Acasă » Exclusiv » Celebrul critic de modă Alin Gălățescu, mai sincer ca niciodată. De ce a divorțat de soție. „Ne-am pierdut zona de intimitate”

Celebrul critic de modă Alin Gălățescu, mai sincer ca niciodată. De ce a divorțat de soție. „Ne-am pierdut zona de intimitate”

De: Loriana Dasoveanu 01/02/2024 | 14:00

Alin Gălățescu a avut premiera unui nou show de modă dedicat lui Mircea Eliade. Criticul de modă a făcut „o figură” frumoasă și a realizat un spectacol de zile mari la care a fost prezentă și fiica lui și a fostei soții, micuța Elida. Sincer și deschis, criticul de modă a oferit un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO în care a vorbit despre cea mai mare fană a sa, dar și despre motivul pentru care el și fosta soție, Simona, deși sunt în relații foarte bune, au ajuns la divorț.

Criticul de modă a fost însoțit de cea mai mare susținătoare a sa

Când spui modă, gândul ți se duce automat și la Alin Gălățescu. Creatorul este unul dintre pionierii modei în România, iar prezntările sale sunt printre cele mai de succes din țară. La un astfel de show l-am întâlnit și noi, însă nu era singur, ci alături de cea mai mare susținătoare a lui. Este vorba despre fiica sa, Elida. Acum, fetița are opt ani, însă încă de când era nou născută „l-a însoțit” pe Alin la show-uri.

„Este un show de stilism dedicate marelui Mircea Eliade. Este un ciclu de showuri al meu care se cheamă Dialoguri. De această dată este Modă vs Spiritualitate. Înainte a fost Modă vs Pictură, Modă vs Sculptură, Modă vs Poezie despre Nichita Stănescu, am mers în zone abstracte. Acum am mers într-o zonă multiculturală.

Alin Gălățescu, dezvăluiri despre viața profesională și cea personală

De când avea câteva luni făceam showuri cu ea pe mână. Era cât jumătate din brațul meu și făceam repetiții desupra unor piscine cu zeci de modele. Când avea opt luni am luat-o la Paris Fashion Week la show-uri, la șase luni după a fost din nou la Paris alături de mama ei, Simona Semen. A intrat chiar la show-uri. Ea s-a născut în lumea aceasta, este în Universul acesta dintotdeauna. În timpul zilei, când eu eram la lucru, mama Elidei și cu ea erau la atelier. Avea locul ei pe bancul de creație și acolo a crescut. Cu clienți, cu oamenii din atelier, așa a crescut”, a dezvăluit creatorul de modă pentru CANCAN.RO.

( CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ MILIONARUL CARE I-A SUCIT MINȚILE SEXOASEI ARTISTE?! EL ESTE NOUL IUBIT AL ALEXANDREI STAN! )

Alin Gălățescu spune motivul divorțului: „Ne-am focusat pe copil și deveniserăm doar prieteni”

Fiindcă este un tată deschis și mereu o are alături pe fiica lui, este firesc să ne întrebăm cum i-a explicat Alin Gălățescu micuței lui despărțirea de mama sa. Criticul de modă și Simona Semen au divorțat la scurt timp după venirea pe lume a fiicei lor, în 2016.  Însă, chiar dacă au decis să o ia pe drumuri separate, Alin Gălățescu și Simona au rămas în relații bune.

„Nu există întrebări incomode. Noi discutăm cu ea foarte sincer și franc ca și cum ar fi un om matur, nu ascundem nimic, dar nici nu exagerăm. Este vorba de etapizările cunoașterii, dar întotdeauna răspundem, întotdeauna tratăm cu mare seriozitate. Nu ne-am prostit, am vorbit o limbă română matură, nu am diminutivizat-o. Astfel, ea este mereu firească cu noi și are un dialog matur și discutăm cu ea ca și cum ar fi un membru al familiei la egalitate la nivelul limbajului”, a spus Alin Gălățescu.

În ce relații au rămas Alin Gălățescu și fosta soție
În ce relații au rămas Alin Gălățescu și fosta soție

Și, dacă până acum nu s-a știut, criticul de modă a spus ce motive au stat la baza separării lui de mama copilului său:„Eu și Simona avem o relație excelentă, am fost amândoi focalizați pe ea și ne-am pierdut într-un fel zona de intimitate. Am devenit prieteni. I-am explicat că doi oameni, chiar dacă se înțeleg foarte bine, stau împreună pentru mai mult decât că este ok. Eu și Simona nu ne-am certat niciodată, nu a fost niciodată un dialog aiurea între noi, suntem în relații extraordinar de bune. Ar trebui să fie ok plus alte lucruri”, a dezvăluit acesta pentru CANCAN.RO.

Alin Gălățescu, despre partenera ideală: „O voi prezenta fiicei mele”

Fiica lui Alin Gălățescu este cea mai mare fană a tatălui său. Mai mereu micuța este prezentă la prezentările de modă ale lui Alin și parcă îl soarbe din priviri. Alin Gălățescu susține că, deși a luat-o mereu cu el în atelier, nu știe dacă fiica sa va avea aceeași pasiune cu a lui.

„E prea devreme să mă pot pronunța dacă îi place sau nu moda. Toată lumea spune că atunci când este foarte mic copilul să nu-l scoți din casă. Ea avea patru zile și am zburat la Iași. Ea s-a născut pe 16 decembrie, pe 20 decembrie am zburat la Iași că aveam prezentare. Apoi am continuat să o luăm cu noi și a zburat de la câteva luni în mod constant. Ne convenea că mergeam cu căruciorul și mergeam pe la zona de bagaje mari. Rezolvam ușor și cu controalele și era chiar distractiv, iar ea nu a avut nicio problemă. A fost cu Simona cred că de vreo două ori și cu metroul”, a mai susținut criticul de modă pentru CANCAN.RO.

Și, pentru că tot sunt prieteni buni, Alin Gălățescu susține ca pe viitoarea parteneră i-o va prezenta fetei sale. Până la urmă Elida „face parte din echipă”. „Dacă voi avea o nouă relație, desigur că i-o voi prezenta pe viitoarea parteneră  fiicei mele. Și Simona când a avut o altă relație a făcut la fel. Ea face parte din echipă. Voi face acest lucru în momentul în care relația este serioasă și merită introdusă în acel univers cu șanse mari de a fi long term ( n.r. pe termen lung). Noi nu avem relații întâmplătoare. Nu este cazul momentan, dar lucrăm la asta”, a mai spus Alin Gălățescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
BANC | Bulă este apostrofat de șeful lui: „Ești cam leneș”
BANC | Bulă este apostrofat de șeful lui: „Ești cam leneș”
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice au făcut internetul să "ardă"
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba...
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță...
Ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu „vedere la mare”, în Italia: Nimeni nu m-a păcălit așa până acum
Ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu „vedere...
O femeie și-a dat în judecată fostul soț pentru că s-a mutat împreună cu amanta pe aceeași stradă
O femeie și-a dat în judecată fostul soț pentru că s-a mutat împreună cu amanta...
Cea mai agresivă Dacia DUSTER de la expoziția MILITARĂ din București - VIDEO
Cea mai agresivă Dacia DUSTER de la expoziția MILITARĂ din București - VIDEO
Cum a devenit Ana Bodea din balerină actriță: „Nu știam nimic despre teatru”. Vedeta a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre primul ei rol
Cum a devenit Ana Bodea din balerină actriță: „Nu știam nimic despre teatru”. Vedeta a...
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care au analizat
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care...
Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”
Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam...
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină...
Procesul lui Vlad Pascu s-ar putea schimba radical, odată cu noua judecătoare. Se reia în discuţie să fie acuzat de omor în loc de ucidere din culpă
Procesul lui Vlad Pascu s-ar putea schimba radical, odată cu noua judecătoare. Se reia în...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar Bulă este cu mâna pe sus
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Descoperă Cel Mai Ieftin Smart TV Samsung la Dedeman!
Descoperă Cel Mai Ieftin Smart TV Samsung la Dedeman!
Instrument REVOLUȚIONAR, la un pas de a SCHIMBA LUMEA pentru totdeauna!
Instrument REVOLUȚIONAR, la un pas de a SCHIMBA LUMEA pentru totdeauna!
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult...
Afacerea colosală pe care a gândit-o un român. A pornit totul într-o sufragerie din Cluj
Afacerea colosală pe care a gândit-o un român. A pornit totul într-o sufragerie din Cluj
Alex, tânărul care reinventează piața brânzei în România. Produce un tip căutat peste hotare, în ferma sa de vaci Bălțată Românească
Alex, tânărul care reinventează piața brânzei în România. Produce un tip căutat peste hotare, în...
Interzis pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin! Legea este categorică
Interzis pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin! Legea este categorică
Oana Lis, anunț şocant pe Facebook: La mulți ani, amantului meu iubit!
Oana Lis, anunț şocant pe Facebook: La mulți ani, amantului meu iubit!
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Bărbatul care l-a împuşcat pe premierul Slovaciei spune că nu a vrut să îl ucidă. Juraj Cintula îi reproşează lui Robert Fico oprirea ajutorului militar acordat Ucrainei
Bărbatul care l-a împuşcat pe premierul Slovaciei spune că nu a vrut să îl ucidă....
Se dau 750 DE LEI, timp de trei ani. Banii au început deja să intre în CONTUL BANCAR
Se dau 750 DE LEI, timp de trei ani. Banii au început deja să intre...
Prânzul, tot mai scump pentru angajații români. Câți bani cheltuiesc lunar
Prânzul, tot mai scump pentru angajații români. Câți bani cheltuiesc lunar
Plaja cu cea mai curată APĂ din lume, descoperită într-o destinație de vacanță iubită de români
Plaja cu cea mai curată APĂ din lume, descoperită într-o destinație de vacanță iubită de...
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor, a apărut pe stradă fără sutien!
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor, a...
Simona Gherghe, mesajul emoționant de ziua fiicei sale. Ce i-a transmis și în ce ipostază demnă de apreciere a pozat-o
Simona Gherghe, mesajul emoționant de ziua fiicei sale. Ce i-a transmis și în ce ipostază...
Alin Oprea, confesiuni cu lacrimi în ochi: ”Nici nu mă născusem când deja nu mai aveam tată”
Alin Oprea, confesiuni cu lacrimi în ochi: ”Nici nu mă născusem când deja nu mai...
Soția lui Alin Oprea, devastată de durere. Medana a pierdut o ființă dragă
Soția lui Alin Oprea, devastată de durere. Medana a pierdut o ființă dragă
Orașul din România care atrage turiști pe bandă rulantă. Hotelurile sunt pline, deși prețurile la cazare au crescut
Orașul din România care atrage turiști pe bandă rulantă. Hotelurile sunt pline, deși prețurile la...
Scamatoria CAROM. Culisele nevăzute ale vânzării celui mai mare depozit de substanțe toxice și cancerigene din România
Scamatoria CAROM. Culisele nevăzute ale vânzării celui mai mare depozit de substanțe toxice și cancerigene...
×