Acasă » Exclusiv » S-a îmbătat cu tequila și a fumat iarbă + A vrut să-și tatueze Botswana pe picior! Prințul Harry face dezvăluiri uluitoare în cartea autobiografică, Spare

S-a îmbătat cu tequila și a fumat iarbă + A vrut să-și tatueze Botswana pe picior! Prințul Harry face dezvăluiri uluitoare în cartea autobiografică, Spare

De: Cristian Blanuta 12/01/2023 | 23:40

Doi micuți prinți, William și Harry, își conduc mama pe ultimul drum. O lume întreagă privește, plină de lacrimi, momentele grele prin care trec. Prințesa Diana, care s-a stins în 1997 într-un accident în tunelul stradal numit Pont de l’Alma din Paris, era înmormântată. Viața curge mai departe, chiar și după momentul de o durere incomensurabilă. Harry a scos, acum, cartea. Este povestea lui, de după moartea celei care i-a dat viață. CANCAN.RO vă prezintă câteva pasaje, unele hazlii, altele cutremurătoare, din cartea autobiografică scoasă de la tipar zilele trecute.

Problemele au început pentru Harry după moartea mamei sale. Băiatul vesel și lipsit de griji s-a schimbat. De suferință. A început să aibă probleme cu școala, greu își gestiona furia.

S-a înrolat, când avea 21 de ani, în Armata Britanică. Atunci a început să-și pună ordine în viață. Iar cele două misiuni militare la care a participat aveau să-l transforme într-un erou în ochii opiniei publice.

(CITEȘTE ȘI: ALTERCAȚIA DINTRE PRINȚUL HARRY ȘI FRATELE LUI, PRINȚUL WILLIAM, DESPRE CARE NIMENI NU ȘTIA. DE LA CE A PORNIT TOTUL)

Doar că debusolarea a pus stăpânire pe el la scurt timp după ce s-a reîntors în țara sa. Suferea de stres posttraumatic, dar și de atacuri de panică. Din ce în ce mai puternice! Nu avea parte de adevărata iubire, pe care și-o dorea cu ardoare. Și….

Prințesa Diana, mama prinților William și Harry, a murit în 1997, la Paris, într-un accident rutier

O întâlnea pe Meghan Markle, care avea să-i devină soție. Nu a fost deloc lapte și miere. Prințul și iubita lui au căzut pradă unor valuri de abuzuri, minciuni și rasism. Erau vânați non stop de presă. Asta susțin ei. Calea spre un trai liniștit? Harry a decis să părăsească Marea Britanie, alături de Meghan.

Prințul Harry își spune povestea într-o carte cu peste 450 de pagini. Și dă dovadă, în rândurile scrise, de onestitate. ”Spare” (n.r. Rezervă) este plină de mărturisiri, dezvăluiri și lecții de viață prin care Harry a trecut. Și, poate, mai trece.

A vrut să-și tatueze Botswana pe picior!

Prințul Harry avea să dezvăluie, în cartea sa de memorii, cum era pe punctul de a-și face un tatuaj pe picior, după ce s-a îmbătat crunt în Las Vegas, în anul 2012. Însă a fost ”salvat” de oamenii care-i asigurau paza.

S-a întâmplat după ce fiul cel mic al Regelui Charles a dat pe gât, rapid, un Bloody Mary, chiar la micul dejun, apoi a început să cumpere mingi de plajă, pe care le oferea celor aflați la piscină, la o petrecere. Și a tot dat peste oameni care ”mi-au tot dat de băut”.

„În timp ce soarele se lasă peste munți, mă umpleam de … idei. Am nevoie de ceva pentru a comemora această călătorie, am decis să fac ceva ceva care să simbolizeze sentimentul meu de libertate”, scrie Harry în cartea sa.

Atunci a decis Ducele de Sussex să-și facă tatuajul. Dar nu unul oricare, ci țara Botswana! Urma să-și ducă planul la capăt, decisese să meargă la un salon specializat chiar din apropiere.

(NU RATA: PRINȚUL HARRY A SPUS TOTUL ÎN CARTEA SA DE MEMORII! CULISELE DISPUTELOR DINTRE KATE MIDDLETON ȘI MEGHAN MARKLE)

A apărut unul dintre tipii din sistemul de securitate. „Billy the Rock” era porecla lui, iar Harry își amintește, rândurile din carte curg: „A zâmbit. `În nici un caz’. Colegii mei l-au susținut: `absolut, nu`. De fapt, au promis că mă vor opri fizic.

Au spus, nu sub ochii lor și, mai ales, un tatuaj cu Botswana pe picior. Au promis că mă vor ține oricât va fi nevoie”, scrie în carte.

Prințul a cedat atunci și a decis să renunțe la ideea cu ciudatul tatuaj.

Meghan și prințul Harry. Sursă foto: social media

A băut tequila și a fumat iarbă, la prima întâlnire cu Meghan

Prințul Harry avea să recunoscă, în cartea sa, că, la prima întâlnire cu Maghan Markle, care-i devenea ulterior soție, a fumat iarbă. În timp ce a băut și tequila, apoi s-a dus la un film.

Așa a sărbătorit prințul ”reușita” cu femeia pe care avea s-o iubească și pentru care a părăsit Anglia pentru America.

De o sticlă de tequila s-a ”ocupat” Ducele de Sussex, pe care a ”doborât-o” în timp ce a pufăit și o ”iarbă”. Asta pentru că era panicat, până la finalul primei întâlniri cu Meghan. Și avea să se trezească amorțit și urmărind filmul Disney Inside Out.

”La naiba, ce urmează să fac? A ieșit tequila. A ieșit iarba. Am băut și am fumat și ne-am uitat… Inside Out. Un film de animație… despre emoții. Perfect. Eram întors pe dos. Atunci am fost amorțit, pașnic. Bună iarbă, omule! Mi-a sunat telefonul. Oh, la naiba. Ea este”, povestește Harry.

Meghan pleca la hotelul unde era cazată. Cei doi aveau să se întâlnească din nou. Harry povestește cum a decurs totul. „M-am așezat într-un colț liniștit al apartamentului. Și-a spălat fața. Mi-a spus că îi pare rău că a fost nevoită să fugă. Nu a vrut să cred că nu i-a plăcut să mă întâlnească. Am întrebat când pot s-o văd din nou”, scrie Harry.

Prințul Harry și-a sris cartea autobiografică, în care redă viața lui după moartea mamei sale, Prințesa Diana

”Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva lui Willy!”

Ducele de Sussex avea să spună că a crescut știind că s-a născut ca rezervă pentru fratele său mai mare, prințul William. „Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva lui Willy”, a scris el în cartea autobiografică.

(VEZI AICI: REACȚIA NEAȘTEPTATĂ A PRESEI BRITANICE, DUPĂ CE PRINȚUL HARRY A FĂCUT DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE. INCREDIBIL A MĂRTURISIT DUCELE DE SUSSEX)

A susținut chiar că părinții și bunicii săi se refereau la el și la fratele său ca „moștenitor și rezervă”.

Harry spune că ar fi fost, în caz de nevoie, ca „o piesă de schimb”, cum ar fi, un rinichi, o transfuzie de sânge sau măduvă osoasă.

Se presupune că regele Charles al III-lea i-ar fi spus soției sale: „Minunat! Mi-ai dat deja un moștenitor și o rezervă. Mi-am făcut treaba”.

Cine este Prințul Harry

Prințul Harry este al șaselea în succesiune la tronul britanic, fiul lui Charles și nepotul reginei Elisabeta a II-a. Mama lui, Prințesa Diana, a murit într-un accident de mașină în 1997. Harry este căsătorit cu actrița din ”Suits”, Meghan Markle, iar cei doi au un fiu, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, și o fiică, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

Printul Harry și Meghan Markle locuiesc acum în Santa Barbara, California.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din Cluj-Napoca a precizat cu ce se confruntă: „Situația era a unui pacient cu septicemie”
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub avertizare de vreme extremă
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Medicul Adrian Marinescu, noi detalii despre situația lui Florin Piersic: “Este total neadevărat”. Ce i s-a întâmplat, de fapt, actorului
Medicul Adrian Marinescu, noi detalii despre situația lui Florin Piersic: “Este total neadevărat”. Ce i...
Ce mesaj a postat Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital: “Eu, încercând să îmi dau seama dacă… “
Ce mesaj a postat Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital:...
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care ar fi putut să o coste viața. "De atunci am luat-o de la zero"
Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care ar fi putut să o coste...
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o diferență clară
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o...
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: Unele nu ştiu limita
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
Anca Pandrea, măcinată de singurătate în perioada sărbătorilor. Actrița a ajuns la spital
Anca Pandrea, măcinată de singurătate în perioada sărbătorilor. Actrița a ajuns la spital
Țara în care se vorbesc peste 700 de limbi și dialecte și în care se află cea mai mare mină de aur. Este foarte populată, o mulțime de grupuri etnice trăiesc aici
Țara în care se vorbesc peste 700 de limbi și dialecte și în care se...
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor nu va mai fi la fel
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor...
×