Acasă » Exclusiv » Mădălina Miu: ”Tzancă avea gurița pusă undeva!” + ”Surprins în toaleta unui club din Berlin, tot în genunchi!”

Mădălina Miu: ”Tzancă avea gurița pusă undeva!” + ”Surprins în toaleta unui club din Berlin, tot în genunchi!”

De: Cristian Blanuta 19/10/2021 | 11:59

Mădălina Miu rupe tăcerea, iar dezvăluirile ei sunt uluitoare. Tzancă Uraganu ar întreține relații sexuale și cu bărbați. Soția manelistului spune că are dovezi în acest sens, filmări și discuții. De asemenea, Mădălina a mai susținut că Tzancă se droghează. CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Mădălina Miu face dezvăluiri senzaționale, pentru CANCAN.RO. Nici mai mult, nici mai puțin, îl acuză pe Tzancă Uraganu că ar întreține relații sexuale și cu bărbați.

”Tzancă m-a lovit, care este homosexual. Că e homosexual o să dovedesc cu o probă video. Este o probă cu el, cu Aida Thori și încă o persoană, într-un apartament de la RIN, unde el întreținea raporturi sexuale. Mai exact, oral! El Aidei! El avea gurița pusă undeva. Aida Thori, transexualul acela care are silicoane și… p#@ă. Durează din vara anului 2020. Ce știu eu, dar am înțeles că ar mai fi avut niște episoade de genul ăsta pe la Berlin, la club Mona. Când, tot așa, a intrat cineva și l-a surprins în baie, în toaletă, acolo, cu altcineva. Tot în genunchi”, este declarația șocantă a celei care i-a cerut manelistului divorțul, în iarnă.

(CITEȘTE ȘI: MĂDĂLINA MIU, SOȚIA LUI TZANCĂ URAGANU: ”A SCOS ARMA ȘI M-A PUS SĂ STAU ÎN GENUNCHI!”. MĂDĂLINA MIU CONTINUĂ DEZVĂLUIRILE CUTREMURĂTOARE)

Tzancă Uraganu, acuzat de Mădălina Miu că ar avea relații cu bărbați

”El se droghează cu cocaină la sticlă!”

Mădălina Miu avea să mai declare că și în perioada când locuia cu el a simțit ceva, dar că manelistul a parat, spunând că ”e din cauza drogurilor”. ”Când eram cu el, de câteori se întâmpla ceva ciudat spuneam că e din cauză că s-a drogat. Și ăsta e un alt motiv al certurilor noastre veșnice. Sunt și aici mesaje între mine și el când îi spun că nu mă mai întorc pentru că iarăși s-a drogat la sticlă. El se droghează cu cocaină la sticlă. Sunt foarte multe de spus, dar se vor afla la timpul potrivit.

El a otrăvit-o pe Lambada! Am toate astea pe care i le-a făcut de la familia Lambadei. Toate imaginile când el se droghează și așa mai departe. Am o conversație între el și Lambada”, a povestit Mădălina Miu.

”Du-te acum, sari acum și bate-o, că suntem noi aici!”

Clipele terifiante pentru Mădălina Miu s-au petrecut luni seara, pe când se afla la studioul de înregistrări. Ar fi fost atacată de Marymar, iubita celebrului manelist. Care nu a venit singură, ci alături de o altă femeie, de Tzancă și de doi bărbați. S-au petrecut, acolo, scene violente, cu pumni și picioare. Mădălina avea să povestească, pentru CANCAN.RO, șirul evenimentelor.

”Am fost la gene, să mi le fac, după aia am venit la studio. M-am trezit cu ei acolo, au venit șase inși. Unul nu știu dacă era cu ei sau s-a nimerit acolo. Erau trei băieți și două femei, între care Marymar… Ei aveau totul plănuit, că au fost informați că noi ne-am dus la muncă și au venit acolo să facă hărmălaie”, și-a început dezvăluirea Mădălina Miu.

(NU RATA: MĂDĂLINA MIU ȘI-A LUAT INIMA ÎN DINȚI! MĂRTURII CUTREMURĂTOARE ALE SOȚIEI LUI TZANCĂ URAGANU: ”M-A TĂIAT, M-A BĂTUT ȘASE ORE, MI-A DAT CU PICIOARELE ÎN CAP!”)

Mădălina Miu ar fi fost agresată de Marymar, iubita lui Tzancă, la studioul de înregistrări

Spune, apoi, că a fost lovită și de Tzancă, nu numai de Marymar, momente în care a rispostat. ”În tot timpul ăla, el a încercat să mă agreseze, s-a băgat un băiat, pe urmă a venit și m-a lovit cu pumnul. Apoi a venit prin spate și mi-a dat un pumn. Pe urmă, prostul, că el așa face mereu, filmează și-mi dă singur probe. Chiar filmează, că eu am sunat imediat la Poliție și am anunțat ce se întâmplă. În timpul ășa, el îi tot spunea lui Marymar, «Du-te acum, sari acum și bate-o, că suntem noi aici». Eu în timpul ăla chiar le spuneam celor de la poliție ce se întâmplă.”

”Tzancă, un șobolan care fuge mereu și se ascunde!”

”Apoi a intrat aia acolo, în timp ce eu vorbeam la telefon, a sărit la mine, mi-a băgat unghiile în ochi și m-am apărat, i-am dat și eu una. Au sărit ei pe urmă, au venit toți. Și nu mai știu, că unii mă țineau, nu știu care dintre ei mi-a dat cu piciorul în spate. Unii mă țineau, unii încercau s-o scoată pe aia din mâna mea, altul mă lovea și uite așa…

Ei au plecat, eu am rămas acolo. Și încă o persoană, care a vorbit ca martor la IGP. Eu pusesem telefonul pe un birou, Poliția era pe linie în timp ce ne certam. Între timp a venit și Poliția, și frate-miu, și un văr al meu care stă în apropiere. Ei au fugit imediat, că așa e el, Tzancă, un șobolan care fuge întotdeauna. Și se ascunde.

În afara faptului că va avea dosar pentru port ilegal de armă de foc și sechestrare de persoane pentru care el va merge la pușcărie. Mai departe, vom vedea ce se va întâmpla”, a mai declarat Mădălina Miu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Nu mulți românii cunosc această lege. Ai două mașini sau case, faci asta obligatoriu
Nu mulți românii cunosc această lege. Ai două mașini sau case, faci asta obligatoriu
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...