Acasă » Vedete » Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin, cine căștigă bătălia „like-urilor”? Rivalitatea dintre cele două super-dive a depășit granițele offline-ului!

Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin, cine căștigă bătălia „like-urilor”? Rivalitatea dintre cele două super-dive a depășit granițele offline-ului!

De: Delina Filip 11/12/2021 | 23:40

Au prezentat emisiuni TV în trusturi diferite, au fost implicate chiar și în același proiect , însă tot n-au reușit să îngroape securea războiului!  Rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu este arhicunoscută și oricât ar încerca să „mimeze” că pot fi prezente în aceeași încăpere, fără să iasă scântei, gesturile le trădează. Ieșind din sfera televiziunii și intrând în cea a online-ului, cele două super-dive sunt și acolo „la cuțite”. CANCAN.RO a analizat paginile de socializare ale celor două prezentatoare TV și a descoperit că „Zâna” câștigă detașat bătălia „like-urilor”. 

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-au „luptat” ani la rândul pentru a obține puncte de rating mai bune, admirația publicului, iubirea lui Ștefan Bănică Jr., iar acum pare că o fac și pentru aprecierea din mediul online. „Febra” rețelelor de socializare le-a cuprins și pe cele două prezentatoare TV, astfel că, în maniere diferite, încearcă să producă cât mai mult content de calitate pentru același scop. Să aibă cât mai mulți urmăritori!

Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin, cine căștigă bătălia „like-urilor”?

După ce Andreea Marin a câștigat sezonul 2 „Masked Singer” cu personajul „Muma Pădurii”, Mihaela Rădulescu a felicitat-o pe vedetă în maniera proprie. Într-o postare pe contul de Instagram, jurata emisiunii de la PRO TV a scris următorul mesaj:  „Masca cea mai neghicită, cea mai iubită de noi și de public, cea mai enigmatică și cea mai… neașteptată! Bravo, Andreea! Ne-ai învins pe toți! Muma Pădurii, un rol greu, o asumare totală și o interpretare impecabilă! Well done, Andreea!”, a scris Mihaela Rădulescu.

Mesajul postat de Mihaela Rădulescu/ Sursă foto: Instagram.com

Întrebarea ce se impune este următoarea: „Dacă pe platoul de filmare, de această dată, a învins Andreea Marin, pe platformele de socilizare cine învinge?” CANCAN.RO a făcut un mic research și a descoperit că și aici „Zâna” câștigă detașat. La o privire mai atentă am descoperit că fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize” are pe contul de Instagram 590.000 de urmăritori, iar pe Facebook 1,601,076.

Andreea Marin câștigă „bătălia” like-urilor/ Sursă foto: captură Instagram.com

În timp ce Mihaela Rădulescu se bucură de aprecierea celor 539.000 de admiratori de pe Instagram și a celor 444.800 de pe Facebook. Ce-i drept, trebuie să menționăm faptul că pe „bătrânul” Facebook, Răduleasca nu a mai postat din 2020, în timp ce rivala ei postează în mod frecvent.Așadar, spre nemulțumirea juratei de la „Masked Singer” în mediul online, Andreea Marin a strâns un total de 2.191.076 urmăritori, în timp ce ea doar 983.800

CITEȘTE ȘI CUM O „LAUDĂ” MIHAELA RĂDULESCU PE ANDREEA MARIN. „MASCA CEA MAI NEGHICITĂ”

Motivul din spatele rivalității dintre cele două super-dive

„Probabil că am deranjat prin succes!”, asta spunea Andreea Marin în emisiunea „40 de întrebări”,atunci când a fost întrebată de motivul din spatele rivalității cu Mihaela Rădulescu.

De-a lungul timpului, a rivalitatea dintre cele două prezentatoare TV a fost îndelung discutată, iar protagonistele s-au ferit să spună cu subiect și predicat ce le-a adus, de fapt, în această situație. Însă, în urmă cu câteva luni, „zâna” provocată de Denise Rifai nu a putut evita acest subiect. Într-o manieră elegantă, Andreea Marin a lăsat să se înțeleagă că totul a început din cauza faptului că ea s-ar fi bucurat de admirația publicului încă de la prima apariție.

„La un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare.”, a mai adăugat Andreea Marin, în emisiunea TV.

Scandaluri celebre în care au fost implicate Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

În 2012, în presă, apăreau stenogramele dintre Mihaela Rădulescu și  fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, în care-i reproșa că nu a avut parte de un promo la fel de profesionist pentru emisiunea pe care o modera la momentul respectiv.

„Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere”, se arată în interceptările DNA.

În afară de acest episod, cele două protagoniste au avut multe clinciuri și din cauza lui Ștefan Bănică Jr. Cu Mihaela, solistul a fost căsătorit în perioada 1994-1999. În 2007, Andreea Marin i-a devenit soţie cu acte, până în ianuarie 2013, când au anunţat divorţul pe Facebook.

Nici subiectul adopțiilor la distanță nu le-a făcut să se înțeleagă mai bine. În 2008, Andreea Marin anunța că a adoptat un băieţel din China şi o fetiţă din Niger. La vremea respectivă, Mihaela a subliniat că aceste demersuri ale vedetelor “sunt trucuri pentru imagine”. Replica vedetei n-a întârziat să apară: “Nu mă interesează să îi dau nici o replică Mihaelei Rădulescu”.

VEZI ȘI ANDREEA MARIN A FOST LUATĂ CU AMBULANȚA DE PE STRADĂ. S-A ÎNTÂMPLAT LA FILMĂRILE EMISIUNII „NU EXISTĂ NU SE POATE” DE LA TVR

Sursă foto: Instagram.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților revoltați.
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Are sau nu Anamaria Prodan planuri de căsătorie cu Ronald Gavril? Noi detalii oferite de impresară
Are sau nu Anamaria Prodan planuri de căsătorie cu Ronald Gavril? Noi detalii oferite de...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...