Acasă » Vedete » Ei sunt „simpaticii” care au trecut prin patul Ginei Pistol. Îmblânzitoare de fotbaliști și milionari

Ei sunt „simpaticii” care au trecut prin patul Ginei Pistol. Îmblânzitoare de fotbaliști și milionari

De: Luciana Polite 28/03/2023 | 22:40

Gina Pistol a intrat în lumea mondenă în anii 2000, odată cu apariția în Playboy. La 42 de ani, se poate lăuda cu faptul că este în atenția publicului de mai bine de două decenii. Prezentatoarea TV nu o duce rău nici în plan personal, ținând cont că are, din anul 2017, o relație cu Smiley (39 de ani) și o fetiță superbă. Fiind de multă vreme cu juratul de la PRO TV, puțini sunt cei care își mai aduc aminte cu cine s-a iubit vedeta de la Antena 1, înainte de celebrul artist.

În anul 2000, Gina Pistol și-a făcut debutul în revista Playboy, fapt ce a ajutat-o să ajungă și în alte două pictoriale, în 2006. La o distanță de doar trei ani, a fost desemnată ca fiind cea mai sexy femeie din România. Aparițiile în ipostaze fierbinți au făcut-o pe sexy-blondină să fie una dintre cele mai dorite femei, motiv pentru care mulți bărbați au încercat să fie în locul în care, acum, este Smiley.

Povestea de iubire dintre Smiley și Gina Pistol a început în urmă cu mai bine de șapte ani și le-a adus pe lume o fetiță, Josephine, care are doi ani. Chiar dacă locuiesc împreună și își formează o echipă grozavă, cei doi nu se gândesc la căsătorie.

Ținând cont că relația dintre prezentatoarea TV și juratul de la PRO TV durează de atât de mulți ani, puțini sunt cei care își aduc aminte cu cine a fost Gina Pistol înainte să se cupleze cu artistul. Pentru curioși, CANCAN.RO aduce un mic reminder. Imagini cu foștii parteneri ai blondinei, găsiți în GALERIA FOTO a acestui articol.

(CITEȘTE ȘI: Când are premiera noul sezon „Chefi la cuțite”! Gina Pistol, pentru ultima dată la cârma emisiunii: „Se complică treaba” )

Cu cine s-a iubit Gina Pistol, înainte de Smiley

Nicola

În anul 2007, prezentatoarea TV a început o relație cu Nicola. Cei doi s-au iubit timp de cinci ani, însă povestea de amor a fost presărată de certuri, împăcări și ruptura definitivă, din 2012.

Motivul, pentru care Gina și Nicola și-au separat drumurile, a fost infidelitatea. Afaceristul a fost surprins în timp ce se săruta cu o blondă, în club. Modelul nu i-a putut ierta trădarea. Mai mult de atât, după despărțire, sexy-blondina a decis să nu mai facă dragoste, decât după șase luni de relație.

Nicola si Gina Pistol au avut o relație de șase ani și plănuiau să se căsătorească. Sursă foto: CANCAN.RO

Codin Maticiuc

În urmă cu aproape 20 de ani, fosta prezentatoare de la „Chefi la Cuțite” s-a iubit cu Craiul de Dorobanți timp de un an, între 2004 și 2005. Mai mult de atât, Maticiuc susține că Gina este cea mai pasională femeie cu care a făcut amor. Bonus: este prieten bun atât cu Gina, cât și cu Smiley.

(CITEȘTE ȘI: Dovada despărțirii dintre Gina Pistol și Antena 1. Primarul sectorului 3 a dezvăluit cine va prezenta „Chefi la Cuțite”)

Ciprian Marica s-a iubit cu Gina Pistol

Pe vremea când fotbalistul juca în Germania ar fi avut o relație la distanță cu Gina Pistol. Blondina și-ar fi încălcat chiar principiul potrivit căruia niciodată nu s-ar cupla cu un jucător pentru a fi cu Ciprian Marica. Iubirea lor nu a ținut decât câteva luni.

Mihai Răduț

În ciuda diferenței de nouă ani, Gina Pistol a punctat pe listă un alt fotbalist, Mihai Răduț. Relația lor a durat doar șapte luni și s-a terminat în decembrie 2007. La vremea aceea, s-a speculat că sportivul ar fi înșelat-o, dar vedeta a venit ulterior cu declarații care contrazic ipoteza. Se pare că fix discrepanța de vârstă și viziunile diferite asupra vieții de familie au fost motivele separării.

„Eu am realizat că exista o diferență de noua ani și se vede, nu neapărat fizic. Din Thailanda, totul s-a spulberat și nu a fost vorba de o altă femeie. El nu m-a înșelat niciodată. Nu acesta a fost motivul. Cu mama lui m-am înțeles întotdeauna, la fel și cu tatăl lui. Sunt niște părinti mișto, tineri, faini. Eu știam că sunt matură. El își dorea o familie, copii, însă eu am simțit altceva. Am ținut foarte mult cu casa, eu nu ies în cluburi, în cafenele”, a declarat, atunci, Gina.

Mihai Răduț și Gina Pistol au fost iubiți / Sursă foto: CANCAN.RO

Alin Cocoș a avut o relație cu Gina Pistol

Fiul lui Dorin Cocoș a fost, timp de ani buni, partenerul fostului iepuraș din Playboy. În anul 2017, după mai multe tentative de despărțire, Alin Cocoș și Gina Pistol au pășit pe drumuri separate, la scurtă vreme după ce CANCAN.RO a dezvăluit faptul că iubitul a mers în club fără prezentatoare. Mai mult de atât, gurile rele spuneau chiar că ar fi înșelat-o. Ulterior, Gina Pistol a făcut o serie de dezvăluiri în care a precizat și motivele despărțirii. Se pare că relația lor ajunsese să fie una toxică.

„Sunt singură că o să apară persoana potrivită pentru mine la momentul potrivit. Am învăţat să fiu diplomată, dar întotdeauna greşesc amândoi oamenii. Vreau să fiu diplomată. Nu mai caut, cred foarte mult în chimie. Sunt genul de om care merge pe emoţional. Eu dacă simt, simt, dacă nu, nu. Să fie chimie, atât îmi doresc. Să fie ca mine aşa, să am ce să vorbesc cu el, să fac tot felul de tâmpenii împreună, să ne sprijinim unul pe celălalt, să nu încerce să mă schimbe, să ne completăm unul pe celălalt.

Au fost diferite motive: ori mă trezesc eu că nu e ce-mi doresc, ori îmi dau seama că devenise toxică relaţia şi ne făceam zile negre unul altuia. Când eram mai mică făceam greşeli de genul să rămân într-o relaţie de gura lumii, deşi nu eram fericită. Mi-am dat seama că-mi irosesc timpul, timpul meu. Am greşit amândoi, nu e OK faţă de omul cu care am trăit nişte momente, faţă de familiile noastre. Nu am fost părăsită pentru nimeni. Şi asta e deranjant: după toate despărţirile mele, am fost prezentată de parcă am fost lăsată pentru o altă fată mai bună şi, evident, mai frumoasă decât mine. Băi, nu sunt genul ăla de fată pe care s-o lase cineva. Aş prefera un bărbat care să-mi vină mănuşă, nu caut o tipologie anume”, declara Gina Pistol, pe vremea aceea.

(CITEȘTE ȘI: FOTO EXCLUSIV | Smiley şi Gina Pistol au „spart” banii la Milano! Cum i-am surprins în faţa unui magazin de lux)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Parteneri
Animalul crescut în România, dar pe care românii NU și-l permit. Carnea merge tot mai mult la export
Animalul crescut în România, dar pe care românii NU și-l permit. Carnea merge tot mai...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
WOW! Se spune că ea e CEA MAI FIERBINTE femeie din lume! Cu ce fotbalist celebru se iubește
WOW! Se spune că ea e CEA MAI FIERBINTE femeie din lume! Cu ce fotbalist...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a omorât soția. „Am făcut-o. Am ucis-o. Am sufocat-o”
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a omorât soția. „Am făcut-o. Am ucis-o. Am sufocat-o”
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
GALERIE FOTO Femeia cu cele mai mari buze din lume a trebuit să-și injecteze și nasul pentru că avea fața asimetrică
GALERIE FOTO Femeia cu cele mai mari buze din lume a trebuit să-și injecteze și...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ea este sora artistei Carmen de la Sălciua. Cum se înțeleg cele două, dar și cum a reacționat Daniela când a aflat că sora ei se mărită: „Mi-a zis înainte cu trei zile”
Ea este sora artistei Carmen de la Sălciua. Cum se înțeleg cele două, dar și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească tratamentul în orele următoare
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Cum va arăta viitorul iPhone? O noua dezvăluire legată de viitoarele telefoane
Cum va arăta viitorul iPhone? O noua dezvăluire legată de viitoarele telefoane
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane o fac și care poate distruge hainele
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane...
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Se schimbă legea pentru cei cu card de sănătate. Decizie la Guvern: La fel ca un card bancar
Se schimbă legea pentru cei cu card de sănătate. Decizie la Guvern: La fel ca...
3 zodii care vor avea parte de mari surprize după Paște. Nimic nu va mai fi la fel
3 zodii care vor avea parte de mari surprize după Paște. Nimic nu va mai...
Test de perspicacitate | Găsește cele 11 animale ascunse
Test de perspicacitate | Găsește cele 11 animale ascunse
Ion Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie
Ion Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia,...
”Ne afectează” Zsolt Csergo, prima reacție după ce s-a zvonit că el și Nicoleta Luciu ar divorța, după 12 ani de mariaj
”Ne afectează” Zsolt Csergo, prima reacție după ce s-a zvonit că el și Nicoleta Luciu...
Anamaria Prodan a împărțit pachete de lux în memoria Ionelei Prodan. Ce a dat de pomană în ziua de Paște: „Vin cu foiță de aur, pe barosăneală”
Anamaria Prodan a împărțit pachete de lux în memoria Ionelei Prodan. Ce a dat de...
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Oferta e limitată și unică în țară
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50...
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de euro aici
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de...