Imagini rare făcute publice! Cum arăta Mihaela Rădulescu înainte să fie celebră

Publicat: 17/01/2019 | 11:00

La 49 de ani, Mihaela Rădulescu a păcălit timpul foarte frumos cu ajutorul unei diete echilibrate, sport, dar și câteva intervenții estetice. Diva este foarte schimbată în comparație cu cea care era înainte să devină celebră. Pe drumul luminat de blițurile aparatelor de fotografiat și camerele de filmat, ea a pășit în urmă cu aproape trei decenii. Oana Roman a făcut câteva mărturisiri sincere despre parcursul fostei prezentatoare TV.

Citește și: Mihaela Rădulescu, scandal monstruos: „Nu e nimeni atât de prost!”

Imagini rare făcute publice! Cum arăta Mihaela Rădulescu înainte să fie celebră

Mihaela Rădulescu a părăsit în 1990 orașul natal, Piatra Neamț, pentru București, unde a știut că va reuși să devină într-un timp scurt celebră. Desigur, prețul fiind multă muncă pentru a avansa în carieră. Ambiția și perseverența au ajutat-o, astfel că acum ea se numără printre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc și are o avere frumușică. Fiica fostului premier al României a dezvăluit în emisiunea ei, “Oana punct Roman”, câteva dintre secretele Mihaelei Rădulescu.

“Eu i-am urmărit traiectoria încă de la început. Țin minte că am întâlnit-o în luna ianuarie sau februarie a anului 1990, imediat după Revoluție când, mergând la Guvern, unde tata tocmai își începuse activitatea, ea lucra la secretariatul lui Cazimir Ionescu, unul din consilierii tatălui meu. Din câte am înțeles a venit la Guvern împreună cu ziariștii care au făcut prima conferință de presă de după Revoluție și cumva așa a ajuns să lucreze acolo. Apoi, foarte repede după acest moment, a început o relație cu Dan Chișu. Atunci ne-am apropiat foarte mult, pentru că Dan Chișu era unul din oamenii care lucra pentru Ion Țirian, iar Ion Țiriac era un om foarte prezent în casa noastră în perioada aceea.

El a fost cel care a transformat-o dintr-o fată simplă, normală, într-o personalitate, dar asta și pentru că ea și-a dorit să-și depășească condiția, știa clar că vrea să ajungă undeva. El a învățat-o limbi străine, a învățat-o să citească, cum să se îmbrace, cum să se prezinte, cum să vorbească. A învățat foarte multe de la el. A luat-o cu el la Cannes de câteva ori, unde i-a arătat o altă lume”, a povestit Oana Roman în cadrul emisiunii pe care o moderează online.

Citește și: Pro TV, primele imagini de la „Ferma”. Ce a făcut Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu, fostă jurată la “Românii au talent”

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969, în Piatra Neamț. Ea este o vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune. Vedeta a fost căsătorită de două ori: Elan Schwartzenberg (2004–2008), Ștefan Bănică (1997–1999). Din primul mariaj are un băiat, pe Ayan Schwartzenberg. În prezent, diva de la Monaco se iubeşte cu Felix Baumgartner. El a cerut-o de soţie la finalul anului 2016, iar românca a spus: “Da!”.

Citește și...