Acasă » Vedete » Nutriționista Mihaela Bilic, desființată și jignită grosolan: „Să-ți fie rușine! Faci asta doar pentru bani”

Nutriționista Mihaela Bilic, desființată și jignită grosolan: „Să-ți fie rușine! Faci asta doar pentru bani”

De: Cristina Cruceru 15/09/2023 | 13:00
Nutriționista Mihaela Bilic, desființată și jignită grosolan: Să-ți fie rușine! Faci asta doar pentru bani
Mihaela Bilic, în centrul unui scandal pe internet / Foto: Facebook

Mihaela Bilic se numără printre cei mai cunoscuți nutriționiști de la noi din țară, fiind în atenția mediatică de ani buni. Medicul este foarte activ și-n mediul online, acolo unde oferă sfaturi pentru internauții care o urmăresc cu atenție. De-a lungul vremii, Mihaela Bilic a stârnit și multe reacții controversate, din cauza recomandărilor pe care le-a făcut. De data aceasta, fosta soție a doctorului estetician Constantin Stan este în prim-plan după ce a făcut reclamă la pâinea albă, deși acum ceva vreme spunea că nu este indicată pentru o dietă sănătoasă. 

Mihaela Bilic este în centrul unui scandal de zile mari, după ce a făcut reclamă la pâine, deși acum ceva vreme nu-i îndemna pe oameni să consume acest aliment, pentru avea o dietă sănătoasă. Fosta soție a doctorului estetician Constantin Stan a fost criticată aspru de internauți, dar și de mai multe persoane publice, printre care și alți nutriționiști. Postarea făcută de ea pe rețelele de socializare a stârnit o mulțime de reacții controversate din partea oamenilor care o urmăresc. Nu ar fi la prima abatere. În trecut, Mihaela Bilic făcea reclamă la Fanta, deși recomanda apa cu lămâie.

CITEȘTE ȘI: CUM ÎI FĂCEA ANDREEA BERECLEANU ROST DE PACIENȚI MIHAELEI BILIC, ÎNAINTE SĂ I-L „SUFLE” PE IUBITUL DOCTOR. DETALII NEȘTIUTE DESPRE CELEBRUL TRIUNGHI AMOROS

„Ce băgăm la ghiozdan ? Un sendviș! Odată cu începerea școlii încep și grijile părinților legate de alimentația celor mici. Ce înseamnă mâncare sănătoasă pentru un copil, ce să-i pun în pachetul pentru școală, câte gustări să aibă în meniu, ce ne facem cu pofta de dulce și cu produsele ambalate… iată doar câteva dintre întrebările care necesită răspuns!

V-ați gândit vreodată că pâinea este alimentul care ne scoate din impas? Dacă e vorba de foame, cu un sendviș rezolvi situația! Nici nu contează ce pui între cele 2 felii de pâine, este ușor de transportat și foarte ușor de consumat. Iar când vine vorba de gustare, un colț de pâine este de preferat oricărui produs ambalat. De ce este pâinea un aliment de bază? Pentru că furnizează glucoză, molecula fără de care organismul nostru nu poate supraviețui. Amidonul din pâine se absoarbe treptat și asigură energia necesară tuturor celulelor, de la creier la inimă și mușchi. Spre deosebire de adulți, care se mișcă mai puțin și au probleme cu silueta, la copii jumătate din aportul caloric zilnic trebuie să fie reprezentat de făinoase. Pâinea este cea mai banală și mai eficientă sursă de carbohidrați, 2 felii de pâine la fiecare masă acoperă necesarul de glucide din farfurie.

Indiferent că este cu brânză, șuncă, unt sau pate de ficat, sendvișul nu trebuie să lipsească din ghiozdanul nici unui copil. La capitolul “umplutură” există o infinitate de variante, pentru că orice aliment merge bine cu pâine!
Din punct de vedere nutrițional, în sendviș sunt prezente toate categoriile de nutrienți: carbohidrați cu absorție lentă din pâine, proteine și grăsimi din carne/ brânză/ ou/ pește, vitamine și minerale din legume. Nu mai rămâne decât să găsim o pâine cu rețetă curată și masa sănătoasă e asigurată!

Chiar și pofta de dulce o putem “trata” cu pâine: o felie de pâine cu unt și miere sau dulceață de la bunici, alături de o cană cu lapte, este varianta cea mai echilibrată de gustare dulce pentru un copil. Proaspătă sau prăjită, albă sau integrală, cu semințe sau cu cartofi, pâinea a fost și trebuie să rămână hrana noastră cea de toate zilele. Lăsați copiii să iubească pâinea, este un dar de la natură pe care trebuie să-l prețuim și să-l respectăm!”, se arată în postarea făcută de Mihaela Bilic.

CITEȘTE ȘI: MOTIVUL REAL PENTRU CARE MIHAELA BILIC NU MAI OFERĂ CONSULTAȚII. A RENUNȚAT LA TOȚI PACIENȚII. „ÎMI PLACE SĂ PROFIT”

Mihaela Bilic, reclamă la pâine / Foto: Facebook

Mihaela Bilic, criticată aspru din cauza recomandărilor făcute pe internet

Mihaela Bilic a ajuns să fie ținta criticilor venite din partea internauților, după ce a făcut reclamă la pâine. Un alt nutriționist a contrazis-o și a ținut să-i transmită mai multe mesaje:

„Pâinea albă tâmpește, doamna doctor! Nu e carbohidrat bun deloc! De ce nu spuneți mai degrabă de pâinea integrală cu maia, nu cu drojdie, de sursele bune de carbohidrați cum ar fi lintea, năutul, mazărea, quinoa, făina de orez integral, mălai sau ovăz, din care se pot face pâinici și lipii de casă ce pot fi date copiilor la scoală”.
„E reclamă plătită, nu sfat nutrițional. Îl tratăm ca atare”, a mai scris aceasta.

„Doamneeee, ce tâmpenii! Pâinea este otravă”, a mai comentat cineva.

Nutriționistul Mihaela Bilic, în centrul unui scandal

Paula Rusu, o cunoscută jurnalistă, a comentat reclama făcută de nutriționistul Mihaela Bilic pentru pâinea respectivă și a îndemnat oamenii să fie mult mai atenți atunci când își aleg medicul. Mai mult, ea a adus aminte de o altă reclamă făcută de Bilic la un suc carbogazos, în ciuda faptului că ar fi spus că trebuie să consumăm apă cu lămâie.

De ce face asta? Franzela aia la 2 lei e fix ceea ce incriminează orice medic cu conștiință, inclusiv ea când nu face reclama. Așa nu înseamnă că franzela asta va fi interzisă, dar știm măcar cum să alegem în cunoștință de cauză. Acum femeia asta tocmai ce o promovează: albă, pufoasă, bună, ieftină. Alegeți-vă cu atenție profeții că mulți au profeții false. Altfel, cum poți crede în cineva care îți spune că Fanta e sănătoasă la fel ca franzela asta?”, a fost postarea făcută de jurnalistă.

„Jesus! Și după franzelă, bem o Fanta și ne facem gazele, nu?”, a scris cineva. „Pentru că ea e marioneta celor care vând fie lapte, fie iaurt, fie pâine… E mereu disponibilă să se fotografieze cu produsul și să apară în supermarketuri sau pe pereții clădirilor”, a fost alt mesaj. „Să-ți fie rușine! Faci asta doar pentru bani”, a scris altă persoană.

„A, păi ea recomandă toate prostiile. Nu tot ea a zis că e sănătos să dăm copiilor mezeluri?”, a scris altcineva.

„Cine e asta? Bilic? Dacă este ea, atunci face orice pentru bani. Se înțelege din orice apariție publică pe care o are. Și nici măcar nu se pricepe pe meseria ei, ca să fie clar”, este un alt comentariu.

Dr. Richard Constantinescu nu s-a putut abține, așa că a reacționat după reclama în care apare Mihaela Bilic. „Dacă aveți de promovat ceva… nu ezitați să o contactați pe doamna Bilic; ea vine și se pozează cu produsul dumneavoastră. E disponibilă și receptivă, nu refuză și spune la teve ce o învățați dumneavoastră să zică”, se arată într-o postare făcută de acesta pe Facebook.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
WOW! NIMENI nu se aștepta s-o vadă așa pe Mădălina Ghenea! Imagini INCREDIBILE cu cea mai fierbinte româncă! În ce fel a fost pozată de Paști
WOW! NIMENI nu se aștepta s-o vadă așa pe Mădălina Ghenea! Imagini INCREDIBILE cu cea...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Scandal provocat de prețul cireșelor: „Le-ați tratat cu praf de aur și diamante?!”
Scandal provocat de prețul cireșelor: „Le-ați tratat cu praf de aur și diamante?!”
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
VIDEO  Ce se întâmplă când cazi într-o gaură neagră? Simulare realizată de un supercomputer NASA
VIDEO Ce se întâmplă când cazi într-o gaură neagră? Simulare realizată de un supercomputer NASA
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Cât costă o Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă o Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
„Dimineața, Florin mă suna și..” Dan Negru, dezvăluiri despre Florin Piersic. În ce stare se află marele actor
„Dimineața, Florin mă suna și..” Dan Negru, dezvăluiri despre Florin Piersic. În ce stare se...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:...
8 judeţe intră de la ora 12.00 sub avertizare cod galben de ploi torenţiale. Vreme severă până la noapte
8 judeţe intră de la ora 12.00 sub avertizare cod galben de ploi torenţiale. Vreme...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Castelul din România pentru care vin zeci de mii de turiști străini. I s-a dus faima în întreaga lume
Castelul din România pentru care vin zeci de mii de turiști străini. I s-a dus...
Orașul din România care i-a uimit pe toți străinii. Aici se află cea mai frumoasă stradă din Europa
Orașul din România care i-a uimit pe toți străinii. Aici se află cea mai frumoasă...
Se impune prin lege în România. Guvernul a luat decizia astăzi, 9 mai: Să fie obligați!
Se impune prin lege în România. Guvernul a luat decizia astăzi, 9 mai: Să fie...
Chef Florin Dumitrescu, anunţ oficial după 11 ani de căsnicie. Cum au reacţionat fanii
Chef Florin Dumitrescu, anunţ oficial după 11 ani de căsnicie. Cum au reacţionat fanii
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
Se interzice în România. Faptele care nu-ți mai dau voie să ai permis. Lege nouă
Se interzice în România. Faptele care nu-ți mai dau voie să ai permis. Lege nouă
Secretul salarial, eliminat prin lege. Sumele acordate angajaților, făcute publice de companii
Secretul salarial, eliminat prin lege. Sumele acordate angajaților, făcute publice de companii
Bătăi și jafuri într-o familie de medici cunoscuți, din Craiova. CAZUL a ajuns până la Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor din Parlament
Bătăi și jafuri într-o familie de medici cunoscuți, din Craiova. CAZUL a ajuns până la...
Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul: Am 33 de copii, averea va fi împărţită în 33 de părţi egale
Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul: Am 33 de copii,...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Adevărul ascuns al lui Florin Piersic. Câți copii are, de fapt, actorul în realitate: ”A ținut-o ascunsă zeci de ani”
Adevărul ascuns al lui Florin Piersic. Câți copii are, de fapt, actorul în realitate: ”A...
Nepotul polițist al lui Florin Piersic acuzat de violență în familie. Bărbatul a avut un scandal monstru cu fosta soție
Nepotul polițist al lui Florin Piersic acuzat de violență în familie. Bărbatul a avut un...
Gigantul care deschide o fabrică în România. Sunt locuri de muncă disponibile
Gigantul care deschide o fabrică în România. Sunt locuri de muncă disponibile
Medicul Adrian Marinescu, noi detalii despre situația lui Florin Piersic: “Este total neadevărat”. Ce i s-a întâmplat, de fapt, actorului
Medicul Adrian Marinescu, noi detalii despre situația lui Florin Piersic: “Este total neadevărat”. Ce i...
×