Acasă » Cancan » Drama cumplită prin care a trecut Cristina Cioran, după ce a născut. Actrița și-a deschis sufletul pentru CANCAN.RO: “Am fost la psiholog, altfel nu mai trăiam!”

Drama cumplită prin care a trecut Cristina Cioran, după ce a născut. Actrița și-a deschis sufletul pentru CANCAN.RO: “Am fost la psiholog, altfel nu mai trăiam!”

De: Ana Maria Păsat 30/08/2023 | 23:40

La mai bine de doi ani de când a născut prematur, Cristina Cioran face mărturisiri tulburătoare despre drama prin care a trecut, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Actrița nu ne-a ascuns faptul că a fost la psiholog pe când micuța sa se afla în spital și că ar fi căzut într-o depresie cumplită, care ar fi putut-o costa propria viața, dacă fetița nu și-ar fi revenit.

Cristina Cioran a trecut de la extaz la agonie, după ce a fost nevoită să nască prematur, din cauza unor probleme apărute în timpul sarcinii. Micuța sa a stat săptămâni întregi la incubator, iar actrița a fost în pragul depresiei. Într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO, vedeta nu ne-a ascuns faptul că a mers la psiholog și că a fost în pragul unei depresii cumplite, care ar fi putut-o împinge spre un gest nesăbuit, dacă Ema nu și-ar fi revenit.

Cristina Cioran vorbește despre cel mai trist moment din viața sa

Revine pe sticlă

În prezent, actrița se pregătește pentru un nou proiect TV. Ea se va întoarce pe micul ecran, dar nu singură, ci alături de fetița sa, care a împlinit doi ani în această vară.

CANCAN.RO: Te reîntorci în TV, după o pauză de doi ani. Cum te vei împărți între carieră și copil?

Cristina Cioran: Încerc să-mi aleg proiecte care-mi conferă și ceva timp, proiecte pe care să le fac între anumite ore, un anumit interval, în anumite zile, astfel încât să nu-i deranjez prea mult viața Emei. De aceea m-am și implicat în Mămici cu sclipici, de la Antena Stars, tocmai pentru că pot petrece timp și cu ea și pot să-mi continui și cariera, astfel încât să nu fie deranjată relația noastră și programul ei.

„Marii artiști nu au o viață personală perfectă”

CANCAN.RO: Ce trebuie să facă un artist ca să fie mereu în top?

Cristina Cioran: Un artist trebuie să fie mereu pe val, în trend, ceea ce e destul de dificil, adică e o muncă în sine. Trebuie să te dedici cu totul acestei părți, să faci și multe sacrificii. De aceea, cei care fac asta, sunt extrem de apreciați. Pe de altă parte, sunt și ceva minusuri, pentru că de cele mai multe ori, marii artiști nu au o viață personală perfectă. Nu știu dacă le poți împăca la același nivel pe amândouă.

CANCAN.RO: Au fost momente când nu te-ai simțit apreciată?

Cristina Cioran: Cred că orice persoană se simte la un moment dat mai puțin apreciată și știe că ar putea face mult mai mult. Dar trebuie să depășești aceste momente, să nu te lași influențat și să nu lași ca astfel de momente să-și pună amprenta pe pregătirea ta.

(CITEȘTE ȘI: CRISTINA CIORAN SE REPROFILEAZĂ! NOUL PROIECT ÎN CARE VA PUTEA FI URMĂRITĂ VEDETA: „AM VRUT DE MULŢI ANI SĂ FAC ASTA”)

Despre cel mai greu moment, ce a trimis-o la psiholog

CANCAN.RO: Ce ai făcut să nu cazi în pragul depresiei în cele mai triste momente din viața ta?

Cristina Cioran: Depresia cauzată de orice situație e periculoasă. Depinde și cât de puternic ești, cum te lupți. Poate duce la gesturi finale. De aceea, să-ți păstrezi sănătatea mintală e cel mai important, atât pentru tine, cât și pentru familia ta.

Am avut momente când nu mă simțeam împlinită din punct de vedere personal și profesional, dar ele au trecut pentru că știu ce e important pentru mine și viața mea și mă bucur mult că am putut să le depășesc. Diagnosticul de depresie nu l-am avut, m-am ferit cât am putut.

CANCAN.RO: Ai fost la psiholog?

Cristina Cioran: Am fost la psiholog după naștere, când fetița era în spital. Acesta e un moment de tristețe ce m-a pus destul de tare jos. Dar am reușit să mă ridic atunci și, din fericire, fetița m-a ajutat, pentru că ea își revenea. Și pentru ea am putut să continui să lupt. Altfel nu știu ce finalitate ar fi avut. Poate acum nu mai existam.

CANCAN.RO: Cum reacționezi când ai parte de vreun eșec?

Cristina Cioran: În cazul unui eșec trebuie să te lupți foarte mult cu tine, să nu te lași doborât. Dacă ceva nu merge pe plan profesional, poate merge pe plan personal și invers. Trebuie să-ți găsești în tine o motivație foarte clară, dragostea pe care o meriți, ca să mergi mai departe. Iar bucuria mea cea mai mare e existența Evei.

CANCAN.RO: Cine te-a sprjinit în astfel de momente?

Cristina Cioran: Familia m-a sprijinit cât a putut. Pentru că eu oricum am fost extrem de rebelă și am vrut să fac numai ce-mi doream eu, a fost greu să țină pasul cu mine. Acum sunt mult mai potolită de când cu Ema. Mama și sora mea îmi sunt alături, ele știu că le iubesc.

(VEZI ȘI: CRISTINA CIORAN A AJUNS PE MÂNA MEDICILOR, LA 46 DE ANI: „M-AM OCUPAT PREA MULT DE CEILALȚI”)

„Îmi doresc să joc într-un nou serial TV”

CANCAN.RO: Care-i secretul longevității în televiziune?

Cristina Cioran: Nu trebuie să apari non-stop, dar nici să dispari definitiv. Sunt la acest reality show și-mi doresc să particip și la alte emisiuni. Îmi plac concursurile, dar cel mai dor mi-e de un serial de televiziune. Voi lansa în curând și emisiunea mea de cooking. Sunt în discuții și cu un sponsor important, pentru promovare.

„Nu-mi amintesc de alți bărbați din viața mea”

CANCAN.RO: Ai reușit să pleci în vreo vacanță?

Cristina Cioran: Ce-mi doresc e să fiu liniștită. În vacanță nu am apucat să merg și nici nu-mi doresc. Ne vedem la Antena Stars, pe youtube și, în curând, sper, și într-un serial TV.

CANCAN.RO: Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată…Crezi în asta?

Cristina Cioran: Care iubire? Cu Alex (n.r. tatăl fetiței sale) am avut o foarte frumoasa poveste de dragoste. Nu-mi amintesc de alți bărbați din viața mea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Ana Maria Pasat este absolventă a Facultății de Litere, din cadrul Universității București A fost redactor la Cotidianul, Sportul Românesc, Ring, Libertatea, Playtech, redactor șef adjunct la Ziarul si Umbra și șef departament la Gardianul, citeste mai mult
Parteneri
Mesajul CINIC postat de adolescentul suspectat de crima din Parcul Crângași, cu puțin timp înainte de atac / Cine e Francis „Beleaua”
Mesajul CINIC postat de adolescentul suspectat de crima din Parcul Crângași, cu puțin timp înainte...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de ani mai în vârstă ca ea!
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era de fapt un bărbat cu un plan ascuns
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era...
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Monica Pop, noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Care sunt șansele de recuperare ale marelui actor: „Dacă inima lui a suportat atâtea ore de anestezie..”
Monica Pop, noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Care sunt șansele...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun un lucru și sper să îți intre foarte bine în cap. Realizez că din asta s-a făcut o obișnuință.”
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
Crima din Crângaşi, produsă din cauza unui Like dat pe Facebook. Victima încercase să îşi apere fiicele vitrege
Crima din Crângaşi, produsă din cauza unui Like dat pe Facebook. Victima încercase să îşi...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau mai târziu?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau...
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Domeniul în care România poate să devină un jucător major în toată Europa. Lovitură totală pentru multe alte țări: 10 miliarde de euro
Domeniul în care România poate să devină un jucător major în toată Europa. Lovitură totală...
Concedieri în masă la o mare firmă din România. Toți angajații dați afară
Concedieri în masă la o mare firmă din România. Toți angajații dați afară
A murit un mare CAMPION mondial al României. Era o legendă în lumea întreagă
A murit un mare CAMPION mondial al României. Era o legendă în lumea întreagă
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe...
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Iată cine este bărbatul ce l-a împuşcat pe premierul slovac. Este membru al Societăţii Scriitorilor Slovaci
Iată cine este bărbatul ce l-a împuşcat pe premierul slovac. Este membru al Societăţii Scriitorilor...
România e obligată. Ordinul s-a dat de la UE. S-a stabilit un termen limită
România e obligată. Ordinul s-a dat de la UE. S-a stabilit un termen limită
Cine s-a răzbunat pe Simona Halep. El este „iubitul” de 57 de ani
Cine s-a răzbunat pe Simona Halep. El este „iubitul” de 57 de ani
Care este cel mai SĂNĂTOS înlocuitor pentru zahăr, potrivit dr. Vlad Ciurea. Principalul avantaj este că nu schimbă gustul alimentelor
Care este cel mai SĂNĂTOS înlocuitor pentru zahăr, potrivit dr. Vlad Ciurea. Principalul avantaj este...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu!...
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are cu noul bărbat din viața ei
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
Lavinia Pîrva, despre momentele dificile din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: ”A fost o perioadă în care m-a afectat teribil”
Lavinia Pîrva, despre momentele dificile din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: ”A fost o perioadă...
Medicul Monica Pop, despre revenirea lui Florin Piersic: ”Dacă inima lui a suportat atâtea”
Medicul Monica Pop, despre revenirea lui Florin Piersic: ”Dacă inima lui a suportat atâtea”
Soluția ieftină cu care e bine să stropești legumele plantate și pomii fructiferi. Cel mai bun îngrășământ natural pentru grădină conține 2 ingrediente pe care le ai în bucătăria ta
Soluția ieftină cu care e bine să stropești legumele plantate și pomii fructiferi. Cel mai...
Se construiește o nouă autostradă în România. Va face legătura cu un important aeroport, mulți români vor ajunge mai repede la destinație
Se construiește o nouă autostradă în România. Va face legătura cu un important aeroport, mulți...
×