Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Taurii fac pași importanți în carieră

Horoscop săptămânal 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Taurii fac pași importanți în carieră

De: Madalina Manole 30/01/2022 | 16:01
Horoscop săptămânal 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Taurii fac pași importanți în carieră
Imagine reprezentativă. Sursă foto: Pixabay

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 31 ianuarie – 6 februarie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 31 ianuarie – 6 februarie se numără și cea a Taurilor care au toate șansele să se afirme profesional.

Săptămâna 31 ianuarie – 6 februarie 2022 se remarcă printr-o Lună Nouă care se formează în zodia Vărsător și care va veni cu schimbări neașteptate pentru toată lumea. Lunația va avea loc pe data de 1 februarie, iar pe data de 4 februarie un alt eveniment astrologic de amploare se va petrece. Este vorba de ieșirea din retrogradare a lui Mercur în zodia Capricorn, zodie pe care o va tranzita în mers direct până pe 14 februarie, când se va muta în Vărsător. Astfel, nu vor mai exista planete retrograde pe cer, Venus (iubirea și banii) fiind deja în mers direct în Capricorn.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Luna Nouă va aduce schimbări importante în proiectele nativilor, poate chiar în planurile de viitor pe care le au în vizor. Se pot aștepta la schimbări apărute pe ultima sută de metri și la decizii neașteptate care vin din partea prietenilor sau asociaților. Cu Mercur revenit în mers direct, Berbecii au ocazia să vadă mai limpede care este situația lor profesională și după o lungă perioadă de frustrări și reevaluări, acum pot lua decizii legate de cariera lor.

Horoscop săptămânal Taur: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Nouă chiar în sectorul carierei. Nativii pot experimenta schimbări care să-i pună pe o altă direcție de viață. Posibil să fie vorba de noi obiectivele de viitor, poate chiar schimbări legate de carieră sau statutul social. Mercur revenit în mers direct îi susține să înțeleagă într-o altă notă niște situații de viață trăită. Își pot clarifica niște credințe și principii după care se ghidează.

Horoscop săptămânal Gemeni: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Pentru Gemeni, Luna Nouă din Vărsător va aduce o schimbare de principii, mentalități și valori morale. Vor fi și nativi care vor dori să învățe ceva nou și se pot înscrie la un curs. Revenirea în mers direct a lui Mercur, guvernatorul lor, îi ajută să se mai detensioneze după o perioadă foarte încordată. Vor mai scăpa de temerile avute, iar pe de altă parte, pot obține mai ușor o sumă de bani, un contract și pot lua decizii legate de viața personală sau de o relație intimă.

Horoscop săptămânal Rac: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Racii se bucură din plin de revenirea în mers direct a lui Mercur, dat fiind că este vorba de o îmbunătățire a comunicării cu ceilalți. Relațiile nativilor au fost încercate și reevaluate, iar de acum vor putea lua decizii de viitor. Luna Nouă poate veni cu pierderi și rupturi, însă acestea sunt menite să le schimbe o traiectorie de viitor și să le ofere mai multă independență și libertate nativilor.

Horoscop săptămânal Leu: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Nouă din Vărsător chiar în sectorul relațiilor. Mulți nativi vor simți nevoia de schimbare, fie în cuplu, fie în plan profesional. Este un moment bun să încheie acele relații care nu-i mai reprezintă. Cu Mercur revenit în mers direct, nativii pot face și schimbări profesionale. Unii se pot angaja, în timp ce alții pot demisiona. Oricum, Leii văd mult mai clar care este situația la locul de muncă și pot hotărî dacă mai vor sau nu să rămână în contextul actual și sub regulile actuale.

Horoscop săptămânal Fecioară: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Luna Nouă se petrece într-un sector resposabil cu munca și sănătatea. Astfel, Fecioarele vor avea ocazia să-și schimbe stilul de viață, să-și reorganizeze programul, activitățile și să învețe să facă lucrurile altfel la locul de muncă. Găsesc soluții inedite de eficientizare a muncii. Mercur, guvernatorul lor, va ieși din retrogradare în sectorul afectiv. Starea generală a nativilor se va îmbunătăți și vor redescoperi bucuria de a trăi și de a se bucura de viață. Pot începe noi povești de dragoste și-și pot exprima sentimentele mai ușor.

Horoscop săptămânal Balanță: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de schimbări în viața sentimentală odată cu această Lună Nouă din Vărsător. Poate fi vorba de o nouă poveste de iubire sau de încheierea unei aventuri care nu are viitor. Și în relațiile cu copiii sau în relația lor cu propria lor creativitate pot veni răsturnări de situație. Mercur ieșit din retrogradare în Capricorn le oferă șansa de a-și rezolva conflictele cu familia și de a-și îmbunătăți comunicarea cu părinții. Pot ajunge la înțelegeri care până acum păreau fără rezolvare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Ieșirea din retrogradare a lui Mercur va detensiona și limpezi mintea celor născți în zodia Scorpion. Vor putea să se bazeze cu încredere pe raționamentul lor, pe ideile lor și pot face negocieri profitabile. Unii nativi pot rezolva situații ce țin de acte și pot primi aprobări. Luna Nouă din Vărsător poate adue situații neașteptate e țin de casă și familie, de la mutări și până la certuri cu părinții sau cei care au autoritae în viața lor care pot schimba un context.

Horoscop săptămânal Săgetător: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Cei născuți în zodia Săgetător ar trebui s se bucure din plin de faptul că Mercur își încheie retrogradarea în sectorul lor financiar. Pot avea idei practice despre cum să câștige mai mulți bani și să-și valorifice talentele și nemulțumirile sau blocajele venite din cauza altora pot fi rezolvate. Și Luna Nouă din Vărsător le este favorabilă, chiar dacă le poate aduce vești și discuții surprinzătoare, de natură să schimbe un context. Totodată, le poate aduce soluții neașteptate la probleme cu care se confruntă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Cei născuți în zodia Capricorn scapă și de ultima retrogradare din zodia lor, după ce Venus și-a reluat mersul direct. Este vorba de revenirea lui Mercur la mers firesc, aspect care le aduce mai multă claritate mentală și o mai bună comunicare cu cei din jur. Văd mai clar o situație din viața lor și pot lua decizii. Luna Nouă vine cu surprize financiare de natură să-i facă să-și schimbe modul în care-și administrează finanțele, dar și modul în care-și câștigă banii. Vor reuși să-și folosească propriile lor resurse și talente pentru a-și crește veniturile.

Horoscop săptămânal Vărsător: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o Lună Nouă care se petrece chiar în zodia lor și care-i poate lua prin surprindere grație evenimentelor neașteptate care se pot petree în viața lor. Acestea au rolul de a repune nativii pe o nouă direcție de mers. Începe o perioadă în care nativii se pot reinventa și își pot reorganiza din temelii viața. În plus, revenirea la mers direct a lui Mercur în Capricorn îi va ajuta să scape de niște frământări și îndoieli sau, cel puțin, să le clasifice altfel și să se detașeze de ele.

Horoscop săptămânal Pești: 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Cei născuți în zodia Pești sunt susținuți de Luna Nouă din Vărsător să închidă socotelile cu trecutul și să se debaraseze de ceva toxic, de ceva ce nu mai poate fi reparat sau nu mai corespunde cu viziunea lor. Cu Mercur în mers direct vor reuși să-și îmbunătățească comunicarea cu asociații, cu prietenii și partenerul de viață. În plus, un proiect care a mers cu frâna de mână trasă, de acum se poate bucura de succes, iar nativii de popularitate.

.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...