claudia Pătrășcanu i-a dat replica lui Bădălău, după un nou termen în instanță

9 septembrie, București. Procesul se întinde. Nu a fost o ultimă înfățișare, așa cum Claudia spera, mai mult, s-a dezlănțuit ”iadul” pentru artistă în acea sală de judecată. Gabi Bădălău și-a jucat, din nou, cărțile bine servite de avocații lui. Astfel că un nou termen a fost stabilit pentru noiembrie. Între cele expuse în fața judecătorului, Gabi Bădălău a cerut ca Pătrășcanu să se mute cu copiii la București. Lucru refuzat categoric de artistă. Care și-a văzut, astfel, risipită speranța de a încheia cât mai repede procesul început acum doi ani. ”Și de data aceasta, “soțul” meu m-a convins că nu dorește să terminăm, se leagă de tot felul de strategii și capcane ca să țină divorțul cât mai mult posibil. Avea posibilitatea ca ieri să înceteze cu știe el ce, dar e mai simplu să iasă în fața publicului și să nege ceea ce el cere și ce face cu ușile închise, într-o instanță”, au fost primele cuvinte ale Claudiei, după sentința de amânare dată de magistrați. (CITEȘTE ȘI: CE AU PUS LA CALE CLAUDIA PĂTRĂȘCANU ȘI GABI BĂDĂLĂU: ”ASTA SE VA ÎNTÂMPLA!”. ÎNTÂLNIREA DIN MALL, ALĂTURI DE COPII, NU RĂMÂNE FĂRĂ URMĂRI)

Claudia Pătrășcanu avea să mai spună că pe Gabi îl macină gelozia pentru că ea a reușit, după o lungă perioadă, să-și permită zâmbetul. ”Dacă deschizi google, cine apare în presa mondenă? Gabi Bădălău care acum zice ceva, apoi, altceva. Îl mai crede cineva oare? Mă întreb și eu! Mai nou, face afirmații despre viața mea, deși ar trebui în fața publicului, fanilor lui, căci este mai monden decât mondenii, să vină cu dovezi concrete, dar știți ce cred eu….. pe omul acesta încă îl înteresează persoana mea, îl roade gelozia, și dacă el trăiește o nefericire în viața lui, probabil îl deranjează și când zâmbesc acum. De ce trebuie să vorbească de o relație din partea mea, când, de fapt, el are una de interes național?”, a continuat Claudia.

Gabi Bădălău i-a propus să se mute la București! Claudia a refuzat

Revenirea ei în București, alături de cei doi copii, imposibilă! Cântăreața a expus motivele. ”Cât despre mutarea lui din vorbe, căci de doi ani m-am saturat de vorbe, eu nu mă pot muta la București. Nu am cum să fac acest lucru, atât timp cât promisiunile lui de-a lungul timpului au fost doar minciuni. Aici, la Constanța, atât eu, cât și copiii avem o siguranță, iar o femeie și o mamă pentru copiii ei cam asta își dorește după tot ce a întâmpinat. Întrebarea mea este: De ce nu se mută el pentru interesul copiilor? Copiii își doresc acest lucru și l-au rugat de foarte multe ori. În momentul în care am fost dată afară din casă și mințită ulterior că voi fi ajutată să rămân în București, el nu s-a gândit nicio secundă la siguranța copiilor. De ce trebuie să fac eu totul, atâtea compromisuri?”, a adăugat cântăreața.

NU RATA: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU S-A TREZIT CU GABI BĂDĂLĂU LA UȘĂ! CE A URMAT E INCREDIBIL!

”Pe mine tot ce mă interesează sunt copiii și siguranța lor. Pe el ar trebui să-l intereseze creșterea și educația copiilor…educație începută la Constanta. De ce trebuie ca noi să ne schimbăm viața ca să-i fie lui bine? El chiar să nu facă nimic? Nu stăm trei persoane să ne mutăm și să ne schimbăm viața pentru o persoana care de multe ori uită noțiunea de tată. Înțeleg ca este obositor drumul București – Constanța, dar noi nu avem nicio vina pentru deciziile și acțiunile lui de acum doi ani și pentru tot acest parcurs”, mai spune Claudia.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, alături de cei doi copii ai lor, Gabriel și Nicholas

Claudia Pătrășcanu: ”O să fie mândru de Gabriel și Nicholas!”

Cântăreața îl asigură pe Bădălău, că, peste ani, va fi mândru de Nicholas și Gabriel. ”Un copil poate primi o educație și în vârf de munte, poate ieși medic sau să învețe cu bursă și la o școala de stat și îl asigur pe Gabi ca va fi mândru de băieții lui peste câțiva ani. Eu am încredere în copiii noștri și îi susțin. Eu am o prioritate clară: creșterea copiilor. Doresc stabilitatea școlară a copiilor și consider că nu este timpul de plimbări, mai ales că peste trei zile copiii încep școala. 

AFLĂ AICI: PRIMA REACȚIE A CLAUDIEI PĂTRĂȘCANU, DUPĂ CE GABI BĂDĂLĂU I-A FURAT AVOCATUL: „STRATEGIILE SUNT GREȘITE”

Așa cum minte lumea, cu câteva zile înainte de proces, că se desparte de x,y, z, iar după proces se împacă, așa minte și în situația noastră de față. Să-l creadă cine vrea. A fost o nouă strategie a lui Gabi Bădălău. Inainte de toate, liniștea mea și a copiilor este cea mai importantă. Din respect pentru copiii mei, nu mai doresc să dau niciun interviu, tatăl monden să spună de acum înainte ce dorește”, a încheiat Claudia Pătrășcanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se...
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru 2024
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru...
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă nici măcar un leu
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...