Acasă » Exclusiv » Florian Coldea, prins în „ofsaid” la Untold Dubai. Diacomatu a vrut să-l ”curenteze” pe fostul adjunct al SRI! I-a turnat paharul cu băutură direct în cap, în loja VIP

Florian Coldea, prins în „ofsaid” la Untold Dubai. Diacomatu a vrut să-l ”curenteze” pe fostul adjunct al SRI! I-a turnat paharul cu băutură direct în cap, în loja VIP

De: Cristina Cruceru 17/02/2024 | 12:00

Distracția este în toi în Emiratele Arabe Unite, acolo unde se desfășoară Untold Dubai. Festivalul de la Cluj s-a mutat în „țara bogaților”, iar numeroase persoane publice din lumea mondenă de la noi, și nu numai, și-au făcut bagajele, apoi și-au luat zborul spre UAE. Toată spuma din showbiz și-a dat întâlnire la evenimentul organizat de Bogdan Buta. Doar că, ce să vezi? Printre vedetele de la noi s-au strecurat și persoane politice, care și-au luat masă la VIP. Au încercat să evite ochii curioșilor, însă nu prea le-a ieșit. Este și cazul lui Florian Coldea, fostul director adjunct al Serviciul Român de Informații (SRI), care a dat o fugă în „orașul viitorului”. Se pare că incidentele s-au ținut scai de generalul român, aflat la party, căci un „rival” l-ar fi luat la rost! Noi vă prezentăm șirul evenimentelor scandaloase care au avut loc într-o singură seară la festivalul lui Buta. 

Numele lui Bogdan Buta apare într-un scandal sexual cu doi minori. Unul dintre patronii UNTOLD ar fi corupt doi băieți de 15 ani, respectiv 16, să întrețină relații intime (ÎNTREAGA POVESTE AICI), după ce i-ar fi ademenit în vila lui luxoasă din Gruia. Jurnalistul Liviu Alexa a scos totul la iveală și le-a pus pe tavă autorităților detalii importante din acest caz controversat. Dezvăluirile șocante au fost făcute în preajma evenimentului Untold Dubai, care a și început între timp. Toată spuma din showbizul de la noi a fost prezentă în „orașul viitorului”, unde participanții s-au bucurat de atmosfera întreținută de mari artiști și DJ din toată lumea.

CITEȘTE ȘI: JURNALISTUL LIVIU ALEXA DENUNȚĂ PRESUPUSE FAPTE DE PEDOFILIE SĂVÂRȘITE DE MILIONARUL BOGDAN BUTA. PATRONUL UNTOLD, ACUZAT CĂ A RACOLAT ȘI ÎNTREȚINUT RAPORTURI HOMOSEXUALE CU DOI MINORI!

Florian Coldea, prins în „ofsaid” la Untold Dubai

Sigur că, nu doar vedetele noastre au luat parte la Untold Dubai, ci și câțiva oameni politici care s-au strecurat în loja de la VIP. Au încercat să stea ascunși de ochii curioșilor și să se bucure de distracție, dar nu prea le-a ieșit. Pionul principal este chiar Florian Coldea, fostul director adjunct de la Serviciul Român de Informații (SRI). Cea care l-a dat de gol pe Codlea a fost jurnalista Anca Alexandrescu, care l-a fotografiat și l-a postat pe internet.

Ei bine, potrivit surselor CANCAN.RO, generalul român s-a distrat pe cinste alături de fiica lui, fără să se aștepte la ce avea să urmeze. Se pare că problemele din trecut l-au urmărit pe Coldea până în Dubai. Spunem acest lucru pentru că Sergiu Diacomatu, fostul șef de la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), și-a adus aminte că „amicul” său Coldea i-a trântit un dosar penal. Fostul PMP-ist abia a scăpat de „problema” pe care Coldea i-a pus-o pe cap, notează stirisecret.substack.com

Fostul șef SRI
Fostul șef SRI, Florian Coldea / Foto: Facebook Anca Alexandrescu

CITEȘTE ȘI: DUPĂ SCANDALUL SEXUAL ÎN CARE ESTE IMPLICAT, MILIONARUL BOGDAN BUTA ARE ALTE NECAZURI. DEZASTRU LA UNTOLD DUBAI! ARTIȘTI NECONFIRMAȚI CU 24H ÎNAINTE + MULTE ALTE RECLAMAȚII: „ESCROCI!” / „NU MAI CUMPĂR NICIODATĂ BILET”

Conform surselor noastre, dacă tot l-a văzut la distracție, Diacomatu a ținut să-i „reîmprospăteze” memoria lui Coldea cu un pahar de băutură pe care i l-a turnat direct în cap.

“Acuma, eu ca să vă spun, domnule Alexa, dumneavoastră sunteți un jurnalist foarte informat, așa o fi dacă ziceți. Eu eram obosit după multe ore nedormit, mie mi s-a părut că am varsat din greșeala un pahar pe domnul Coldea, mai mult nu îmi aduc aminte”, a dezvăluit Sergiu Diacomatu, pentru sursa citată mai sus.

În acel moment, fostul șef SRI a vrut să evite întreaga situație bizară, așa că a dat fuga la masa ginerelui lui Ioan Niculae, cel care a ajuns să se numere printre „bogații lumii” datorită criptomonedelor.

Ovidiu Toma nu duce lipsă deloc de faimă și de atenție, fiind unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din sfera crypto. Sigur că, nu dintotdeauna s-a ocupat cu domeniul IT și criptomonede, în trecut fiind și cel care a condus, între altele, destinele echipei de fotbal Astra Giurgiu.

CANCAN.RO vă prezenta, acum ceva timp, cum ginerele lui Ioan Niculae ajunsese să fie șantajat de câțiva lideri ai lumii interlope de la noi. Ce-i drept, s-a ținut tare și i-a amenințat cu pușcăria atunci când lucrurile au început să degenereze (VEZI AICI DESPRE CE ESTE VORBA)

Ce legătură are Florian Coldea cu Marina Pandarof

Florian Coldea ar fi fost zărit la Untold Dubai în compania unei tinere cunoscute în spațiul public, și anume Marina Pandarof, șefa „rețelei M”, despre CANCAN.RO vă prezenta detalii exclusive acum doi ani.

„E Marina Pandarof, șefa rețelei M, arestată acum câțiva ani pentru că era furnizoarea principală de cocaină și c***e pentru VIP-urile Bucureștiului, milionari sau politicieni, la niște petreceri selecte și… extreme, toate filmate. Coldea este cel care a scăpat-o pe Marina de ghearele procurorilor. Așa că, Marina îi e datoare la maxim și prestează diverse comenzi la ordinul lui Coldea”, a mai scris jurnalistul Liviu Alexa, cel care l-a dat în vileag pe Bogdan Buta și a scos la iveală cazul șocant în care este protagonist.

Noi vă puneam la dispoziție informații bombă legate de „rețeaua M” în care politicieni celebri, milionari și generali ar fi fost implicați într-un dosar de trafic de cocaină. La acea vreme, procurorii DIICOT au desfășurat simultan o serie întreagă de percheziții în acest dosar.

Șefa acestei rețele nu doar că ar fi vândut marfă, ci se ocupa și cu organizarea unor orgii top unde tot ea aducea escorte, cocaină și în diferite locații aveau loc niște petreceri extreme. (AICI AI ÎNTREAGA POVESTE) Iată că după doi ani de la problemele cu legea, Marina (re)apare în peisaj, la Untold Dubai, văzută în jurul lui Florian Coldea.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel, de fapt
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel,...
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un nou iubit!
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a...
Imagini cu LOCUINȚA DE VIS în care trăiește vedeta PRO TV: „Mansardă în apropierea parcului Cișmigiu”
Imagini cu LOCUINȚA DE VIS în care trăiește vedeta PRO TV: „Mansardă în apropierea parcului...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Daniela Crudu a născut! Tânăra a devenit mămică de băiat, chiar de Paște! Primele imagini cu bebelușul
Daniela Crudu a născut! Tânăra a devenit mămică de băiat, chiar de Paște! Primele imagini...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la sfinţirea bucatelor:
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Huawei a prezentat noi smartphone-uri: camere de top și prețuri pe măsură
Huawei a prezentat noi smartphone-uri: camere de top și prețuri pe măsură
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la energie electrică. Toți clienții trebuie să știe
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
Șoferii cu mașini pe benzină vor plăti mai mult. Decizie în România, în a doua zi de Paște
Șoferii cu mașini pe benzină vor plăti mai mult. Decizie în România, în a doua...
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Noile
Noile "linii roşii" ale NATO: în ce situaţie ar fi trimise trupe occidentale în Ucraina...
Vestea primită acum de Simona Halep. WTA a făcut anunțul oficial luni, 6 mai
Vestea primită acum de Simona Halep. WTA a făcut anunțul oficial luni, 6 mai
Codrin Ștefănescu, mărturii șocante.  Și-a organizat înmormântarea, pas cu pas
Codrin Ștefănescu, mărturii șocante. Și-a organizat înmormântarea, pas cu pas
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza unui alt bărbat”
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza...
Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea”
Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a crescut fiica lor
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...