Acasă » Vedete » CANCAN.RO a intrat în culisele filmărilor de la Oradea, cu Anthony Delon și Mickey Rourke. „Wow, te duci pe jos? Mă iei și pe mine?”

CANCAN.RO a intrat în culisele filmărilor de la Oradea, cu Anthony Delon și Mickey Rourke. „Wow, te duci pe jos? Mă iei și pe mine?”

De: Hermina Hagianu 09/02/2023 | 23:40

În curând, cinefilii se vor putea bucura pe marile ecrane de producția românescă „21 de rubini”, regizată de un preot în vârstă de 37 de ani. Anthony Delon, Mickey Rourke, Elisabetta Pellini, Daniel Buzdugan sau Dana Rogoz sunt doar câteva dintre numele care vor completa distribuţia lungmetrajului, inspirat din viaţa reală. CANCAN.RO a intrat în culisele filmărilor de la Oradea și vă prezintă informații în exclusivitate. Colegul lui Mihai Morar de la Radio Zu ne-a povestit cum s-au desfășurat până acum filmările, alături de fiul celebrului Alain Delon.

16 zile vor dura filmările lungmetrajului „21 de rubini“, iar din distribuție fac parte 20 de actori şi 600 de figuranţi. Lungmetrajul este continuarea altei pelicule, a cărei acţiune se petrece în anii ’90. Noua producţie se doreşte a fi o radiografie a societăţii româneşti post-decembriste.

CITEȘTE ȘI: DANIEL BUZDUGAN, LA UN PAS DE A PROPOVĂDUI ADEVĂRUL ÎN BISERICĂ, NU LA RADIO: “MI-AR FI PLĂCUT SĂ MĂ FAC PREOT!”

Daniel Buzdugan a oferit pentru CANCAN.RO primele impresii despre experiența pe care a trăit-o alături de celebrul Anthony Delon. Pe lângă emoțiile pe care le-a trăit în momentul în care a făcut cunoștința cu acesta, colegul lui Mihai Morar a fost impresionat de omul pe care l-a descoperit în spatele camerelor. Fiul lui Alain Delon nu este nici pe departe așa cum poate unii și-au imaginat!

„A fost o experiență foarte frumoasă, mai ales întâlnirea cu Anthony Delon, care este un om super modest și vine dintr-o familie de legendă, un om care are niște relații la nivel mondial, se știe cu actori, cu regizori, cu tot felul de vedete. Am avut emoții, mai ales când te întâlnești cu un om de calibrul acesta, dar a fost atât de simplu și chiar mă gândeam cât de frumoasă e simplitatea”, ne-a povestit Daniel Buzdugan.

Daniel Buzdugan: A fost un exemplu…”

Omul de radio a continuat seria dezvăluirilor și și-a amintit despre un moment din care a învățat o lecție importantă. Daniel Buzdugan este convins că situația pe care a trăit-o nu a fost un lucru întâmplător. Colegul lui Mihai Morar a fost impresionat, pe lângă toate calitățile celebrului Anthony Delon, de faptul că acesta era un om smerit, modest și natural, deși face parte dintr-o lume în care mulți nici nu visează să ajungă.

„Am avut o zi de filmare duminica și am fost la biserică, pentru că regizorul e preot, părintele Ciprian Mega. Am fost la biserică în dimineața respectivă, iar acolo se vorbea de Evanghelia Vameșului și a Fariseului în care se spune că cine se mărește se micșorează, adică se smerește și cel care se smerește se mărește, adică este acest paradox al faptului că un om modest devine mare, adică îi vezi frumusețea, față de un om care își dă aere și își dă importanță. A fost așa o chestie… s-a potrivit faptul că la biserică se vorbea despre Evanghelia Vameșului și Fariseului și eu am jucat cu omul acesta care a fost un exemplu al smereniei”, a continuat Daniel Buzdugan.

Daniel Buzdugan și Anthony Delon la filmările lungmetrajului „21 de rubini” (Sursă foto: Facebook)

Anthony Delon, impresionat de România!

Pentru Anthony Delon revenirea în tara noastră i-a lăsat o impresie plăcută. Actorul s-a bucurat de o plimbare prin centrul Oradei alături de Daniel Buzdugan, iar timp de aproape două ore a admirat frumusețile orașului. Se pare că cel mai mult i-a plăcut faptul a putut merge pe jos în siguranță, fără să simtă pericole la orice pas.

„A fost o experiență foarte tare, sâmbătă. Trebuia să mergem la restaurant cu toată echipa și eu am zis că mă duc pe jos. Și el când a auzit că mă duc pe jos a zis „Wow, te duci pe jos? Mă iei și pe mine?”… Ne-am plimbat vreo două ore prin Oradea, pe jos. I-am spus „Tu știi ce mă bucur că am cu cine să mă plimb pe jos? Că de obicei nu am cu cine, că lumea la noi este comodă”.

I-a plăcut atât de mult faptul că a fost așa un schimb de energie, un schimb de informație. Se bucura foarte tare și zicea: Doamne, ce frumos e la Oradea și cât de mult s-a schimbat România în bine, că el a mai fost la noi în țară acum vreo 20 de ani. Și îmi spune:ce frumos este la voi că este atâta siguranță, adică poți să mergi noaptea prin oraș. Sunteți binecuvântați că e totul safe, față de Paris, când la o anumită oră nu te mai poți plimba că este foarte periculos.

NU RATA: DANIEL BUZDUGAN, ÎN LACRIMI CU GÂNDUL LA UNA DINTRE CELE MAI DE PREȚ PIERDERI ALE FAMILIEI SALE: “A MURIT ÎN PRIMĂVARA ASTA ȘI N-O S-O UIT NICIODATĂ!”

A fost o bucurie să întâlnești un om atât de mare care se comportă atât de frumos și natural fără să aibă ifose.

Ce m-a mai impresionat e că la un moment dat mi-a dat follow la pagina de Instagram. L-am menționat eu într-o poză, el a văzut ce am postat eu și după mi-a dat follow. Adică o atitudine atât de normală”, ne-a mai dezvăluit colegul lui Mihai Morar.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Hermina Hagianu
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și citeste mai mult
Parteneri
Cel mai FRUMOS drum din România. Se deschide în vară, pentru toți românii
Cel mai FRUMOS drum din România. Se deschide în vară, pentru toți românii
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre presupusa amantă a lui Silviu Prigoană: „Îi găsisem mesaje cu ea în telefon”
Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre presupusa amantă a lui Silviu Prigoană: „Îi găsisem mesaje cu ea...
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să...
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe care o iau în calcul anchetatorii
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe...
Cupola de căldură amenință Europa. Continentul e în alertă înainte de ceea ce se anunță a fi cea mai fierbinte vară din istorie
Cupola de căldură amenință Europa. Continentul e în alertă înainte de ceea ce se anunță...
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
Mihai Mitoșeru, mesaj sfâșietor după opt ani de la moartea tatălui: „Nu mai răspunde nimeni”. Ce regrete are prezentatorul TV în prezent
Mihai Mitoșeru, mesaj sfâșietor după opt ani de la moartea tatălui: „Nu mai răspunde nimeni”....
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Sunt problemele exterioare, care vin din partea altor oameni.”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg,...
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
"E vie? E vie?" Momentul în care jandarmii o găsesc pe Raisa moartă, în râpă....
BANCUL ZILEI. Într-o zi  vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare de bani: - Cât?
BANCUL ZILEI. Într-o zi vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare...
Ofertă Kaufland: Două TELEVIZOARE la prețuri interesante pe finalul lunii mai
Ofertă Kaufland: Două TELEVIZOARE la prețuri interesante pe finalul lunii mai
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
"Este o femeie de o frumusețe rară". Cătălin Botezatu vorbește așa despre o singură femeie...
Locul spectaculos din România, ascuns în Munții Retezat, pe care trebuie să-l vizitezi neapărat. Nu oricine poate să ajungă aici
Locul spectaculos din România, ascuns în Munții Retezat, pe care trebuie să-l vizitezi neapărat. Nu...
Satul unic din România unde au trăit haiducii. Puțini știu unde se află, niciun turist nu ajunge aici
Satul unic din România unde au trăit haiducii. Puțini știu unde se află, niciun turist...
S-a decis interdicție totală în România. Nimeni nu mai are voie din 9 iunie, ora 07:00
S-a decis interdicție totală în România. Nimeni nu mai are voie din 9 iunie, ora...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la...
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Un bărbat a obţinut decontarea ilegală a cheltuielilor de cazare pentru 50 de ucraineni
Un bărbat a obţinut decontarea ilegală a cheltuielilor de cazare pentru 50 de ucraineni
Halep spune ADIO. A devenit imposibil. Anunțul venit marți, 28 mai
Halep spune ADIO. A devenit imposibil. Anunțul venit marți, 28 mai
Urmează o vară de coșmar. Pregătiri pentru ce e mai rău
Urmează o vară de coșmar. Pregătiri pentru ce e mai rău
Locul de BASM din România care te duce cu gândul la Italia. Motivul pentru care zeci de mii de turiști îl vizitează anual
Locul de BASM din România care te duce cu gândul la Italia. Motivul pentru care...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul...
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan Simion: „Pot arunca o privire?”
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan...
"Era o fată nevinovată". Ipoteza polițiștilor în cazul fetiței de doi ani din Dolj găsită...
Mesajul Ginei Pistol la un an după nunta cu Smiley. Fosta prezentatoare și-a surprins fanii
Mesajul Ginei Pistol la un an după nunta cu Smiley. Fosta prezentatoare și-a surprins fanii
Zodiile pentru care se întoarce roata norocului. Vin mari schimbări pentru 6 nativi după 29 mai, afaceri, căsătorie, visuri îndeplinite
Zodiile pentru care se întoarce roata norocului. Vin mari schimbări pentru 6 nativi după 29...
Băutura consumată de mulți înainte de culcare pentru că induce somnul, însă medicii nu o recomandă. Ce efecte negative are Greșeala
Băutura consumată de mulți înainte de culcare pentru că induce somnul, însă medicii nu o...
×