Acasă » Exclusiv » Un mega politician al României și-a măritat fata cu un milionar din SUA, iar CANCAN.RO are toate detaliile! A “spart” 2 milioane $! + Party faraonic la Veneția

Un mega politician al României și-a măritat fata cu un milionar din SUA, iar CANCAN.RO are toate detaliile! A “spart” 2 milioane $! + Party faraonic la Veneția

De: Răzvan Scarlat 27/08/2023 | 23:40

Mircea Geoană și-a măritat fiica, pe Ana Maria, cu un tânăr de bani-gata, american la origine, pe nume Garrett Cayton, care provine dintr-o familie cunoscută în Statele Unite pentru activitatea sa filantropică și pentru donațiile pe care le-a făcut spitalelor. Ca întotdeauna, CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii și informații direct de “locul faptei”. De organizare s-a ocupat familia mirelui, iar suma cheltuită este amețitoare. Nu ratați imagini colosale de la party-ul faraonic ce a avut loc la Veneția. START, popcorn!

În calitate de secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană a uitat, pentru câteva ore, de tensiunile fără precedent cauzate de războiul din Ucraina, și a fost alături de familie în cea mai importantă zi din viața fiicei sale, Ana Maria. Tânăra s-a măritat cu alesul inimii ei, Garrett Cayton, cu care are o relație de aproximativ șase ani. Petrecerea a avut loc la un hotel din Veneția și, potrivit surselor CANCAN.RO, nu ar fi fost una cu dar, așa cum se întâmplă, de regulă, în România. S-a respectat tradiția americană, conform căreia invitații au cumpărat diverse obiecte dintr-o listă care a fost pusă la dispoziție de către cei doi proaspeți însurăței.

Ana Maria Geoană a radiat de fericire
Ana Maria Geoană a radiat de fericire

(VEZI AICI: CANCAN.RO ÎNCEPE AZI UN MEGA-SERIAL CARE VA STÂRNI URAGANUL LA VÂRFUL POLITICII. IMAGINI ÎN SUPER-EXCLUSIVITATE. GEOANĂ & BOSSUL FERRARI, ZAIAFET PE IAHT, LA ST. TROPEZ, CU ”AFACERISTUL MAFIEI”!)

Trei zile și trei nopți de party

Invitații au fost cazați la Hotel Cipriani, cel mai luxos din Veneția. Toți au fost aleși pe sprânceană, iar show-ul a fost garantat. Ținute de mii de euro, preparate și licori fine, printre care și vermutul Martini Fiero, și ambient pe măsură au fost “ingredientele” care au transformat petrecerea de nuntă a fiicei lui Mircea Geoană într-una de cinci stele. Mămăliga, deși nuntașii erau în Italia, nu a lipsit :).

„Așa da!!!!!! VIVA România in Italia :)”, a ținut să sublinieze unul dintre invitați.

Mămăliga, deși nuntașii erau în Italia, nu a lipsit
Mămăliga, deși nuntașii erau în Italia, nu a lipsit

Trei zile și trei nopți au avut “de lucru” cei prezenți la eveniment. “Nota de plată” a fost, de asemenea, pe măsură. Peste două milioane de dolari a “decartat” familia lui Garrett Cayton, potrivit surselor CANCAN.RO. Tradiția în America este ca familia mirelui să organizeze și să plătească nunta. Aceasta a fost, mai mult ca sigur, cea mai scumpă nuntă a unei fiice de politician.

Mirii au eclipsat asistența

Evenimentul a fost unul colosal, iar Andreea Esca și Camelia Șucu, ex-soția miliardarului Dan Șucu, nu puteau lipsi de la petrecere, alături de alte nume grele. Ana Maria Geoană a strălucit şi a radiat de fericire la brațul soțului. Într-un cadru fastuos, în prezența a zeci de invitați, “porumbeii” au fost, cum era de așteptat, în centrul atenției. Garrett Cayton și-a respectat statutul de ginerică și a îmbrăcat un costum care costă o avere. Nici fiica lui Mircea Geoană nu s-a lăsat mai prejos, eclipsând asistența cu o rochie de-a dreptul fabuloasă. Show-ul a fost garantat, iar imaginile obținute de CANCAN.RO reprezintă dovada de netăgăduit.

Mircea Geoană și-a măritat fiica, pe Ana Maria, cu un tânăr de bani-gata, american la origine, pe nume Garrett Cayton
Mircea Geoană și-a măritat fiica, pe Ana Maria, cu un tânăr de bani-gata, american la origine, pe nume Garrett Cayton

(NU RATA: SPATE GOL SI PIELEA FINA, ANA GEOANA E DIVINA! CUM S-A AFISAT FETITA FOSTULUI PREMIER LA DOAR 19 ANI, PE MALUL LACULUI HERASTRAU!)

Cine este ginerele lui Mircea Geoană

Garrett Cayton provine dintr-o familie celebră în SUA pentru activitatea sa filantropică și pentru donațiile pe care le-a făcut, de-a lungul ultimilor ani, spitalelor. Ginerele lui Mircea Geoană este nepotul unui milionar american de origine poloneză, supraviețuitor al Holocaustului. Acesta și-a dobândit averea din imobiliare. La rândul lui, socrul mare are o afacere de cinci stele în domeniul tehnologiei audio.

De astăzi, România este și țara mea. Vreau să o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei anul viitor la Veneția nunta visurilor noastre”, a declarat Garrett Cayton, anul trecut, pentru GÂNDUL.RO, când și-a oficializat logodna cu fiica lui Mircea Geoană.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act banal în mașinile lor
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act...
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos,...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit baze navale, rafinării și instalații militare ruse
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit...
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin zile cu averse, grindină și vijelii
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
"Te iubesc, sufletul meu". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant transmis de părinții...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Pădurea din România care s-a transformat într-un loc de vis. Turiștii se îngrămădesc pentru a se bucura de o experiență unică
Pădurea din România care s-a transformat într-un loc de vis. Turiștii se îngrămădesc pentru a...
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost nevoie de un ghid pentru a-l consuma
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost...
Românii sunt obligați să declare. Au termen doar 30 de zile. Statul a impus amenzi
Românii sunt obligați să declare. Au termen doar 30 de zile. Statul a impus amenzi
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Se schimbă obligatoriu la mașină. Toți șoferii trebuie să se prezinte la service
Se schimbă obligatoriu la mașină. Toți șoferii trebuie să se prezinte la service
Cum să îți reduci perioada de creditare. Metoda preferată de tot mai mulți români
Cum să îți reduci perioada de creditare. Metoda preferată de tot mai mulți români
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o place foarte mult” / Cei doi formează un cuplu de aproape un an
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar...
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să...
"Asta este o chestie a unui om care gândește atât de pervers". Tavi Colen, motivul...
Irinel Columbeanu, la sapă de lemn. A acumulat datorii la azil și nu are bani cu care să le achite
Irinel Columbeanu, la sapă de lemn. A acumulat datorii la azil și nu are bani...
Orașele din România în care se dau bani celor căsătoriți de multă vreme. Cum poți intra în posesia lor
Orașele din România în care se dau bani celor căsătoriți de multă vreme. Cum poți...
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
×