Acasă » Exclusiv » S-a îmbătat cu tequila și a fumat iarbă + A vrut să-și tatueze Botswana pe picior! Prințul Harry face dezvăluiri uluitoare în cartea autobiografică, Spare

S-a îmbătat cu tequila și a fumat iarbă + A vrut să-și tatueze Botswana pe picior! Prințul Harry face dezvăluiri uluitoare în cartea autobiografică, Spare

De: Cristian Blanuta 12/01/2023 | 23:40

Doi micuți prinți, William și Harry, își conduc mama pe ultimul drum. O lume întreagă privește, plină de lacrimi, momentele grele prin care trec. Prințesa Diana, care s-a stins în 1997 într-un accident în tunelul stradal numit Pont de l’Alma din Paris, era înmormântată. Viața curge mai departe, chiar și după momentul de o durere incomensurabilă. Harry a scos, acum, cartea. Este povestea lui, de după moartea celei care i-a dat viață. CANCAN.RO vă prezintă câteva pasaje, unele hazlii, altele cutremurătoare, din cartea autobiografică scoasă de la tipar zilele trecute.

Problemele au început pentru Harry după moartea mamei sale. Băiatul vesel și lipsit de griji s-a schimbat. De suferință. A început să aibă probleme cu școala, greu își gestiona furia.

S-a înrolat, când avea 21 de ani, în Armata Britanică. Atunci a început să-și pună ordine în viață. Iar cele două misiuni militare la care a participat aveau să-l transforme într-un erou în ochii opiniei publice.

(CITEȘTE ȘI: ALTERCAȚIA DINTRE PRINȚUL HARRY ȘI FRATELE LUI, PRINȚUL WILLIAM, DESPRE CARE NIMENI NU ȘTIA. DE LA CE A PORNIT TOTUL)

Doar că debusolarea a pus stăpânire pe el la scurt timp după ce s-a reîntors în țara sa. Suferea de stres posttraumatic, dar și de atacuri de panică. Din ce în ce mai puternice! Nu avea parte de adevărata iubire, pe care și-o dorea cu ardoare. Și….

Prințesa Diana, mama prinților William și Harry, a murit în 1997, la Paris, într-un accident rutier

O întâlnea pe Meghan Markle, care avea să-i devină soție. Nu a fost deloc lapte și miere. Prințul și iubita lui au căzut pradă unor valuri de abuzuri, minciuni și rasism. Erau vânați non stop de presă. Asta susțin ei. Calea spre un trai liniștit? Harry a decis să părăsească Marea Britanie, alături de Meghan.

Prințul Harry își spune povestea într-o carte cu peste 450 de pagini. Și dă dovadă, în rândurile scrise, de onestitate. ”Spare” (n.r. Rezervă) este plină de mărturisiri, dezvăluiri și lecții de viață prin care Harry a trecut. Și, poate, mai trece.

A vrut să-și tatueze Botswana pe picior!

Prințul Harry avea să dezvăluie, în cartea sa de memorii, cum era pe punctul de a-și face un tatuaj pe picior, după ce s-a îmbătat crunt în Las Vegas, în anul 2012. Însă a fost ”salvat” de oamenii care-i asigurau paza.

S-a întâmplat după ce fiul cel mic al Regelui Charles a dat pe gât, rapid, un Bloody Mary, chiar la micul dejun, apoi a început să cumpere mingi de plajă, pe care le oferea celor aflați la piscină, la o petrecere. Și a tot dat peste oameni care ”mi-au tot dat de băut”.

„În timp ce soarele se lasă peste munți, mă umpleam de … idei. Am nevoie de ceva pentru a comemora această călătorie, am decis să fac ceva ceva care să simbolizeze sentimentul meu de libertate”, scrie Harry în cartea sa.

Atunci a decis Ducele de Sussex să-și facă tatuajul. Dar nu unul oricare, ci țara Botswana! Urma să-și ducă planul la capăt, decisese să meargă la un salon specializat chiar din apropiere.

(NU RATA: PRINȚUL HARRY A SPUS TOTUL ÎN CARTEA SA DE MEMORII! CULISELE DISPUTELOR DINTRE KATE MIDDLETON ȘI MEGHAN MARKLE)

A apărut unul dintre tipii din sistemul de securitate. „Billy the Rock” era porecla lui, iar Harry își amintește, rândurile din carte curg: „A zâmbit. `În nici un caz’. Colegii mei l-au susținut: `absolut, nu`. De fapt, au promis că mă vor opri fizic.

Au spus, nu sub ochii lor și, mai ales, un tatuaj cu Botswana pe picior. Au promis că mă vor ține oricât va fi nevoie”, scrie în carte.

Prințul a cedat atunci și a decis să renunțe la ideea cu ciudatul tatuaj.

Meghan și prințul Harry. Sursă foto: social media

A băut tequila și a fumat iarbă, la prima întâlnire cu Meghan

Prințul Harry avea să recunoscă, în cartea sa, că, la prima întâlnire cu Maghan Markle, care-i devenea ulterior soție, a fumat iarbă. În timp ce a băut și tequila, apoi s-a dus la un film.

Așa a sărbătorit prințul ”reușita” cu femeia pe care avea s-o iubească și pentru care a părăsit Anglia pentru America.

De o sticlă de tequila s-a ”ocupat” Ducele de Sussex, pe care a ”doborât-o” în timp ce a pufăit și o ”iarbă”. Asta pentru că era panicat, până la finalul primei întâlniri cu Meghan. Și avea să se trezească amorțit și urmărind filmul Disney Inside Out.

”La naiba, ce urmează să fac? A ieșit tequila. A ieșit iarba. Am băut și am fumat și ne-am uitat… Inside Out. Un film de animație… despre emoții. Perfect. Eram întors pe dos. Atunci am fost amorțit, pașnic. Bună iarbă, omule! Mi-a sunat telefonul. Oh, la naiba. Ea este”, povestește Harry.

Meghan pleca la hotelul unde era cazată. Cei doi aveau să se întâlnească din nou. Harry povestește cum a decurs totul. „M-am așezat într-un colț liniștit al apartamentului. Și-a spălat fața. Mi-a spus că îi pare rău că a fost nevoită să fugă. Nu a vrut să cred că nu i-a plăcut să mă întâlnească. Am întrebat când pot s-o văd din nou”, scrie Harry.

Prințul Harry și-a sris cartea autobiografică, în care redă viața lui după moartea mamei sale, Prințesa Diana

”Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva lui Willy!”

Ducele de Sussex avea să spună că a crescut știind că s-a născut ca rezervă pentru fratele său mai mare, prințul William. „Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva lui Willy”, a scris el în cartea autobiografică.

(VEZI AICI: REACȚIA NEAȘTEPTATĂ A PRESEI BRITANICE, DUPĂ CE PRINȚUL HARRY A FĂCUT DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE. INCREDIBIL A MĂRTURISIT DUCELE DE SUSSEX)

A susținut chiar că părinții și bunicii săi se refereau la el și la fratele său ca „moștenitor și rezervă”.

Harry spune că ar fi fost, în caz de nevoie, ca „o piesă de schimb”, cum ar fi, un rinichi, o transfuzie de sânge sau măduvă osoasă.

Se presupune că regele Charles al III-lea i-ar fi spus soției sale: „Minunat! Mi-ai dat deja un moștenitor și o rezervă. Mi-am făcut treaba”.

Cine este Prințul Harry

Prințul Harry este al șaselea în succesiune la tronul britanic, fiul lui Charles și nepotul reginei Elisabeta a II-a. Mama lui, Prințesa Diana, a murit într-un accident de mașină în 1997. Harry este căsătorit cu actrița din ”Suits”, Meghan Markle, iar cei doi au un fiu, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, și o fiică, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

Printul Harry și Meghan Markle locuiesc acum în Santa Barbara, California.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...