Acasă » LIFE STYLE » Ce este OnlyFans, cum funcționează și cum poți câștiga bani lucrând de acasă

Ce este OnlyFans, cum funcționează și cum poți câștiga bani lucrând de acasă

De: Valentina Ene 10/11/2022 | 15:59
Ce este OnlyFans, cum funcționează și cum poți câștiga bani lucrând de acasă
Imagine reprezentativă. Foto: Facebook

OnlyFans a devenit una dintre cele mai populare platforme de conținut pentru adulți din lume, însă sunt foarte puține persoane care știu ce înseamnă cu adevărat. Mulți se întreabă care este rolul utilizatorilor și cum pot face aceștia bani în momentul în care aleg să își facă un cont. În cele ce urmează veți putea descoperi mai multe detalii legate de acest mod de a produce venituri considerabile stând acasă.

Pentru unii totul s-a transformat într-un mod de viață să acceseze din aplicație sau să posteze tot felul de filmulețe și poze pe OnlyFans, tocmai de aceea a devenit o comunitate atât de mare care adoptă noi „membri” în fiecare zi. De la vedete internaționale de talie înaltă, până la oamenii de rând, toți cei care au acces la un smartphone sau calculator pot deveni creatori de conținut pentru adulți și nu numai.

Ce este OnlyFans și când a apărut

Dacă vrei să știi ce este OnlyFans (tr. „numai pentru fani”) trebuie să știi că la bază, platforma este o rețea socială care a fost creată pentru vedetele care doreau să le ofere fanilor conținut exclusiv gratuit sau contra unei sume modice. Aceasta a fost înființată în 2016 de către inventatorul britanic Timothy Stokely. La început, nimeni nu credea că platforma OnlyFans va reuși să iasă din anonimat, tocmai de aceea nu existau foarte mulți abonați care să fie și dispuși să plătească lunar un abonament.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în 2018, când miliardarul american Leonid Radvinsky, cel care deține cele mai cunoscute studiouri de videochat din SUA, a descoperit că s-ar putea îmbogăți dacă ar adapta conținutul platformei la nevoile sale. Astfel, a cumpărat 75% din companie și a făcut din OnlyFans o platformă dedicată în special persoanelor care doresc să posteze filmulețe și fotografii indecente contra unor sume modice.

Miliardarul american Leonid Radvinsky. Foto: Facebook

OnlyFans a explodat în perioada 2020-2021, moment în care pandemia a afectat grav economia lumii. Astfel, persoanele, care în mod normal își desfășurau activitatea în cluburi de striptease, au optat pentru a produce conținut pe această platformă, lucrând de acasă. Dacă în 2021, compania a fost evaluată la peste 1 miliard de dolari, în 2022 se prevede o creștere uriașă datorită numărului mare de abonați.

VEZI ȘI: ONLYFANISTA MILIONARĂ L-A “BIFAT” PE LIVIU VÂRCIU, IAR ACUM VREA CU MIHAI BENDEAC: “MI SE PARE UN BĂRBAT FRUMOS ȘI E NOUL MEU CRUSH”

Cum funcționează platforma OnlyFans

După ce ai aflat ce este OnlyFans trebuie să știi că pentru a te putea bucura de tot conținutul care este publicat adesea pe OnlyFans, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul oficial și să îți creezi un cont. Vei avea nevoie de o atenție foarte mare în momentul în care îți vei alege nișa din care vrei să faci parte pentru că platforma este structurată și funcționează pe diferite nișe ce se regăsesc în tipul de cont pe care dorești să îl deschizi.

Cel care a pus bazele platformei nu a luat în considerare faptul că oamenii ar putea ajunge să producă un conținut care nu este dedicat minorilor. Actuala conducere a companiei a stabilit ca utilizatorii să aibă minim 18 ani, deoarece conținutul în proporție de 90% este total indecent.

Una dintre problemele pe care oamenii au ridicat-o în ultima perioadă legată de OnlyFans este cea a conținutului care nu poate fi absolut deloc controlat. Cu alte cuvinte, nu există cenzură, ba din contră, fiecare este liber să posteze orice își dorește. Pentru a te înregistra nu este nevoie să achiți o sumă anume, ci pur și simplu trebuie să utilizezi o adresă de e-mail validă.

Cum poți face bani din OnlyFans, lucrând de acasă

Așa cum era de așteptat, pentru a putea face bani pe OnlyFans este nevoie să petreci destul de mult timp pe această platformă. După ce și-ai făcut contul și ai ales nișa pe care vrei să te axezi, nu îți mai rămâne decât să îți completezi cum trebuie profilul. Pentru a face bani din OnlyFand ai grijă să alegi un nume care va rămâne în memoria oamenilor mult timp, precum și o fotografie de profil și una de copertă de-a dreptul memorabile.

Celebritățile au tendința de a opta pentru conturi de OnlyFans, deoarece au o mulțime de fani care ar fi dispuși să plătească un preț bun pentru a privi imaginile și videoclipurile exclusive postate de acestea. De reținut este faptul că această companie percepe și un comision din suma totală pe care un creator de conținut o realizează în fiecare lună. Astfel, 20% din încasări vor merge în contul celor care au grijă ca platforma OnlyFans să funcționeze la capacitate maximă.

Creatorii de conținut stabilesc un abonament lunar, de regulă 4,99 de dolari, iar cei care îl plătesc pot vedea un conținut erotic de excepție. De asemenea, unele persoane aleg să perceapă o taxă suplimentară pentru anumite videoclipuri sau poze „extra”. O practică din ce în ce mai cunoscută este și cea de a taxa fanii care doresc să poarte discuții indecente cu creatorii de conținut.

NU RATA: VALENTINA LUNGU RUPE PE TIKTOK ȘI ONLYFANS, DAR NU UITĂ CĂ … “AM CRESCUT ÎN VÂRFUL DEALULUI!”

Persoane cunoscute din România care au cont de OnlyFans

Din ce în ce mai multe persoane cunoscute din România au ales să apeleze la această platformă pentru a produce sume destul de mari în fiecare lună. Criza economică din ultima perioadă le-a motivat pe multe dintre vedete să apeleze la această practică și să perceapă o sumă destul de mare pentru un abonament lunar. Iată despre cine este vorba:

Daniela Crudu

Fosta asistentă TV i-a uimit pe toți în momentul în care a anunțat că și-a făcut cont de OnlyFans. Nu a durat foarte mult până în momentul în care și-a creat o comunitate destul de mare de persoane care să plătească un abonament lunar pentru a vedea cele mai indecente ipostaze cu Daniela Crudu. Tariful lunar perceput pentru accesul la conținutul publicat de vedeta din România pe OnlyFans este de 20 de dolari pe lună.

Bia Khalifa

Fosta concurentă a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se laudă că a fost printre primele persoane din România care și-a creat cont de OnlyFans și a obținut sume destul de mari. Dacă la început Bia Khalifa avea un abonament destul de costisitor, acum fanii, care vor să o vadă în ipostaze indecente, vor trebui să plătească lunar 3,20 de dolari.

Mihai Trăistariu

Cunoscut pentru participarea sa la Eurovision România și pentru melodiile care la începutul anilor 2000 erau hit, Mihai Trăistariu a considerat că este momentul să se reprofileze. Astfel, a ajuns să își creeze cont pe OnlyFans și să posteze fotografii și videoclipuri contra unui abonament lunar de numai 5 dolari.

Xonia

Diva a devenit cunoscută în România datorită talentului său muzical, însă, de la o vreme, aparițiile sale au fost din ce în ce mai rare. Acum, aceasta obține bani din OnlyFans, având un abonament lunar în valoare de 4,99 de dolari.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Valentina Ene
Valentina Ene a ales să lucreze în presă din anul 2019, dar a cochetat cu lumea mondenă încă din liceu. Pasionată de showbiz, dar și de actualitate, s-a alăturat site-ului CANCAN.RO pentru a putea acoperi o paletă cât mai largă de subiecte. Valentina citeste mai mult
Parteneri
Iluzie optică virală | Găsiți iepurașul de Paște ascuns în această fotografie!
Iluzie optică virală | Găsiți iepurașul de Paște ascuns în această fotografie!
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și atenția femeilor frumoase
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după...
Ronald Gavril, GOL în pat lângă ea: „Viața se trăiește”! Reacția Anamariei Prodan când a văzut
Ronald Gavril, GOL în pat lângă ea: „Viața se trăiește”! Reacția Anamariei Prodan când a...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”. Dezvăluiri fără perdea făcute de interpreta de muzică populară
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”....
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la sfinţirea bucatelor:
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la energie electrică. Toți clienții trebuie să știe
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja pe card
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja...
Simona Gherghe a lăsat televiziunea şi pune familia pe primul loc. Anunţ pe Facebook
Simona Gherghe a lăsat televiziunea şi pune familia pe primul loc. Anunţ pe Facebook
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la "ameninţările" lui Emmanuel Macron
INTERZIS pe tot teritoriul României. Legea pe care niciun român nu o va încălca
INTERZIS pe tot teritoriul României. Legea pe care niciun român nu o va încălca
Cea mai urmărită televiziune din România. PRO TV, învinsă de un post de știri
Cea mai urmărită televiziune din România. PRO TV, învinsă de un post de știri
Surpriză! Pe ce dată va fi PAȘTELE ortodox în 2025. Foarte rar se întâmplă acest lucru
Surpriză! Pe ce dată va fi PAȘTELE ortodox în 2025. Foarte rar se întâmplă acest...
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Cătălin Botezatu, declarație emoționantă despre Bianca Drăgușanu: A făcut şi mai multe greşeli, dar o voi iubi toată viaţa mea
Cătălin Botezatu, declarație emoționantă despre Bianca Drăgușanu: A făcut şi mai multe greşeli, dar o...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...