Acasă » Exclusiv » FERIȚI-VĂ! O cunoscută firmă care face bucătării la comandă este acuzată că ia banii clienților și nu onorează comenzile! ”Țeapa” începutului de an! I-au luat 32.000 lei și au dispărut! + alți 1.500 păcăliți?

FERIȚI-VĂ! O cunoscută firmă care face bucătării la comandă este acuzată că ia banii clienților și nu onorează comenzile! ”Țeapa” începutului de an! I-au luat 32.000 lei și au dispărut! + alți 1.500 păcăliți?

De: Diana Măcică 05/01/2023 | 23:40

Bismobil Kitchen, o companie care se ocupă cu bucătării personalizate la comandă, este acuzată că țepuiește clienți. Ioana Ciocănaru, o femeie din Galați care se consideră păgubită, susține că ar fi trebuit să primească mobilă în valoare de 32.000 de lei în luna decembrie. Numai că ar fi rămas și fără comandă și fără bani. Căci ieri fost anunțată că showroom-ul s-a închis. CANCAN.RO vă prezintă declarațiile exclusive a unei metode de lucru care ar putea fi țeapa începutului de 2023!

Ioana Ciocănaru, o femeie din Galați, susține că a fost țepuită de 32.000 de lei după ce a comandat mobilă de bucătărie și, în final, n-a mai primit nici produsul, dar nici banii. Aceasta a contactat redacția CANCAN.RO și și-a spus povestea.

După cum mărturisește chiar ea, a mers într-un showroom din oraș în căutare de mobilă de bucătărie. A ales, a plătit integral pentru a-i ajunge comanda mai devreme, dar nu s-ar fi așteptat niciodată la ceea ce a urmat.

Ioana Ciocănaru susține că a fost păgubită de Bismobil Kitchen

(VEZI ȘI: O poveste crypto: De la miliarde € la zero și CEO-ul arestat! CANCAN.RO a vorbit cu cel mai mare specialist român în crypto care dezvăluie detalii neștiute despre țeapa secolului)

Ioana susține că ieri a fost contactată de soțul unei angajate al companiei Bismobil Kitchen și a fost anunțată că showroom-ul din care a cumpărat de 32.000 de lei s-a închis. Femeia mărturisește că nu este singura păgubită. Căci a fost creat un grup pe Facebook și s-au adunat 1.500 de oameni din toată țara care ar fi întâmpinat probleme cu firma Bismobil Kitchen.

Pe site-ul oficial al companiei care pune la dispoziția clienților bucătării personalizate la comandă este menționat faptul că există showroom-uri în Moldova, România, Bulgaria, Spania, Rusia, Italia și Belgia.

Mihail Șaran, fondatorul Bismobil Kitchen, a fost contactat de reporterii CANCAN.RO pentru a-și spune punctul de vedere asupra acuzațiilor aduse, însă nu a oferit niciun răspuns până la momentul redactării articolului.

A fost creat un grup cu cei care au avut probleme cu firma și sunt incluși 1.500 de membri / (Sursa: Facebook)

(NU RATA: Țeapa anului în România! S-a dat broker și i-a ”făcut” de 5 mil. €! Mihăiță le-a dat lovitura, interlopii au înnebunit! Îl caută și-n gaură de șarpe)

„Am fost sunați de la showroom și ni s-a spus că s-a închis definitiv

„S-a deschis la noi în Galați un showroom făcut foarte bine. Pe noi ne-a atras foarte mult că aveau niște finisaje… era ceea ce căutam noi. Era un showroom nou, mie mi l-a recomandat o prietenă care e designer aici în Galați și ea a zis că a avut clienți care au colaborat cu această firmă și au finisaje destul de OK și ne-am dus și noi la pomul lăudat. Era recent, de câteva luni era în Galați. 

Este vorba despre Bismobil Kitchen, este o firmă, am înțeles, cu un patron din Chișinău, că ne-am interesat și noi de ieri, de când s-a spart buba, de când am fost sunați de la showroom de aici din Galați, noi suntem din Galați, și ni s-a spus că s-a închis definitiv. Și că showroom-uri, rând pe rând, din toată țara, se închid. Sunt mii de români care au plătit integral, ca și mine, care acum, mă rog, ne găsim pe grupuri din astea, pe Facebook, să vedem dacă măcar ne putem recupera ceva. Deși nu se va recupera nimic. Adică au încercat și alții și nu se poate, adică e ceva incredibil ce se întâmplă”, a spus femeia care se consideră păgubită, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

„Toți au predat telefoanele de serviciu și tabletele

„Am plătit integral tot pentru că ne-au spus că noi am plătit practic în regim de urgență ca să ne vină mai repede. Am făcut un contract, chiar am stipulat: «domne, dacă nu ne aduceți mobila până pe 14 decembrie, ne vrem banii înapoi». Adică s-a și stipulat în contract chestia asta. Drept pentru care n-am plătit un avans, ci am plătit integral.

Am comandat mobilier de bucătărie și am plătit 32.000 de lei. Pe mine m-a anunțat (nr. că se închide showroom-ul) soțul unei angajate. Pentru că am înțeles că fata abia aflase și ea, au sunat-o cei din Chișinău să-i spună că nu mai are loc de muncă și că se închide firma, am înțeles că fata era prea șocată și l-a pus pe soț să sune toți clienții, nu numai pe mine.

Nu mai există niciun număr de telefon. Toți au predat telefoanele de serviciu și tabletele, am înțeles, și nu mai există niciun număr. Adică e un singur număr de telefon pe site-ul lor, un call-center, unde nu răspunde nimeni”, a mai continuat Ioana Ciocănaru.

„1.500 de oameni sunt în aceeași situație ca mine”

„Am vorbit chiar cu doi avocați. Ieri am aflat, aseară la 19:00 am aflat. În principiu, toți care sunt pe grupul respectiv, care sunt din toată țara, gândiți-vă că sunt 1.500 de oameni, sunt în aceeași situație ca mine. Ori au plătit 70%, ori au plătit integral. Sunt foarte, foarte, foarte mulți bani la mijloc. Unii spun că și-au luat gândul, alții încearcă să recupereze ceva, să-i dea în judecată, unii s-au dus la Poliție, au făcut și la ANPC sesizare…

Am înțeles că, mai noi, ei își deschid zilele astea alt showroom în Chișinău. Adică pe astea din România le închid rând pe rând și-și mai deschid în Chișinău aceeași firmă”, a încheiat Ioana Ciocănaru, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Mihail Șaran este fondatorul Bismobil Kitchen / (Sursa: Facebook)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A intrat în presă în anul 2021 lucrând ca reporter/redactor pentru Antena Stars, post de televiziune aparținător al trustului media Intact. Pasionată de astrologie și horoscop, citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților revoltați.
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie.
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Fiica lui Costel Corduneanu, pe urmele tatălui. Ce performanță a reușit
Fiica lui Costel Corduneanu, pe urmele tatălui. Ce performanță a reușit
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a părut rău o clipă…”
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare