Acasă » Vedete » Cristi Mitrea și Jorge, scandal de proporții în emisiunea lui Cătălin Măruță! Luptătorul MMA a pus tunurile pe artist: „Zero barat”

Cristi Mitrea și Jorge, scandal de proporții în emisiunea lui Cătălin Măruță! Luptătorul MMA a pus tunurile pe artist: „Zero barat”

De: Alina Drăgan 09/03/2024 | 15:07
Cristi Mitrea și Jorge, scandal de proporții în emisiunea lui Cătălin Măruță! Luptătorul MMA a pus tunurile pe artist: „Zero barat”

Un scandal monstru a izbucnit în emisiunea lui Cătălin Măruță. Proaspăt întors din Dominicană, Jorge a vorbit despre parcursul lui la Survivor All Stars, însă poveștile acestuia au fost oprite și disecate de Cristi Mitrea, care nu a avut milă. În cele din urmă, între cei doi a pornit un conflict de proporții, iar replici extrem de acide au fost aruncate.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre experiența de la Survivor, Jorge s-a lovit de criticile dure ale lui Cristi Mitrea. Luptătorul MMA nu a avut milă și l-a atacat dur pe Faimos. Jorge a încercat să țină pasul și să dea replica, iar în scurt timp un adevărat scandal a pornit.

(CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA EMISIUNEA LUI MĂRUŢĂ! ROXANA NEMEȘ, UMILITĂ DE CRISTI MITREA! I-A SPUS ÎN FAŢĂ: „NU EŞTI BUNĂ DE NIMIC”)

Cristi Mitrea și Jorge, scandal de proporții

După ce a părăsit Survivor All Stars din cauza unei accidentări, Jorge a fost luat la bani mărunți de Crist Mitrea. Luptătorul a așteptat ca Faimosul să intre în platou, iar din prima i-a servit o replică acidă.

 „Interesantă intrarea, păcat că parcursul n-a fost la fel de interesant. (…) Cum a fost la tratament Jorge? Cum a fost în vacanță?”, i-a spus direct Cristi Mitrea lui Jorge.

Simțind pericolul și ironia lui Cristi Mitrea, Jorge s-a pus în gardă și a dat un răspuns pe măsură, încercând la rândul lui câteva ironii.

„Hai, băiatul lui tata. Zi Mitrea. Nu am fost în vacanță, am fost la o competiție la care tu n-ai fost niciodată. Survivor All Stars a fost mult mai greu decât Survivorul normal. (…) Oamenii dispuși să aplice orice strategie să te destabilizeze și să te scoată din scenă. Mult mai greu sezonul ăsta din punct de vedere social.

Faptul că l-ai prezentat acum pe Cristi Mitrea… eu am făcut față la șase deodată. (…) Doi la zero pentru soția mea, în discuțiile cu Mitrea. Au existat chestii care s-au întâmplat și n-au fost discutate niciodată. Acel RMN”, a spus Jorge.

Luptătorul a contracarat imediat: „Faptul că ai fost la RMN nu înseamnă că a fost grav”. Ei bine, replica acestuia l-a enervat teribil pe Jorge, care a exclamat: „Ești invidios, mă!”.

„Eu sunt invidios pe cineva care câștigă, eu sunt învățat să câștig, nu să stau la gard ca tine. Te-ai certat cu fetele pe tăiatul morcovului. (…) Tu n-ai voie să scoți All Stars pe gură. Tu ai avut două sezoane, în ambele ai căzut, ți-ai rupt ceva și ai venit acasă. Ai fost în concediu medical”, a continuat Cristi Mitrea.

Însă, nici Jorge nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat imediat peste nas luptătorului de MMA, subliniind înfrângerea pe care acesta a suferit-o la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

„Dacă erai atât de bun, nu te bătea o fată la Sunt celebru. (…) Când m-am accidentat, nu eu am decis, a decis medicul. Am fost la investigații, a durat undeva la 12 zile interpretarea RMN-ului. Este ruptură de menisc, din nou. Am programat deja operația. Dar asta e, mi-am asumat de când am plecat. Nu regret absolut nimic.

Am dat tot. Toată lumea îmi sărea în cap, nu era decizia mea să stau pe bară. Oamenii erau dispuși să spună absolut orice să te pună într-o lumină proastă, să te denigreze. S-au auzit niște vorbe că eu sunt favorizat, că l-au adus aici și vor să stau până în finală”, a răspuns Jorge.

Perspectiva ca Jorge să ajungă până în finala Survivor All Stars l-a amuzat teribil pe Cristi Mitrea care a pus imediat tunurile pe Jorge.

 „Voiai să stai până în finală. Îți prelungeai concediul medical. Cum ar arăta Jorge agitat? Se împiedică, cade. (…) La probe erai 0 barat, n-ai țintă, te împiedicai. La ce erai bun? N-ai ajutat nici echipa. N-ai tăiat nici morcovul. Nu-ți place să stai, dar juma de emisiune ai stat. Ți-au zis oamenii ăia să-l tai mărunt și tu l-ai tăiat rondele. (…) Următoarea emisiune, Jorge la Masterchef, cu mănuși din alea de armură”, a spus Crist Mitrea.

Pus în încurcătură de artileria lansată de Cristi Mitrea, Jorge a încercat să se justifice și a vorbit despre parcursul lui în cadrul concursului.

 „Nu știu dacă aș fi putut face altceva. Nu sunt genul care să pup în fund lumea. Poate că asta nu le-a plăcut, să stau cu câte 2-3 să bârfesc… Tu crezi că dacă faci tu aceste afirmații crezi că lumea se uită în gura ta, că sunt eu slab”, a răspuns Jorge.

Cristi Mitrea l-a oprit însă repede și i-a pus întrebarea finală: „Tu ai mai fost o dată. Dacă prima oară când te-ai dus n-ai fost bun, nu ți-a dat de gândit?”

Întrebarea luptătorului nu l-a pus în dificultate pe Jorge, care nu s-a ferit să afirme imediat că în cazul primei sale participări la Survivor a fost cel mai bun de pe traseu, fapt ce l-a amuzat teribil pe Cristi Mitrea.

 „Eram cel mai bun la băieți. Eu sunt conștient că sunt oameni care gândesc cum spune Mitrea, dar asta nu înseamnă că sunt de acord cu ei. Am muncit cel mai mult. Când eu mă duceam să dau interviuri, nimeni nu mai făcea nimic la baraca aia. Moro și TJ se alăturau în momentul în care eu mă duceam să muncesc. În rest, nimeni. Tonciu stătea lângă mine și-mi dădea la mână cuie”, a mai spus Jorge.

(VEZI ȘI: JORGE, DESCALIFICAT DE LA SURVIVOR ALL STARS. DANIEL PAVEL L-A DAT AFARĂ FĂRĂ A STA PE GÂNDURI)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
Mesajul CINIC postat de adolescentul suspectat de crima din Parcul Crângași, cu puțin timp înainte de atac / Cine e Francis „Beleaua”
Mesajul CINIC postat de adolescentul suspectat de crima din Parcul Crângași, cu puțin timp înainte...
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era de fapt un bărbat cu un plan ascuns
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era...
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Cât costă o casă în Grecia, pe insula Thasos! Prețul este mai mic decât al unui apartament cu două camere în București
Cât costă o casă în Grecia, pe insula Thasos! Prețul este mai mic decât al...
"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în...
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun un lucru și sper să îți intre foarte bine în cap. Realizez că din asta s-a făcut o obișnuință.”
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau mai târziu?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau...
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Fructul care te poate ajuta să previi diabetul. Este consumat de mulți mai ales dimineața
Fructul care te poate ajuta să previi diabetul. Este consumat de mulți mai ales dimineața
Alimentul pe care să nu-l mănânci crud. Unii oameni și-au pierdut viața din această cauză
Alimentul pe care să nu-l mănânci crud. Unii oameni și-au pierdut viața din această cauză
Lege pentru toate FEMEILE din România. Devine obligatoriu în fiecare județ
Lege pentru toate FEMEILE din România. Devine obligatoriu în fiecare județ
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe...
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Reţeta unei căsătorii fericite. Sfaturi de la un bărbat cu 37 de ani de experienţă
Reţeta unei căsătorii fericite. Sfaturi de la un bărbat cu 37 de ani de experienţă
Au vrut să-l asasineze pe prim-ministru. Mesajul lui Ciolacu: Sunt profund șocat
Au vrut să-l asasineze pe prim-ministru. Mesajul lui Ciolacu: Sunt profund șocat
Pensiile pe luna iunie. Cine primește banii mai repede
Pensiile pe luna iunie. Cine primește banii mai repede
Care este cel mai SĂNĂTOS înlocuitor pentru zahăr, potrivit dr. Vlad Ciurea. Principalul avantaj este că nu schimbă gustul alimentelor
Care este cel mai SĂNĂTOS înlocuitor pentru zahăr, potrivit dr. Vlad Ciurea. Principalul avantaj este...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu!...
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are cu noul bărbat din viața ei
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
Lavinia Pîrva, despre momentele dificile din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: ”A fost o perioadă în care m-a afectat teribil”
Lavinia Pîrva, despre momentele dificile din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: ”A fost o perioadă...
”A fost groaznic”! Cătălin Crișan rupe tăcerea după operația grea
”A fost groaznic”! Cătălin Crișan rupe tăcerea după operația grea
Localitatea din România în care se deschide o nouă fabrică ultramodernă. Aici se vor produce mezeluri
Localitatea din România în care se deschide o nouă fabrică ultramodernă. Aici se vor produce...
Cine sunt autorii crimei din cartierul Crângași: “De la o fată a plecat problema”
Cine sunt autorii crimei din cartierul Crângași: “De la o fată a plecat problema”
×