Acasă » Exclusiv » “Neatza” a ajuns la majorat, iar Răzvan Simion taxează pe cine vedea proiectul terminat: “Ne-au dat morți și îngropați de acum cinci ani!”

“Neatza” a ajuns la majorat, iar Răzvan Simion taxează pe cine vedea proiectul terminat: “Ne-au dat morți și îngropați de acum cinci ani!”

De: Sabin Tudor 17/11/2022 | 14:00

„Neatza” defilează, după 15 ani, printre formatele de entertainment diurn, devansând rivali precum „La Măruță”, „Vorbește lumea” sau „Teo Show”. „Vinovații” sunt Răzvan Simion și Dani Oțil, care au ajuns să realizeze 24 de ore de conținut săptămânal pentru Antena 1. Longevitatea emisiunii matinale are, însă, un secret, divulgat de Răzvan Simion, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Vedeta vorbește despre cum ascensiunea internetului a indus publicul în eroarea de a considera „Neatza” o emisiune închisă, pe cale de dispariție, încă de acum cinci ani. Răzvan Simion răspunde internauților și întocmește o comparație dreaptă între contentul construit de echipa matinală zilnic, în raport cu realizatorii de podcast, care postează un interviu pe săptămână.

Mai în glumă, mai în serios, colegul lui Dani Oțil anunță că emisiunea de la Antene o mai duce mult și bine, chiar dacă nu ar mai putea gestiona încă o oră în plus de program, cum s-a tot adăugat.

Răzvan Simion a vorbit despre longevitatea proiectului „Neatza”, în exclusivitate pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

( NU RATA: RĂZVAN SIMION DEZVĂLUIE, ÎN PREMIERĂ, SECRETUL RELAȚIEI FĂRĂ CERTURI CU DANI OȚIL: ”UITĂ-TE PUȚIN LA EL” )

„Au dat o șansă unora de mulți nu le-ar fi întins o mână!”

CANCAN.RO: A câta ediție de „TVMania” ar fi?

Răzvan Simion: Nu știu a câta ediție la care participăm, cu siguranță ne sunt foarte dragi, prima noastră mare copertă a fost la „TVMania”, în 2008, când ne-am mutat la Antena 1, prima copertă cu o cafea și un covrig. Au dat o șansă unora de mulți nu le-ar fi întins o mână.

Cei mai mulți trandafiri pe care i-am primit, i-am primit de la „TVMania”, sunt doar ei în lumea asta media la care răspundem prezent atunci când primim o invitație. Cumva îi credităm ca fiind singurii de pe piață ce ar putea să ofere un astfel de premiu, pentru că este premiul cititorilor „TVMania”, asta ni se pare super interesant.

„Super Neatza” a obținut distincția pentru cea mai bună emisiune de divertisment de zi, la Gala Premiilor TVMania (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Privind retrospectiv, ți-ai fi proiectat longevitatea pe care ați avut-o amândoi în televiziune?

Răzvan Simion: Cu siguranță, noi când vorbeam de anduranță într-un program matinal, care macină și arde foarte repede, oamenii spuneau că suntem un pic deplasați sau cel puțin nebuni. Genul ăsta de program se duce în trei-patru ani, maximum, și se arde.

Noi am venit și am mizat pe altă carte, și anume cartea anduranței, lucrurile sunt construite altfel, sunt construite ca la radio. Noi ne pricepem foarte bine la radio, mai bine decât la TV, și atunci am construit pas cu pas cum construiești un program de radio.

Am adaptat sistemele astea de valori, că e matematică pură până la urmă, le-am adaptat la TV și ne-a ieșit. Avem 15 ani acum, la 1 februarie, de Antena 1. Mult!

 ( CITEȘTE ȘI: PREZENTATORUL DE LA ”NEATZA” SURPRINDE PE TOATĂ LUMEA! RĂZVAN SIMION: ”NU NE-AM AFIȘAT…” )

„Ne-au dat morți și îngropați de acum cinci ani!”

CANCAN.RO: Nu vă sperie venirea din urmă a internetului? Pentru că tu ziceai într-un podcast că ți-e lene să te muți pe partea de online. Nu te sperie?

Răzvan Simion: Dacă te uiți la Antena, este cel mai mare producător de conținut, inclusiv media. Pentru că deja e făcut, noi doar îl tăiem și îl aruncăm pe net. Avem pagini foarte mari de YouTube, noi deja facem conținut, dar pentru un sistem corporatist. De unul singur să te apuci să faci lucrurile astea, nu prea ieși bine în bani. Și cei care fac podcasturi, înțeleg. Ești cu «sărut-mâna, dați-mi și mie să pot să merg mai departe». Costă mult și YouTube-ul nu mai plătește ca pe vremuri.

Ne-au dat toți morți și îngropați de acum cinci ani, pe noi, cei din televiziune. Și uite că suntem aici, ba chiar facem performanță. Dacă te uiți la cifre, cifrele nu spun asta. Ele spun că în continuare televizorul e cea mai ieftină distracție a românilor, mai ales în perioadă de criză. Da, internetul îți oferă o platformă pe care trebuie să o valorifici.

Dar poți să produci conținut cum produc eu, de ani de zile, în fiecare zi a vieții mele? Fac un podcast pe săptămână, și ăla le e cam greu, invitații sunt aceiași. Eu fac patru ore pe zi, 15 ani la Antenă și cu încă trei în partea cealaltă, sunt multe ore de emisie! 

Răzvan Simion întocmește o comparație minuțioasă între televiziune și online (Foto: captură video)

CANCAN.RO: Era vreodată să se termine „Neatza”, au venit de la Antenă să vă zică «dacă nu merge sezonul ăsta, ați terminat-o»?

Răzvan Simion: Nu, tu nu vezi că ne mai dau câte o oră, câte o zi?! Am ajuns la șase din șapte, patru ore pe zi, într-o săptămână 24 de ore full, le facem noi, echipa de la „Neatza”. Din contră, pe modelul «merge, mai ia o oră». Sper să fie gata, mai mult nu mai pot, nu mai duc! 

CANCAN.RO: Când vă pensionați?

Răzvan Simion: Toți ne vor, dacă nu îngropați, măcar pensionați! 

( ACCESEAZĂ ȘI: RĂZVAN SIMION ARATĂ MAI CEVA CA „LUPUL DE PE WALL STREET”! MATINALUL DE LA ANTENA 1 ȘI IUBITA ÎȘI PREGĂTESC PLECAREA! )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un stadion ultra-modern de 30.000 de locuri
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE PREGĂTEȘTE: Am informaţii de la Ministerul Muncii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Informația momentului despre ION ILIESCU. Anunțul făcut chiar de avocatul său
Informația momentului despre ION ILIESCU. Anunțul făcut chiar de avocatul său
Zodii cu mare noroc de Florii. Vor trăi bucurii explozive
Zodii cu mare noroc de Florii. Vor trăi bucurii explozive
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ioana Ginghină, după ce a renunțat la carne
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii stau la coadă ca să o cumpere. Surpriza e totală
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii...
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero. E chiar mai ieftin să îți cumperi o casă nouă
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero....