Acasă » Exclusiv » “Faimosul” Kamara nu a fost selecționat la Survivor All Stars 2024 și rupe tăcerea pentru CANCAN.RO. “Ce m-aș duce peste ei cu toiagul…”

“Faimosul” Kamara nu a fost selecționat la Survivor All Stars 2024 și rupe tăcerea pentru CANCAN.RO. “Ce m-aș duce peste ei cu toiagul…”

De: Ana Maria Păsat 13/01/2024 | 23:40

Kamara se numără printre foștii participanți care va privi de acasă ediția din acest an a Survivor All Stars. Într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO, artistul mărturisește că și-ar fi dorit să fie acolo, mai ales că noul format i s-ar fi potrivit ca o mănușă, doar că nu i s-a propus. El are și o presimțire, și anume crede că această ediție nu va fi câștigată de  niciunul dintre foștii concurenți care s-au impus la show-urile precedente, ci de o fată.

Chiar dacă a fost lăsat acasă, Kamara îi va susține de la distanță, potrivit mărturisirilor sale, făcute în exclusivitate pentru CANCAN.RO, pe cei doi concurenți care au fost alături de el la ediția la care acesta a participat. E vorba de Ștefania Stănilă și Jorge, cărora artistul le dorește să rămână până la final în Republica Domicană, acolo unde au loc filmările.

Kamara, la Survivor România/ Foto: Instagram

În cadrul aceluiași interviu, artistul ne-a mai spus, printre altele, că abia așteaptă ca show-ul să fie difuzat. Și că, în ceea ce-l privește, el ar rezista și 50 de ani să mănânce cocos, crabi sau scoici de mare.

„Regret că nu sunt printre participanți”

CANCAN.RO: De ce nu te regăsim în Survivor All Stars?

Kamara: E o întrebare nu tocmai potrivită pentru mine, ci pentru cei care aleg. Eu nu am refuzat. Mi-aș fi dorit să fiu acolo, dar nu am fost selecționat. Ce pot face în această situație? Nu-mi rămâne decât să mă uit și să mă bucur de show. Consider că întotdeauna producătorii știu mai bine ce fac, pe cine aleg. Dacă așa s-a vrut, eu nu am nimic de comentat.

CANCAN.RO:  Regreți că nu te numeri printre participanți?

Kamara: Îmi pare rău că nu sunt acolo. Regret că nu sunt printre participanți, pentru că simt că mai am multe de spus acolo. Și-mi place foarte mult sistemul din acest an, cu eliminări. E mult mai bine așa. Din ce am văzut din promo, e pentru prima oară când concurenții au soarta în mâinie lor. Iar eliminările se fac în urma unui duel, care pe care. Așa cum mi-ar fi plăcut mie.

CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU LEON, FIUL LUI KAMARA GHEDI, FOST CONCURENT LA SURVIVOR ROMÂNIA. TATĂL MICUȚULUI A RECUNOSCUT: „A FOST CEVA SPECIAL”

Ce presimțire are

CANCAN.RO:  Cine crezi că va câștiga?

Kamara: Habar nu am cine va câștiga. Sunt deja trei foști câștigători acolo. Nu știu dacă o să apară și al patrulea. Elena Ionescu, Delea și cu Zani sunt acolo. Vom vedea dacă și Ursa va face parte din proiect. Dar un lucru e clar. Simt că nu va câștiga niciunul dintre cei care au câștigat deja. Asta cred eu. Nu că nu ar putea.

CANCAN.RO:  Pe cine susții?

Kamara: De susținut, îi susțin pe cei doi faimoși din echipa în care am fost și eu anul trecut, pentru că alături de ei am îndurat acolo cele mai grele momente. Pe Ștefania Stănilă și pe Jorge. Amândoi mi-au fost aproape de la început. Și eu am fost aproape de ei. Îmi pare rău că Jorge a ieșit atunci din cauza unei accidentări stupide la genunchi. Poate e șansa lui să demonstreze că putea mai mult pe parcurs. Apoi Ștefania a rezistat parcă până în penultima săptămână parcă, în ultimii șase. Consider că merita mai mult. Ambii au șansa lor. Nu știu de ce, dar parcă presimt că anul acesta va câștiga o fată. Rămân faimos forever. Mai sunt faimoși pe care-i simpatizez și pe care-i vor susține dacă cei doi ai mei nu vor mai fi. Dar sper să rămână cât mai mult, până la capăt.

VEZI ȘI: BĂIATUL LUI KAMARA TRECE PRINTR-O NOUĂ DRAMĂ. PĂRINȚII MICUȚULUI LEON AU LUAT O DECIZIE RADICALĂ ÎN PRIVINȚA PREZENȚEI LA ȘCOALĂ

„Am devenit indestructibil din toate punctele de vedere”

CANCAN.RO:  Cum s-a schimbat viața ta după Survivor?

Kamara: Am devenit mult mai grijuliu cu mine. Acolo m-am redescoperit. Am devenit mult mai puternic, mult mai predispus să mă lupt cu lucruri și mai grele. Nu că nu aș fi avut până acum. Chiar au fost multe. Dar am devenit un om indestructibil din toate punctele de vedere. Prețuiesc și mai mult viața. Eu și așa eram vegan. Dar acum sunt mult mai atent la ce mănânc și la banii pe care-i dădeam aiurea pe mâncare. Am învățat să am mai mare grijă de relațiile mele interumane. Să prețuiesc și mai mult oamenii valabili de lângă mine. Am văzut cum e să fii departe de ei. A fost o experiență uluitoare, am trăit niște momente fantastice cu acei oameni. A fost superb.

„Ce m-aș duce peste ei cu toiagul”

CANCAN.RO:  Vei urmări competiția?

Kamara: Abia aștept să înceapă competiția. Ard de nerăbdare. Vreau să văd ce am ratat până acum. Mamă, ce mi-aș dori să fiu acolo. Ce m-aș duce peste ei cu toiagul. Vai de capul meu! Știu toate zonele acuma. Eu oricum mă descurcam acolo și aș fi supraviețuit și 50 de ani de acum încolo, cu cocos, crabi, scoici din mare și tot ce mai găseam pe acolo.

CANCAN.RO:  Cine nu-ți place dintre participanți?

Kamara: În general, îi iau pe toți așa cum sunt. Cum ar fi dacă fiecare am trăi viețile celorlalți? Așa, pe rând. Poate de aceea nu vreau să ajung în situația de a nu-mi place de cineva. Pot să mă supăr, dar îmi trece.

CANCAN.RO:  Cine crezi că n-avea ce căuta la această ediție?

Kamara: Toți care au fost la Survivor cred că merităm să fim acolo pentru lupta pe care a dus-o. Unii au stat mai mult, alții mai puțini. Dar toți am luptat. Suntem marea familie Survivor. Forever.

„Ce a fost acolo, a fost un joc”

CANCAN.RO:  Te ai împăcat cu Iftimoaie?

Kamara: Eu  nu sunt certat cu Ionuț Iftimoaie. Din punctul meu de vedere, totul a luat sfârșit la Survivor. Când m-am întors în România și mi s-au cerut declarații de susținere, le-am făcut. Nu sunt supărat pe el. Ce a fost acolo, a fost un joc. Eu nu aduc jocul în viața reală, pentru că nu are sens. Așadar, nu-i pot spune decât să fie iubit, fericit și sănătos. Și să ne revedem cu bine.

CANCAN.RO:  Există vreo vedetă cu care nu vorbești?

Kamara: Nu am pe nimeni cu care să nu vorbesc. Poate au alții cu mine. Eu pe oricine văd, îl salut, vorbesc, nu am nicio problemă, din lumea show-biz-ului sau din lumea reală. Nu că lumea show-bizz-ului nu ar fi reală. Dar se întâmplă unele lucruri ireale acolo.

CANCAN.RO: Ce n-ai putea ierta niciodată?

Kamara: Sunt un om iertător, de fel. Iertarea este divină. Noi avem în noi lumina divină. În general, ce mi se face mie, eu știu să iert. Ce nu prea iert, mi-e greu să trec peste, e un rău făcut celor dragi mine. Înainte de toate, e vorba și de iertatea acelui om. Mă aprind când li se face rău oamenilor mei dragi sau unui om mai slab. Când i se face o nedreptate, eu sunt acolo să intervin. Așa am fost mereu. Pe mine nu mă afectează așa tare o răutate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Ana Maria Pasat este absolventă a Facultății de Litere, din cadrul Universității București A fost redactor la Cotidianul, Sportul Românesc, Ring, Libertatea, Playtech, redactor șef adjunct la Ziarul si Umbra și șef departament la Gardianul, citeste mai mult
Parteneri
Orașul în care poți închiria o casă cu numai un euro. Cum poți beneficia de o asemenea ofertă IREALĂ
Orașul în care poți închiria o casă cu numai un euro. Cum poți beneficia de...
FOTO. Prezentatoarea știrilor sportive, gafăla TV! Ce s-a văzut în direct
FOTO. Prezentatoarea știrilor sportive, gafăla TV! Ce s-a văzut în direct
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
E legal să circuli cu portbagajul deschis când transporți mărfuri voluminoase? Ce obligație au șoferii
E legal să circuli cu portbagajul deschis când transporți mărfuri voluminoase? Ce obligație au șoferii
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi de această întâmplare: „Nu stau eu invers pe măgar”
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă la Fundeni
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează de 40 de ani. „Mie nu mi-au plăcut niciodată bărbații mici de statură.”
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Câţi bani au românii în Pilonul II de pensii. Suma e de 3 ori mai mare în cazul angajaţilor cu stagiu complet de cotizare
Câţi bani au românii în Pilonul II de pensii. Suma e de 3 ori mai...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Alimentele pe care trebuie să le eviți dacă vrei să scapi de 1000 de calorii pe zi. Cum ar trebui să arate, de acum încolo, cele trei mese zilnice
Alimentele pe care trebuie să le eviți dacă vrei să scapi de 1000 de calorii...
În ce stare se află Florin Piersic în aceste momente. Anunțul medicilor: “Fiecare oră este importantă”
În ce stare se află Florin Piersic în aceste momente. Anunțul medicilor: “Fiecare oră este...
TEST OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Propunerea a fost deja FĂCUTĂ: „Să fie o examinare adevărată
TEST OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Propunerea a fost deja FĂCUTĂ: „Să fie o examinare...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Bărbatul căruia i s-a făcut primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit
Bărbatul căruia i s-a făcut primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit
VERDICT DUR pentru Simona Halep. A primit vestea chiar în această DIMINEAȚĂ: Nu are cum să...
VERDICT DUR pentru Simona Halep. A primit vestea chiar în această DIMINEAȚĂ: Nu are cum...
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Miliarde de euro din fonduri UE, ratate de Nicușor Dan și de edilii de sector: clasamentul pe Capitală! Cifre OFICIALE
Miliarde de euro din fonduri UE, ratate de Nicușor Dan și de edilii de sector:...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia...
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
Câștigătorul Eurovision 2024 este non-binar. Tot ce trebuie să știi despre Nemo
Câștigătorul Eurovision 2024 este non-binar. Tot ce trebuie să știi despre Nemo
Cum se înțeleg astăzi Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut un conflict uriaș în trecut
Cum se înțeleg astăzi Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut un...
Cum îți poți găsi telefonul Android dacă l-ai pierdut. Trebuie să urmezi acești pași
Cum îți poți găsi telefonul Android dacă l-ai pierdut. Trebuie să urmezi acești pași
Cinci zodii vor avea cel mai mare noroc în următoarele 6 luni. Vine cea mai bună perioadă, viața li se schimbă complet
Cinci zodii vor avea cel mai mare noroc în următoarele 6 luni. Vine cea mai...
×