Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Taurii fac pași importanți în carieră

Horoscop săptămânal 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Taurii fac pași importanți în carieră

De: Madalina Manole 30/01/2022 | 16:01
Horoscop săptămânal 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Taurii fac pași importanți în carieră
Imagine reprezentativă. Sursă foto: Pixabay

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 31 ianuarie – 6 februarie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 31 ianuarie – 6 februarie se numără și cea a Taurilor care au toate șansele să se afirme profesional.

Săptămâna 31 ianuarie – 6 februarie 2022 se remarcă printr-o Lună Nouă care se formează în zodia Vărsător și care va veni cu schimbări neașteptate pentru toată lumea. Lunația va avea loc pe data de 1 februarie, iar pe data de 4 februarie un alt eveniment astrologic de amploare se va petrece. Este vorba de ieșirea din retrogradare a lui Mercur în zodia Capricorn, zodie pe care o va tranzita în mers direct până pe 14 februarie, când se va muta în Vărsător. Astfel, nu vor mai exista planete retrograde pe cer, Venus (iubirea și banii) fiind deja în mers direct în Capricorn.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Luna Nouă va aduce schimbări importante în proiectele nativilor, poate chiar în planurile de viitor pe care le au în vizor. Se pot aștepta la schimbări apărute pe ultima sută de metri și la decizii neașteptate care vin din partea prietenilor sau asociaților. Cu Mercur revenit în mers direct, Berbecii au ocazia să vadă mai limpede care este situația lor profesională și după o lungă perioadă de frustrări și reevaluări, acum pot lua decizii legate de cariera lor.

Horoscop săptămânal Taur: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Nouă chiar în sectorul carierei. Nativii pot experimenta schimbări care să-i pună pe o altă direcție de viață. Posibil să fie vorba de noi obiectivele de viitor, poate chiar schimbări legate de carieră sau statutul social. Mercur revenit în mers direct îi susține să înțeleagă într-o altă notă niște situații de viață trăită. Își pot clarifica niște credințe și principii după care se ghidează.

Horoscop săptămânal Gemeni: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Pentru Gemeni, Luna Nouă din Vărsător va aduce o schimbare de principii, mentalități și valori morale. Vor fi și nativi care vor dori să învățe ceva nou și se pot înscrie la un curs. Revenirea în mers direct a lui Mercur, guvernatorul lor, îi ajută să se mai detensioneze după o perioadă foarte încordată. Vor mai scăpa de temerile avute, iar pe de altă parte, pot obține mai ușor o sumă de bani, un contract și pot lua decizii legate de viața personală sau de o relație intimă.

Horoscop săptămânal Rac: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Racii se bucură din plin de revenirea în mers direct a lui Mercur, dat fiind că este vorba de o îmbunătățire a comunicării cu ceilalți. Relațiile nativilor au fost încercate și reevaluate, iar de acum vor putea lua decizii de viitor. Luna Nouă poate veni cu pierderi și rupturi, însă acestea sunt menite să le schimbe o traiectorie de viitor și să le ofere mai multă independență și libertate nativilor.

Horoscop săptămânal Leu: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Nouă din Vărsător chiar în sectorul relațiilor. Mulți nativi vor simți nevoia de schimbare, fie în cuplu, fie în plan profesional. Este un moment bun să încheie acele relații care nu-i mai reprezintă. Cu Mercur revenit în mers direct, nativii pot face și schimbări profesionale. Unii se pot angaja, în timp ce alții pot demisiona. Oricum, Leii văd mult mai clar care este situația la locul de muncă și pot hotărî dacă mai vor sau nu să rămână în contextul actual și sub regulile actuale.

Horoscop săptămânal Fecioară: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Luna Nouă se petrece într-un sector resposabil cu munca și sănătatea. Astfel, Fecioarele vor avea ocazia să-și schimbe stilul de viață, să-și reorganizeze programul, activitățile și să învețe să facă lucrurile altfel la locul de muncă. Găsesc soluții inedite de eficientizare a muncii. Mercur, guvernatorul lor, va ieși din retrogradare în sectorul afectiv. Starea generală a nativilor se va îmbunătăți și vor redescoperi bucuria de a trăi și de a se bucura de viață. Pot începe noi povești de dragoste și-și pot exprima sentimentele mai ușor.

Horoscop săptămânal Balanță: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de schimbări în viața sentimentală odată cu această Lună Nouă din Vărsător. Poate fi vorba de o nouă poveste de iubire sau de încheierea unei aventuri care nu are viitor. Și în relațiile cu copiii sau în relația lor cu propria lor creativitate pot veni răsturnări de situație. Mercur ieșit din retrogradare în Capricorn le oferă șansa de a-și rezolva conflictele cu familia și de a-și îmbunătăți comunicarea cu părinții. Pot ajunge la înțelegeri care până acum păreau fără rezolvare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Ieșirea din retrogradare a lui Mercur va detensiona și limpezi mintea celor născți în zodia Scorpion. Vor putea să se bazeze cu încredere pe raționamentul lor, pe ideile lor și pot face negocieri profitabile. Unii nativi pot rezolva situații ce țin de acte și pot primi aprobări. Luna Nouă din Vărsător poate adue situații neașteptate e țin de casă și familie, de la mutări și până la certuri cu părinții sau cei care au autoritae în viața lor care pot schimba un context.

Horoscop săptămânal Săgetător: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Cei născuți în zodia Săgetător ar trebui s se bucure din plin de faptul că Mercur își încheie retrogradarea în sectorul lor financiar. Pot avea idei practice despre cum să câștige mai mulți bani și să-și valorifice talentele și nemulțumirile sau blocajele venite din cauza altora pot fi rezolvate. Și Luna Nouă din Vărsător le este favorabilă, chiar dacă le poate aduce vești și discuții surprinzătoare, de natură să schimbe un context. Totodată, le poate aduce soluții neașteptate la probleme cu care se confruntă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Cei născuți în zodia Capricorn scapă și de ultima retrogradare din zodia lor, după ce Venus și-a reluat mersul direct. Este vorba de revenirea lui Mercur la mers firesc, aspect care le aduce mai multă claritate mentală și o mai bună comunicare cu cei din jur. Văd mai clar o situație din viața lor și pot lua decizii. Luna Nouă vine cu surprize financiare de natură să-i facă să-și schimbe modul în care-și administrează finanțele, dar și modul în care-și câștigă banii. Vor reuși să-și folosească propriile lor resurse și talente pentru a-și crește veniturile.

Horoscop săptămânal Vărsător: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o Lună Nouă care se petrece chiar în zodia lor și care-i poate lua prin surprindere grație evenimentelor neașteptate care se pot petree în viața lor. Acestea au rolul de a repune nativii pe o nouă direcție de mers. Începe o perioadă în care nativii se pot reinventa și își pot reorganiza din temelii viața. În plus, revenirea la mers direct a lui Mercur în Capricorn îi va ajuta să scape de niște frământări și îndoieli sau, cel puțin, să le clasifice altfel și să se detașeze de ele.

Horoscop săptămânal Pești: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Cei născuți în zodia Pești sunt susținuți de Luna Nouă din Vărsător să închidă socotelile cu trecutul și să se debaraseze de ceva toxic, de ceva ce nu mai poate fi reparat sau nu mai corespunde cu viziunea lor. Cu Mercur în mers direct vor reuși să-și îmbunătățească comunicarea cu asociații, cu prietenii și partenerul de viață. În plus, un proiect care a mers cu frâna de mână trasă, de acum se poate bucura de succes, iar nativii de popularitate.

.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Torje n-a ținut cont că-l VEDE LUMEA! Ce a făcut când era cu IUBITA în mașină
Torje n-a ținut cont că-l VEDE LUMEA! Ce a făcut când era cu IUBITA în...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore de București
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore...
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște. Mărturia emoționantă a duhovnicului: „Se ruga tot timpul”
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște....
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată țara
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat ordin definitiv
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat...
Legenda Iepurașului de Paști - o tradiție prezentată de un teolog creștin!
Legenda Iepurașului de Paști - o tradiție prezentată de un teolog creștin!
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: S-a mutat special din București!
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: S-a...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă ai mâncat prea mult de Paște
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă...