Acasă » Exclusiv » Ce s-a ales de trupa ”Valahia?” Rupeau topurile la începutul anilor 2000! Acum unul este marinar, iar altul are cont de OnlyFans!

Ce s-a ales de trupa ”Valahia?” Rupeau topurile la începutul anilor 2000! Acum unul este marinar, iar altul are cont de OnlyFans!

De: Elena Nistor 20/11/2021 | 21:30
Ce s-a ales de trupa ”Valahia?” Rupeau topurile la începutul anilor 2000! Acum unul este marinar, iar altul are cont de OnlyFans!

CANCAN.RO vă prezintă detalii inedite despre trupele românești care au făcut furori în trecut, iar astăzi a venit rândul trupei Valahia. Le cumpărai albumele și casetele de la chioșcuri de ziare și dădeai casetofonul tare, ori de câte ori le ascultai piesele. Au fost virali când nu exista termenul de ”viral”, au adunat sute și poate mii de concerte, dar s-au destrămat și mai toată lumea a uitat.

Valahia a fost una dintre cele mai de succes formații de muzică dance din România postrevoluționară. Formația a făcut furori în topuri în perioada 1998-20o3.

Formată din Costi Ioniță, Dorin Topală și Laura în vara anului 1998. Câteva luni mai târziu, mai exact în noiembrie 1998, Laura a ales să părăsească trupa pentru a se dedica muzicii de operă.

Ce doi băieți, Costi și Dorin nu au stat mult pe gânduri și au continuat să meargă înainte cu formația. Cei doi l-au cooptat în trupă pe Mihai Trăistariu. Acesta le-a atras atenția celor doi când a câștigat secțiunea interpretare a a Festivalului de la Mamaia. 

În mai 1999 apare primul album, numit ”Valahia”, la fel ca formația. 

Șase luni mai târziu, Costi Ioniță părăsește și el Valahia pentru a se dedica unei cariere solo. În martie 2000 apare al doilea album al formației, intitulat ”Why”. Tot ”Why” s-a numit și piesa cu care formația a concurat la Eurovision.

Printre videoclipurile intens difuzate ale acestei formații se numără: “Banii și fetele”, “La mare, la soare”, “Banana”, “Why”, “Singur”, “Scufița”, sau “Mama”. După patru ani de la lansarea formației, aceasta a încetat să mai existe, iar Trăistariu a pus destrămarea pe seama lui Costi Ioniță: ”A văzut ca L.A. s-a bucurat de un mare succes și a vrut să implementeze manelele și la noi. Voia ca Valahia să se transforme într-o trupă de manele și atunci a cam fost așa un scandal între noi. Eu și Dorin am refuzat și am hotărât să mergem mai departe în formula de doi. În aceeași zi, am dat fuga la București pentru a înregistra numele formatiei la OSIM, iar la jumătate de oră după noi a ajuns și Costi, dar pentru el era prea tarziu (n.r. rade). Pe noi nu ne-a dus capul să înregistrăm și piesele, iar Costi și le-a înregistrat el, pe numele lui ”, a povestit Trăistariu, pentru WOWbiz.ro.

Dorin e marinar!

Fostul solist s-a întors la cariera pe care o plănuise încă din adolescență. Dorin a absolvit Academia Navală din Constanța și a devenit marinar. Totuși, la un moment a ales să își schimbe puțin direcția profesională după ce au avut loc mai multe schimbări în viața lui.

Așa arată acum Dorin
Așa arată acum Dorin

În prezent, fostul component Valahia lucrează la o firmă care se ocupă cu transportul naval în Portul din Constanța. Acesta a renunțat la viața pe mare după ce s-a căsătorit și a devenit tată a două fete, scrie unsitedemuzică.ro. La un moment dat, Dorin a cântat într-o trupă rock, dar plecările dese cu serviciul nu i-au mai permis să continue.

(CITEȘTE ȘI: FIICA ”TRIBUNULUI” A MINȚIT ÎN DIRECT LA TEO CĂ NU A FOST MĂRITATĂ! CANCAN.RO PUBLICĂ CERTIFICATUL DE CĂSĂTORIE DINTRE LIDIA ”PINOCCHIO” VADIM ȘI RĂPOSATUL SOȚ!)

Au rămas prieteni peste ani

Prietenia dintre Topală și fostul său coleg Mihai Trăistariu a continuat și după ce nu au mai cântat împreună și aceștia s-au revăzut cu mai multe ocazii.

În 2007, Dorin a fost invitat să cânte împreună cu Mihai pe scena Festivalului de la Mamaia, în 2007. În plus, de-a lungul anilor cei doi soliști au fost prezenți împreună la numeroase emisiuni TV.

Trăistariu a intrat în industria pentru adulți!

După ce a plecat din trupa Valahia, Mihai Trăistariu s-a bucurat de un succes răsunător. Cel puțin un timp. Acesta a participat în 2006 la Eurovision, unde s-a clasat pe locul 4 cu melodia ”Tornero”. Melodia a fost difuzată în peste 30 de țări, fapt care i-a adus recunoaștere internațională și bani mulți în conturi.

Așa arată acum Mihai Trăistariu
Așa arată acum Mihai Trăistariu

În ultimii ani, Trăistariu a intrat într-un con de umbră, iar problemele financiare l-au făcut să își deschidă un cont pe platforma onlyfans. Acolo, solistul postează poze erotice și chiar porno în schimbul unor sume de bani. 

Costi Ioniță are proiecte muzicale în America!

Costi Ioniță este poate membrul formației ”Valahaia” care a rămas cel mai conectat la muzică. Acesta are la activ nenumărate producții și proiecte muzicale de succes, inclusiv colaborări cu Shaggy sau Snopp Dogg, în Statele Unite. Ioniță este în acest moment unul dintre cei mai respectați producători muzicali din România, iar munca s-a a trecut Dunărea și în Bulgaria. Acolo, Costi a produs mai multe hit-uri cu Andrea Teodorova, o blondă sexy vedetă în țara vecină.

Costi Ioniță
Costi Ioniță

(VEZI ȘI: LOREDANA GROZA, AȘA CUM NU AI MAI VĂZUT-O! ȘI-A ARUNCAT GEACA, ȘI-A DEZGOLIT ABDOMENUL ȘI A ”ORDONAT” SĂ I SE FACĂ POZE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Ce BILEȚEL a lăsat un maturător din Vaslui, în parbrizul mașinii, unui șofer care a parcat neregulamentar: „Amendă 50 de bani. Motiv:”
Ce BILEȚEL a lăsat un maturător din Vaslui, în parbrizul mașinii, unui șofer care a...
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și atenția femeilor frumoase
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după...
Fiica lui Ilie Dumitrescu ATRAGE toate privirile! Mayra Daria, APARIȚIA SĂPTĂMÂNII
Fiica lui Ilie Dumitrescu ATRAGE toate privirile! Mayra Daria, APARIȚIA SĂPTĂMÂNII
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”. Dezvăluiri fără perdea făcute de interpreta de muzică populară
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”....
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la sfinţirea bucatelor:
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a oprit o catastrofă. Un oraș întreg ar fi fost șters de pe hartă
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a...
Animalul pe care românii au început să-l crească. Investiția nu este mare, dar profitul poate fi uriaș. Un ou se vinde și cu 100 de lei, iar cererea este uriașă
Animalul pe care românii au început să-l crească. Investiția nu este mare, dar profitul poate...
Se schimbă legea în ROMÂNIA. S-au anunțat NOILE REGULI pentru vechimea în muncă
Se schimbă legea în ROMÂNIA. S-au anunțat NOILE REGULI pentru vechimea în muncă
Simona Gherghe a lăsat televiziunea şi pune familia pe primul loc. Anunţ pe Facebook
Simona Gherghe a lăsat televiziunea şi pune familia pe primul loc. Anunţ pe Facebook
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la "ameninţările" lui Emmanuel Macron
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja pe card
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja...
Mare surprize la Chefi la cuțite. Puțini se mai așteptau la așa ceva
Mare surprize la Chefi la cuțite. Puțini se mai așteptau la așa ceva
Cum arată acest bărbat la 61 de ani, de fapt. „TINERELUL” susține că a păcălit procesul de îmbătrânire
Cum arată acest bărbat la 61 de ani, de fapt. „TINERELUL” susține că a păcălit...
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu Nilă
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea,...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Daniela Crudu, în culmea fericirii. Vedeta a născut un băiețel perfect sănătos în prima zi de Paște. Prima poză cu bebelușul
Daniela Crudu, în culmea fericirii. Vedeta a născut un băiețel perfect sănătos în prima zi...
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la energie electrică. Toți clienții trebuie să știe
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...