Milionarul Cocoș & celebrul ”Domn Dan” au făcut șpriț pe separeu la Gară!

Publicat: 14/05/2018 | 23:13

Ce poate fi mai frumos, într-o seară de mai, decât să stai la masă alături de câțiva prieteni și să depeni amintiri? (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Asta s-a întâmplat și zilele trecute, într-un restaurant de lux din Capitală, acolo unde milionarul Cocoș & celebrul ”Domn Dan” au  făcut ”șpriț pe separeu”, împreună cu cei dragi lor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini memorabile de la ”cina cea de taină”, de lângă Gară. (CITEȘTE ȘI: ”BANCHERUL DIAVOLULUI” A RUPT TĂCEREA DESPRE UN MILIONAR ROMÂN)

Sâmbătă seară, într-un renumit restaurant din zona Gării de Nord, Dorin Cocoș, Dan Diaconescu, dar și… Cristian Boureanu au petrecut de zor, ca-n vremurile bune. De la chermeză nu au lipsit nici Raluca Miu, femeia alături de care și-a găsit echilibrul Dorin Cocoș, nici Laura Dincă, iubita fostului parlamentar Cristian Boureanu. Singurul neînsoțit a fost Dan Diaconescu. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

La o masă mai retrasă, departe de ochii curioșilor – îmbrăcați lejer și cu bun gust – Dorin Cocoș, Cristian Boureanu și Dan Diaconescu au pierdut noțiunea timpului, discutând ore în șir și delectându-se cu cele mai rafinate băuturi și preparate culinare.

Ca un afacerist care se respectă, fostul soț al Elenei Udrea, Dorin Cocoș, a savurat un vin de calitate. În schimb, fostul politician Cristian Boureanu nu s-a formalizat, ci a preferat să își potolească setea cu câteva pahare de bere rece. (NU RATA, AICI: L-AM FILMAT ”ÎN FLAGRANT” PE UN CELEBRU FOTBALIST ROMÂN!)

Cristian Boureanu și-a potolit setea cu o bere rece

Cristi Boureanu nu ține la siluetă

Cu toate că era trecut de miezul nopții, iar angajații localului se pregăteau de închidere, fostul politician nu s-a sfiit să comande o porție zdravănă de aripioare de pui, pe care aproape că a devorat-o pe nerăsuflate. (CITEȘTE ȘI: LAURA DINCĂ, MĂRTURISIRI FĂRĂ PERDEA DESPRE RELAȚIA CU CRISTIAN BOUREANU)

Cristian Boureanu, cină târzie

Dan Diaconescu a „dezertat” primul

În jurul orei 1, fostul patron al OTV-ului, răpus pesemne de oboseală, a fost primul care a părăsit localul. După ce i-a salut cordial pe comeseni, Diaconescu s-a îndreptat glonț spre mașina care îl aștepta în fața restaurantului.

”Domnul Dan” a ”dezertat” primul

Dorin Cocoș trăiește a doua tinerețe

La fel ca-n vremurile bune, Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, a profitat din plin de ieșirea cu prietenii. Milionarul care a devenit recent tătic nu s-a lăsat dus cu una cu două acasă. Dorin Cocoș și Cristian Boureanu au rămas să petreacă în localul cu pricina până aproape de zorii zilei. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU FIUL NOU-NĂSCUT AL MILIONARULUI DORIN COCOȘ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)