Acasă » Exclusiv » Avem filmarea despre care va vorbi toată România! ”Boschetar, repetent, ultimul derbedeu, un fugit de acasă!” Sergiu Diacomatu l-a înjosit pe Florian Coldea (ep. 1 la #Dubai), dar nu s-a oprit aici… (ep. 2 la #București)

Avem filmarea despre care va vorbi toată România! ”Boschetar, repetent, ultimul derbedeu, un fugit de acasă!” Sergiu Diacomatu l-a înjosit pe Florian Coldea (ep. 1 la #Dubai), dar nu s-a oprit aici… (ep. 2 la #București)

De: Andrei Iovan 19/02/2024 | 23:40

În ultimele zile, a vuit în întreaga țară informația potrivit căreia Sergiu Diacomatu l-a înjosit, la Untold Dubai, pe ”omul negru” din SRI Florian Coldea. Dar războiul dintre ei e departe să se fi încheiat. După scena din Dubai, în weekendul trecut a avut loc un nou episod între ei. De data aceasta, filmarea a intrat în posesia reporterilor CANCAN.RO și o publicăm azi în exclusivitate absolută. Despre această înregistrare se va vorbi multă vreme de acum înainte. Aflat la un restaurant din Capitală, la o masă cu o mână de prieteni, afaceristul Sergiu Diacomatu și-a explicat gestul care l-a împins să-l atace pe Coldea la Dubai. Iar ”spovedania” lui a fost înregistrată cu un telefon mobil. Cu voia lui Diacomatu!

Ce s-a întâmplat la masa respectivă, dar și într-un alt restaurant, la câteva ore distanță, e epic! Iar noi avem detaliile explozive.

Sergiu Diacomatu e foc și pară pe sistem
Sergiu Diacomatu e foc și pară pe sistem

A ieșit scandal la Untold, cu Diacomatu și Coldea

Povestea își are, așadar, începutul la festivalul Untold de la Dubai. Acolo unde s-au întâlnit Florian Coldea, trecut în rezervă din conducerea SRI acum șapte ani, și Sergiu Diacomatu, un important om de afaceri. A ieșit scandal, pentru că cei doi se au precum șoarecele și pisica. Că Diacomatu l-a lovit pe Coldea sau doar i-a aruncat în față whisky și apă mai puțin contează. Martorii s-au băgat și au aplanat conflictul.

„Eu eram obosit după multe ore nedormit. Mie mi s-a părut că am vărsat din greșeală un pahar pe domnul Coldea. Mai mult nu îmi aduc aminte”, a declarat Diacomatu pentru presă. Dar motivul este altul! Iar afaceristul l-a mărturisit unor prieteni, la un șpriț.

(CITEȘTE ȘI: I-A RUPT CU BĂTAIA! ALIN COCOȘ A FĂCUT HAOS ÎN CAPITALĂ! ”GREUL” DE LA ANRP ȘI FOSTUL IUBIT AL ROCSANEI MARCU I-AU CĂZUT VICTIME)

Florian Coldea
Florian Coldea a avut un schimb dur de replici cu Sergiu Diacomatu, la Untold Dubai / Foto: Facebook Anca Alexandrescu

Diacomatu a făcut ”spectacol” la restaurant: l-a ”crucificat” pe Coldea!

Întors în țară, Diacomatu s-a retras, astfel, într-un restaurant și a povestit, la masă, unor prieteni ce înseamnă Coldea pentru el. Și nu numai în fostul ”sereist” a lovit.

”În România, oricât de rău ai face, nu ți se poate întâmpla nimic. Asta e o problemă structurală a societății. Că asta am spus, băi, Coldea nu poate să existe în afara societății, el este emanația societății. Bă, un boschetar, care a rămas repetent în facultate, e ultimul derbedeu care s-a umplut de 18 stele pe umeri a ajuns să conducă România. El fiind… Pe el, dezbrăcându-l în pielea goală, el fiind un boschetar. E un fugit de acasă… Dar problema cea mai mare este a societății, care tolerează, care spune: eu am băgat-o pe mă-ta și aia, aia, aia în pușcărie, toată lumea tace și zice că e bine așa. Păi cum să fie bine?

Le-am spus tuturor prietenilor mei care nu au înțeles: băi, ție ți se poate întâmpla mâine ceea ce mie mi se întâmplă azi. Nuuu, mie nu o să mi se întâmple niciodată! Ei, și tuturor li s-a întâmplat. Și ce faceți? Toți stau ca niște lași, dau cu capul în masă și zic că e bine așa, e frumos. Mă duc la pârnaie! Păi, băăă, stați așa că nu-i așa! Hai să facem punctul zero! Păi unde se oprește, la pușcărie? Băgăm pe toată lumea la pușcărie fără discernământ? Păi, dacă băgăm pe toată lumea la pușcărie, duceți-vă și voi la pușcărie. Pai, să meargă toată lumea la pușcărie, și noi, și voi…”, a tunat Diacomatu la adresa lui Coldea și a ”sistemului”.

Dorin Cocoș părăsește restaurantul (Foto: CANCAN.RO)
Dorin Cocoș părăsește restaurantul, după întâlnirea cu Diacomatu (Foto: CANCAN.RO)

Diacomatu a fumat pipa păcii cu Dorin Cocoș!

Apoi, s-a retras, dar nu spre casă. Ci a schimbat restaurantul și anturajul. A ”călcat”, astfel, pragul unui alt local, iar acolo a dat nas în nas cu Dorin Cocoș, nimeni altul decât cel pe care-l înfundase cu mai multe denunțuri. Legenda spune – și nu doar ea, ci și actele din dosarele DNA-ului – că Dorin Cocoș a fost condamnat, astfel, la închisoare, după ce a fost acuzat că a încercat să ascundă o parte din mita de nouă milioane de euro din dosarul Microsoft. Iar denunțurile ar fi fost semnate de Diacomatu.

(NU RATA: MILIONARUL COCOȘ & CELEBRUL ”DOMN DAN” AU FĂCUT ȘPRIȚ PE SEPAREU LA GARĂ!)

După ani în șir în care nu și-au vorbit, Cocoș și Diacomatu s-au regăsit acum în restaurant, așa cum spuneam. Toți se așteptau să se inflameze lucruri, însă nici pe departe. După episodul Dubai, lui Dorin Cocoș i-a trecut, brusc, supărarea pe Diacomatu. De ce? E simplu! Fiindcă fostul soț al Elenei Udrea îl consideră pe Coldea principalul vinovat pentru arestarea și condamnarea lui.

Și, astfel, Cocoș s-a dus la masa lui Diacomatu și i-a spus că-l iartă de toate, doar pentru că l-a bătut pe ”omul negru” din SRI! Iar revederea celor doi s-a lăsat, spre stupefacția tuturor, cu îmbrățișări! Semn că dușmanul dușmanului meu este prietenul meu și că înțelepții din popor au știut ce-au știut când au spus vorba aceasta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Mădălina Ghenea, detalii și imagini intime! De ce s-a despărțit de bulgarul Dimitrov
Mădălina Ghenea, detalii și imagini intime! De ce s-a despărțit de bulgarul Dimitrov
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din cușcă” Unde a fost surprins monarhul britanic
Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara;...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a ajuns o ruină, iar turiștii au ajuns să evite locul
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a...
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să...
Interdicție în toată România. Legea e pentru toată lumea
Interdicție în toată România. Legea e pentru toată lumea
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Irinel Columbeanu, de la azil la distracție în club. Cum a fost posibil
Irinel Columbeanu, de la azil la distracție în club. Cum a fost posibil
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV,...
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit după 3 ani de relație: ”Nu am acceptat”
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit după 3 ani de relație: ”Nu am acceptat”
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria lui
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria...
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum arată uzina pe interior
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum...
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
×