Acasă » Trending » Motivul pentru care George Buhnici și-a implantat un microcip în mâna stângă: „Un doctor mi l-a injectat cu o seringă”

Motivul pentru care George Buhnici și-a implantat un microcip în mâna stângă: „Un doctor mi l-a injectat cu o seringă”

De: Eliza Popescu 03/01/2022 | 09:13
Motivul pentru care George Buhnici și-a implantat un microcip în mâna stângă: Un doctor mi l-a injectat cu o seringă

Implantarea unui microcip în piele a devenit, de câțiva ani, o chestiune luată în serios de mulți oameni din întreaga lume. Fie că este vorba despre stocarea unor date de natură personală sau „secretă”, există mulți adepți care și-au făcut un astfel de implant. George Buhnici a explicat care a fost motivul pentru care a ales să își implanteze un microcip în mâna stângă, dar și modul în care a fost băgat în piele.

Implantarea unui microcip în piele a început să fie luată în considerare de multe persoane, iar acest lucru ar putea deveni, peste mulți ani, o „modă”, lucru pe care străinii îl numesc un statement. Inițial, implanarea unui microcip, având orice natură informațională, a fost privită cu scepticism de mulți, rețelele de socializare vuind de teorii ale conspirației și alte opinii, fie că au fost din partea oamenilor de știință sau ale persoanelor care nu au o calificare în domeniul respectiv. Totuși, recent, în pandemia de coronavirus, o companie din Suedia a creat un astfel de dispozitiv care va putea fi scanat, pentru a arăta certificatul COVID. Chiar directorul general al companiei respective și-a implantat un microcip de mărimea unui bob de orez, în mână, motivând, în declarațiile pentru AFP, că dorește să fie ușor accesibil, oriunde ar merge. Iar, pentru cei care doresc un astfel de microcip, acesta ar costa în jur de 100 de euro, potrivit declarațiilor sale.

Vezi și CÂȚI BANI A PRIMIT GEORGE BUHNICI CA SĂ PARTICIPE LA IUMOR. FOSTUL PREZENTATOR DE LA PRO TV A „TRĂDAT” PENTRU ANTENA 1

Motivul pentru care George Buhnici și-a implantat un microcip în mâna stângă

George Buhnici este primul român care a avut oportunitatea să își facă un implant cu microcip, în mâna stângă. Chiar pe site-ul său, buhnici.ro, bărbatul a mărturisit, detaliat, care a fost motivul pentru care a ales să facă acest lucru, ce schimbări s-au produs în viața sa, dar și modul în care a fost introdus microcipul în piele. Acesta și-a implantat microcipul în anul 2016.

”Da, sunt un cyborg pentru că mi-am implantat un cip în mână. S-a întâmplat acum vreo două luni în cadrul unui eveniment public, în fața a sute de oameni unde am fost invitat să fiu primul român care încearcă tehnologia. Un doctor mi l-a injectat cu o seringă cu acul cam gros și a durut câteva secunde. Apoi publicul a aplaudat și a pus întrebări despre tehnologie. Interesant. Mâna mea s-a umflat puțin așa cum era de așteptat și apoi și-a revenit iar acum am o capsulă de dimensiunea unui bob de grâu între două degete de la mână. Nu plănuiam să scriu ceva despre cip până când nu încep să îl folosesc mai serios pentru că e capabil de câteva lucruri utile”, a scris George Buhnici pe site-ul său.

Citește și I-AM FĂCUT CALCULUL LUI GEORGE BUHNICI. CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ, DE FAPT, DIN YOUTUBE

George Buhnici a explicat cum a intrat în posesia microcipului și unde poate fi implantat

Microcipul este cât un bob de grâu și poate fi achiziționat de pe internet, însă există puțini furnizori specializați în așa ceva. Acesta poate fi implantat la un dermatolog,  la un specialist în tatuaje sau chiar de o asistentă medicală.

”Spuneam că e de dimensiunea unui bob de grâu și îți poți cumpăra unul de pe internet. Nu fac reclamă acestei firme, dar există momentan puțini furnizori de implantabile. Acesta vine într-un plic și apoi îl poți implanta la un dermatolog, chirurg, o asistentă medicală sau chiar un specialist în tatuaje. Sau nu trebuie să o faci deloc. Nu câștigi și nu pierzi nimic.

Sună SF dar este în fapt doar un înlocuitor de cartelă magnetică de aproape orice fel. Este o capsulă de sticlă cu trei cipuri pe standarde diferite care pot înlocui cartele magnetice și cipuri NFC cum sunt cele de pe telefon sau din brelocurile pe care le folosești la interfon.

Am deja zeci de cipuri NFC la birou sub formă de stick-ere sau brelocuri care fac aproximativ același lucru dar acelea trebuie lipite pe ceva sau atârnate de cheile de care voiam oricum să scap. Un cip încapsulat în sticlă și implantat sub piele nu se pierde. Asta m-a interesat cel mai mult, pentru că eu îmi rătăcesc cheile și am prea multe parole la toate conturile online posibile.

Citește și UN CELEBRU INVESTITOR STRĂIN A FOST PE CALE SĂ PĂRĂSEASCĂ INTERVIUL LUI GEORGE BUHNICI „ÎȚI POȚI FACE SINGUR EMISIUNEA TA STUPIDĂ” CE L-A SCOS DIN SĂRITE PE INVITAT | VIDEO

Momentan am pe el cartea de vizită electronică. Telefoanele cu NFC îl citesc în 3 secunde și dau astfel informațiile mele partenerilor sau prietenilor în timp ce îi las “gură cască”. E un efect fain dar nu asta mă interesează cel mai mult. O să îl testez în curând cu yale și alte tipuri de încuietori pentru uși, calculator, eventual cu sistemul de legitimații de la muncă și parcarea plătită din centru unde acum folosesc cartele de plastic.

Ai început să prinzi ideea? Unii oameni își scriu declarații de dragoste și jurăminte pentru persoana iubită pentru că cipul suportă și câteva zeci de cuvinte în format text. Mai poate bloca și debloca telefonul mobil iar informația de pe el este criptată încât să nu poată fi furată. În viitor va putea înlocui cardul bancar, că și el are cip. Nu cred că e soluția perfectă dar e o soluție mai bună decât cheile actuale mult prea ușor de pierdut sau de copiat. Valabil și pentru bani/carduri”, continuă George Buhnici.

De asemenea, microcipul nu are GPS, Bluetooth, WiFi și nici baterie, ceea ce înseamnă că acesta nu emite și nici nu este detectat de la distanță de aparate inteligente sau de porți de scanare din aeroport. Însă, microcipul poate fi văzut la radiografie și poate fi pipăit, fiind sub piele. Durata de viață a unui astfel de microcip este de zece ani și este livrat în seringă sterilă. De asemenea, poate fi scos oricând de sub piele.

Sursă foto: buhnici.ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București Activează în presa online de mai bine de 5 ani Din anul 2019 face parte din grupul de presă Gândul Media Network
Parteneri
Zanni, scandal cu mama lui Iancu Sterp! Acuzații dure, cu două săptămâni înaintea finalei Survivor All Stars de la Pro TV
Zanni, scandal cu mama lui Iancu Sterp! Acuzații dure, cu două săptămâni înaintea finalei Survivor...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de ani mai în vârstă ca ea!
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era de fapt un bărbat cu un plan ascuns
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era...
Salina Praid s-a scufundat. Ministerul Economiei recomandă turiștilor să nu meargă în zonă
Salina Praid s-a scufundat. Ministerul Economiei recomandă turiștilor să nu meargă în zonă
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Cine este „Regele mezelurilor”, presupusul nou iubit al Simonei Halep. Primele imagini cu cei doi
Cine este „Regele mezelurilor”, presupusul nou iubit al Simonei Halep. Primele imagini cu cei doi
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun un lucru și sper să îți intre foarte bine în cap. Realizez că din asta s-a făcut o obișnuință.”
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
9 judeţe, sub avertizări meteo cod galben şi portocaliu de vijelii. Vreme severă până vineri seară
9 judeţe, sub avertizări meteo cod galben şi portocaliu de vijelii. Vreme severă până vineri...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau mai târziu?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau...
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul...
Prin ce a trecut o familie de români care a mers cu mașina în vacanță în Turcia: “Ne-au cerut să le lăsăm cheia lor”
Prin ce a trecut o familie de români care a mers cu mașina în vacanță...
Un nou drum expres va apărea în România. Va lega două reședințe de județ
Un nou drum expres va apărea în România. Va lega două reședințe de județ
DECIZIE pentru cei care au telefoane mobile. Se aplică pentru toată lumea
DECIZIE pentru cei care au telefoane mobile. Se aplică pentru toată lumea
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de...
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Iată cine este bărbatul ce l-a împuşcat pe premierul slovac. Este membru al Societăţii Scriitorilor Slovaci
Iată cine este bărbatul ce l-a împuşcat pe premierul slovac. Este membru al Societăţii Scriitorilor...
Intră în vigoare în toată România! Guvernul a dat ORDIN
Intră în vigoare în toată România! Guvernul a dat ORDIN
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
O nouă MINIVACANȚĂ pentru români, peste numai câteva săptămâni. De câte zile libere se vor bucura angajații
O nouă MINIVACANȚĂ pentru români, peste numai câteva săptămâni. De câte zile libere se vor...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu!...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
”Poate să stea în picioare” Florin Piersic a început procesul de recuperare după operația la genunchi
”Poate să stea în picioare” Florin Piersic a început procesul de recuperare după operația la...
Andreea Tonciu și-a cheltuit banii câștigați din TV pe vrăjitoare. Ce voia să afle
Andreea Tonciu și-a cheltuit banii câștigați din TV pe vrăjitoare. Ce voia să afle
Ce să nu bei niciodată înainte de somn, în afară de cafea. Greșeala care îți poate distruge rutina de odihnă
Ce să nu bei niciodată înainte de somn, în afară de cafea. Greșeala care îți...
Ce i-a spus Florin Piersic medicului Adrian Marinescu, pe patul de spital: “Este foarte important”
Ce i-a spus Florin Piersic medicului Adrian Marinescu, pe patul de spital: “Este foarte important”
×