Acasă » Exclusiv » I-au tăiat un deget și o parte din talpă! Calvarul prin care a trecut fondatorul trupei Krypton! Declarat vindecat la o clinică din București, a încercat a doua opinie și…

I-au tăiat un deget și o parte din talpă! Calvarul prin care a trecut fondatorul trupei Krypton! Declarat vindecat la o clinică din București, a încercat a doua opinie și…

De: Răzvan Scarlat 06/12/2023 | 23:40

Dragoș Docan (63 de ani), membru fondator al trupei Krypton, trăiește o adevărată dramă. Din cauza neglijenței medicilor a suferit o amputație, iar CANCAN.RO are toate detaliile, dar și declarații, în exclusivitate, de la artist. Basistul este hotărât să meargă până-n pânzele albe pentru a-și găsi dreptatea. Vă prezentăm, în continuare, o poveste incredibilă.

Dragoş Docan s-a confruntat cu grave probleme medicale, motiv pentru care s-a prezentat la o clinică particulară din Capitală pentru un consult. S-a stabilit că trebuie să sufere o intervenție chirurgicală, în urma căreia a fost declarat vindecat. Ulterior, a început calvarul pentru fondatorul trupei Krypton.

Am avut niște probleme din cauza diabetului și am fost operat în București, la o clinică particulară. Iar urmarea a fost că după ce m-au declarat vindecat a trebuit să ajung de urgență la Târgu Mureș unde am suferit o amputație. Se pare că ei au fost de vină și am fost nevoit să-i dau în judecată„, și-a început Dragoș Docan povestea cutremurătoare.

„M-au operat de urgență, exact de Crăciun”

În continuare, Dragoș Docan dezvăluie și cum a ajuns la Târgu Mureș evitând, astfel, o tragedie, după ce a făcut o radiografie. Dacă ar fi ajuns prea târziu, risca să rămână fără toată laba piciorului. Basistul arată, din nou, cu degetul clinica particulară unde a fost, inițial, operat.

„La momentul respectiv, am fost în tratament la ei două luni, în care m-au chemat din două în două zile. Atunci, practic, ei m-au considerat vindecat când am plecat. Eu m-am dus la Târgu Mureș pentru a doua opinie. Și când am ajuns acolo și mi-au făcut radiografie m-au operat de urgență exact de Crăciun, anul trecut. Deci, practic, dacă nu mă prezentam întâmplător pentru a doua opinie acolo și mai stăteam poate câteva săptămâni mă puteam trezi că-mi tăiau toată laba piciorului doarece era infecție„, a declarat fondatorul trupei Krypton pentru CANCAN.RO.

(VEZI AICI: ”HAIDUCUL” CRISTI, ATAC DUR LA IMPRESAR! ”RADU BARON ARE ȘI CALITATEA DE INCULPAT”)

A cheltuit 4.000 de euro

Dragoș Docan a aruncat pe fereastră o mică avere în speranța că va găsi îngrijirea medicală corespunzătoare în clinica din Capitală. Fondatorul trupei Krypton regretă acum din toată inima pasul făcut. Nu el, este, însă, cel vinovat.

Fiind clinică privată aici în București, pe mine m-au dus în vreo 4.000 de euro alea două luni de chemat din două în două zile. Pe considerentul că e vorba de ceva privat, mai sigur, mai curat m-am prezentat și eu acolo. M-am gândit că sunt specializați în tot ce e legat de picior, de laba piciorului, de diabet, de ulcere diabetice, de toate chestiile astea„, ne-a precizat basistul.

Dragoș Docan are de suferit din cauza neglijenței medicilor (foto: facebook)
Dragoș Docan are de suferit din cauza neglijenței medicilor (foto: facebook)

„Mi s-a amputat degetul mic și o parte din talpă”

La Târgu Mureș, Dragoș Docan a suferit o amputație, care i-a afectat nu doar cariera de artist, ci și viața de zi cu zi. În prezent, este pe handicap mediu, fiind nevoit să treacă printr-o recuperare grea.

Mi s-a amputat degetul 5, cel mic, și o parte din talpă. Am avut probleme mari ulterior. Eram în trupa Kempes, am plecat din cauza asta deoarece cu operația, cu amputația, cu recuperarea, cu toate alea a durat câteva luni de zile. Mi-am introdus dosarul și acum sunt pe handicap mediu din cauza asta. Lucrurile au evoluat, nu mai pot să merg mult pe jos, nu mai pot să stau mult în picioare, e destul de complicat. Practic, am intrat în grad de handicap din cauza unui medic„, a declarat artistul pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: ARTISTUL CARE TRĂIEȘTE O DRAMĂ! DUPĂ CE A FOST SUSPECT DE CANCER, ACUM PRIMEȘTE O NOUĂ LOVITURĂ: „ARE LEUCEMIE ÎN STADIU TERMINAL”)

Pune tunurile pe DSP: „Fără să mă cheme, au stabilit că nu e caz de malpraxis”

În prezent, Dragoș Docan își caută dreptatea în instanță, mai ales că medicul repartizat de DSP să facă o expertiză, nici măcar nu l-a contactat. După ce a „funzărit” niște acte, a ajuns la concluzia că respectivul caz nu implică malpraxisul. Fondatorul trupei Krypton este revoltat de întreaga situație și, în prezent, se află în război cu Comisia de monitorizare şi competență profesională pentru cazurile de malpraxis.

Eu, inițial, pornind pe calea legală am avut de făcut o expertiză medicală. DSP-ul, în urma cererii avocatului, mi-a repartizat un doctor care, fără să mă cheme, doar frunzărind actele respective, a declarat că nu este caz de malpraxis. Deci nici măcar nu m-a chemat, nu m-a convocat, nici pe mine, nici pe avocat. Exact ca-n România. Ei s-au bazat pe niște hârtii fără să mă cheme, erau obligați să mă cheme, mai ales că am plătit și 4.000 de lei pentru expertiza respectivă.

Erau obligați măcar să mă contacteze, să discute cu mine, să vadă despre ce este vorba. Nu, nici vorbă. Au luat banii și la revedere. Și m-am trezit cu rezultat nefavorabil, total anormal. Se ocupă avocatul meu de tot, nici eu nu mă pricep. Asta este situația, merg înainte, dar nici nu pot lăsa lucrurile așa. Acum să vedem ce se întâmplă mai departe. Bine, justiția cu adevărul nu au nicio legătura, dar să vedem ce se întâmplă„, a concluzionat fondatorul trupei Krypton.

Dragoș Docan este în război cu DSP-ul
Dragoș Docan este în război cu DSP-ul

Cine este Dragoș Docan

Compozitor pentru mulți soliști de muzică ușoară, etno dar și rock, Dragoș Docan este unul din artiștii care a schimbat fața rockului românesc și are o carieră impresionantă. A rămas în istorie ca fiind coautor, alături de Eugen Mihăescu, colegul său din Krypton, la prima operă rock autohtonă („Lanțurile“, dublu album lansat în 1992). După 1980 își ia atestatul de inginer de sunet și își pune amprenta asupra muzicii unor formații precum: Hey, Onox, Grafitti, Blitz, Krypton.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Un bărbat din Prahova a sunat la 112, spunând că a CĂZUT într-o râpă. Ce a urmat, după căutări, i-a uimit pe salvatori
Un bărbat din Prahova a sunat la 112, spunând că a CĂZUT într-o râpă. Ce...
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT!...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Ce origini are, de fapt, Nicu Paleru. Nimeni nu se aștepta la asta
Ce origini are, de fapt, Nicu Paleru. Nimeni nu se aștepta la asta
Bogdan a murit carbonizat după ce mașina pe care o conducea s-a izbit puternic de o cisternă plină cu benzină! Familia îl căuta neîncetat, fără să știe ce se întâmplase, de fapt, cu el: „Să fii bine acolo sus”
Bogdan a murit carbonizat după ce mașina pe care o conducea s-a izbit puternic de...
Un cuplu american care a cumpărat o casă veche la granița cu Canada a făcut o descoperire uluitoare sub podeaua acesteia
Un cuplu american care a cumpărat o casă veche la granița cu Canada a făcut...
Prima condamnare după Legea Anastasia: Ce pedeapsă a primit un șofer beat care a omorât trei oameni
Prima condamnare după Legea Anastasia: Ce pedeapsă a primit un șofer beat care a omorât...
Cât de bună e, de fapt, Dacia Duster 2024? VIDEO
Cât de bună e, de fapt, Dacia Duster 2024? VIDEO
Oana Lis a adus un alt bărbat în casa în care locuiește alături de Viorel Lis. Cine este și care este motivul pentru care a venit
Oana Lis a adus un alt bărbat în casa în care locuiește alături de Viorel...
Tinerii stropiți cu acid, urmăriți! Băiatul a povestit totul: Am găsit...
Tinerii stropiți cu acid, urmăriți! Băiatul a povestit totul: Am găsit...
Adrian Minune, despre legătura pe care o are cu Florin Salam. „Eu sunt tatăl lui spiritual.”
Adrian Minune, despre legătura pe care o are cu Florin Salam. „Eu sunt tatăl lui...
„Tu cauți” Cristina Ciobănașu, criticată pentru mesajul postat după nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu! Ce au observat internauții?
„Tu cauți” Cristina Ciobănașu, criticată pentru mesajul postat după nunta lui Vlad Gherman cu Oana...
Ploaia cu grindină a tocat într-o oră recolte de milioane de lei din ţară. Zonele lovite de furtuni cu gheaţă zilele viitoare
Ploaia cu grindină a tocat într-o oră recolte de milioane de lei din ţară. Zonele...
BANCUL ZILEI. Bulișor vede un cetățean ieșind dintr-un bordel și se ia după el: - Nene, am văzut de unde ai ieșit!
BANCUL ZILEI. Bulișor vede un cetățean ieșind dintr-un bordel și se ia după el: -...
Tehnologie la super preț: Robotul aspirator și produse Parkside la prețuri bune în oferta Lidl!
Tehnologie la super preț: Robotul aspirator și produse Parkside la prețuri bune în oferta Lidl!
Succes COLOSAL pentru SpaceX! Elon Musk A PLÂNS de bucurie
Succes COLOSAL pentru SpaceX! Elon Musk A PLÂNS de bucurie
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Chipsurile la cuptor, mai periculoase decât chipsurile prăjite clasice? Detaliul observat de Mihaela Bilic pe etichetă
Chipsurile la cuptor, mai periculoase decât chipsurile prăjite clasice? Detaliul observat de Mihaela Bilic pe...
Locul din România unde poți cumpăra o casă cu aproape 1.000 de lei. Puțini români știu de el, deși prețurile de aici sunt foarte mici
Locul din România unde poți cumpăra o casă cu aproape 1.000 de lei. Puțini români...
Reguli la buletin. Obligatoriu pentru românii care nu locuiesc la adresa declarată
Reguli la buletin. Obligatoriu pentru românii care nu locuiesc la adresa declarată
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis...
Ce jocuri noi vor fi disponibile în mod gratuit pentru abonații Netflix
Ce jocuri noi vor fi disponibile în mod gratuit pentru abonații Netflix
Cotele la pariuri ale candidaţilor la primărie. Iată cine este favorit la primărie în Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Cluj, Craiova şi alte oraşe
Cotele la pariuri ale candidaţilor la primărie. Iată cine este favorit la primărie în Bucureşti,...
Se plătesc 284 DE LEI în plus. Banii vor intra direct PE CARD în fiecare lună
Se plătesc 284 DE LEI în plus. Banii vor intra direct PE CARD în fiecare...
Miliardarii Planetei, și mai bogați. Au un secret bine păzit
Miliardarii Planetei, și mai bogați. Au un secret bine păzit
Test IQ pentru genii | Găsiți drumul prin labirint! Nu puteți trece de două ori consecutiv prin aceeași culoare
Test IQ pentru genii | Găsiți drumul prin labirint! Nu puteți trece de două ori...
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut în noi ipostaze provocatoare!
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România...
Cum arată acum mormântul Denisei Răducu. Internauții au fost revoltați pentru că nu avea lumânare aprinsă
Cum arată acum mormântul Denisei Răducu. Internauții au fost revoltați pentru că nu avea lumânare...
Clipe de coșmar pentru Andreea Antonescu! Ce a pățit artista: ”M-am speriat foarte tare și m-am ascuns sub bord de frică”
Clipe de coșmar pentru Andreea Antonescu! Ce a pățit artista: ”M-am speriat foarte tare și...
Adevăratul motiv pentru care Iulia Vântur nu a ajuns în fața altarului. Fosta prezentatoare ar fi „călcat strâmb”
Adevăratul motiv pentru care Iulia Vântur nu a ajuns în fața altarului. Fosta prezentatoare ar...
A plantat vița de vie lângă răsadurile de roșii, iar ce a urmat a fost complet neașteptat. Un român s-a trezit cu o recoltă ireală
A plantat vița de vie lângă răsadurile de roșii, iar ce a urmat a fost...
Ce trebuie să știe românii care stau la curte. Se dau amenzi usturătoare pentru această plantă crescută haotic
Ce trebuie să știe românii care stau la curte. Se dau amenzi usturătoare pentru această...
×