Acasă » Vedete » Dezvăluiri neașteptate despre Survivor România! Cum sunt, de fapt, tratați concurenții și cât plătesc dacă renunță la joc: „Ca pe un prizonier, sclav”

Dezvăluiri neașteptate despre Survivor România! Cum sunt, de fapt, tratați concurenții și cât plătesc dacă renunță la joc: „Ca pe un prizonier, sclav”

De: Alina Drăgan 03/05/2024 | 18:39
Dezvăluiri neașteptate despre Survivor România! Cum sunt, de fapt, tratați concurenții și cât plătesc dacă renunță la joc: „Ca pe un prizonier, sclav”

Un fost concurent Survivor România a făcut dezvăluiri neașteptate despre lucrurile care se întâmplă în Dominicană. Se pare că realitatea din teren este mult mai dură decât se vede la televizor, iar concurenții trec prin momente extrem de grele. Mai mult, în cazul în care ajung la capătul puterilor și își doresc să renunțe trebuie să bage adânc mână în buzunar, căci Pro TV pune clauze „puternice” în contract. Ce se întâmplă, de fapt, la Survivor România? 

Robert Niță se numără printre cei care au cunoscut din plin experiența de la Survivor România. Fostul Faimos a participat în cadrul ediție din 2022 și spune că nu s-ar mai întoarce niciodată în Dominicană. Deși a fost contactat și i s-a propus să facă parte din suita Survivor All Stars, fostul fotbalist a refuzat categoric, iar acum a făcut câteva dezvăluiri neașteptate din economia concursului de la Pro TV.

(CITEȘTE ȘI: TJ MILES, ATAC DUR LA ADRESA LUI ZANNI DUPĂ „BLATUL” DE LA SURVIVOR: „SCLAVII MEREU VOR MUȘCA MÂNA CARE ÎI HRĂNEȘTE”)

Robert Niță: „Ca pe un prizonier, sclav”

Recent, Robert Niță a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare despre Survivor România. Prezent în sezonul ce a avut loc în anul 2022, fostul fotbalist a mărturisit că experiența este una mult mai grea decât pare. Pe lângă condițiile dure pe care concurenții trebuie să le îndure în Dominicană, fostul Faimos spune că nici comportamentul staff-ului nu este unul prea bun. Acesta a declarat că participanții sunt tratați intenționat destul de rău, pentru a genera reacții și dispute.

De asemenea, Robert Niță mărturisește că a simțit că a fost tratat ca un „prizonier, un sclav”, motiv pentru care a refuzat categoric să participe la Survivor All Stars. Deși i s-a propus, fostul fotbalist spune că nu ar mai merge în Dominicană nici pentru un milion de euro.

„Vai ce foame am făcut. Vai de capul meu… În primele 12 zile am mâncat 9 linguri de orez. În total! Rase (m.r. nu cu vârf). Reziști, ce să faci?! Leșini, îți dau ăia două palme și te trezești. Ce să faci? Primul joc a fost pentru foc și pentru acoperiș! Și am pierdut. Și am stat în întuneric nu știu câte zile. Acoperiș nu, foc nu, se întuneca la 7.00. (…) Și te mai și tratează ăia frumos. Vine câte un din-ăla care nu are nicio legătură cu Faimoșii și bate cu piciorul în cartonul ăla pe care dormi. Și face: «Haideți, băi!».

Nu m-aș mai duce pentru un milion de euro. Nu m-aș mai duce. Și eu nu sunt un bogat! Dar îți dau cuvântul meu de onoare. Se zice că orice lucru are un preț, dar eu nu aș mai merge. Să nu știi nimic de ai tăi, să nu îți dea ăia să mănânci. Singurul lucru pe care îl ai acolo este apa. Atât.

Nu știi ce e în lume, nu știi ce e acasă. Și vezi cum te tratează! Ca pe un prizonier, sclav. Să te înrăiască. Plus șerpăria care e. (…) Am avut ofertă să mă duc la All Stars”, a declarat Robert Niță, potrivit fanatik.ro.

Robert Niță, fost concurent la Survivor România 2022 /Foto: Captură video

Cât plătesc concurenții dacă renunță la joc

De asemenea, Robert Niță a mai dezvăluit că de-a lungul lunilor petrecute în Dominicană majoritatea concurenților clachează. Se varsă multe lacrimi amare atât în tabăra Războinicilor, cât și a Faimoșilor.

Însă, chiar dacă simt că cedează și că ar vrea să plece acasă, mulți dintre participanți nu pot renunța la joc, asta din cauza clauzelor contractuale. Potrivit spuselor lui Robert Niță, cei care renunță și pleacă acasă trebuie să scoată din buzunar 100.000 de euro.

„Da… Fetele plângeau. Și băieții plângeau! Și eu am plâns. Am plâns de am rupt. Ăștia se dau toți cocoși când ies de acolo. Dar când îi vezi acolo, bocesc de… Eu nu am văzut om să plângă cinci, șase zile încontinuu. Tonciu a plâns acolo non-stop. De când am pășit pe insulă până a plecat. Două săptămâni, cred. După fetița ei… (…) Și știi că ai clauză, dacă ceri să renunți sau alea… 100.000 de euro! (…)

Eu am luat bine (financiar, n. red.). Se plătește săptămânal. Onorariile erau între 3.000 și 8-9.000 (euro, n.red.), în funcție de cât ești de cunoscut. Dar e greu, dar nu m-aș mai duce. Pe mine m-a iubit lumea. Eu am stat puțin pentru că m-am accidentat. Atunci am fost supărat. Mi-a dat unul peste gât cu un lemn di-ăla și m-a luat cervicala, m-au luat toate. Plus alte probleme de sănătate”, a mai povestit Robert Niță.

(VEZI ȘI: CRONICA UNUI „BLAT” ANUNȚAT. MOTIVUL REAL PENTRU CARE ZANNI A FOST ELIMINAT ȘI ADUS ÎNAPOI LA SURVIVOR ALL STARS)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
TEST IQ exclusiv pentru genii | Mutați un chibrit, pentru a corecta 17 + 7 = 7
TEST IQ exclusiv pentru genii | Mutați un chibrit, pentru a corecta 17 + 7...
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Reacția Margaretei Pâslaru, după momentul Babasha de la cel mai așteptat concert din România: „Ceva diferit ...”
Reacția Margaretei Pâslaru, după momentul Babasha de la cel mai așteptat concert din România: „Ceva...
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Ceva se întâmplă în Crimeea: Ucrainenii distrug antiaeriana rusă și par a pregăti terenul pentru F-16. Moscova apelează la „Prometeu”
Ceva se întâmplă în Crimeea: Ucrainenii distrug antiaeriana rusă și par a pregăti terenul pentru...
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai bun produs
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales a participat la o paradă
Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales...
Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident, în timp ce se aflau în excursie. O persoană a murit
Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident,...
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut o noapte turbată. Vreau să zic că m-am odihnit foarte bine.”
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut...
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în...
Experiment Observator. Un permis auto fals costă peste 700 de euro. Cum sunt racolaţi pe net clienţii români
Experiment Observator. Un permis auto fals costă peste 700 de euro. Cum sunt racolaţi pe...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
CRIPTOTEREȘTRII s-ar putea afla PRINTRE NOI, NEDETECTAȚI! Cine sunt aceștia?
CRIPTOTEREȘTRII s-ar putea afla PRINTRE NOI, NEDETECTAȚI! Cine sunt aceștia?
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Stațiunea din România care îmbină marea cu muntele. E aproape de București, are condiții și prețuri pentru toate buzunarele
Stațiunea din România care îmbină marea cu muntele. E aproape de București, are condiții și...
Horoscop rune 17-23 iunie 2024. Mihai Voropchievici anunță câștiguri imense pentru Raci
Horoscop rune 17-23 iunie 2024. Mihai Voropchievici anunță câștiguri imense pentru Raci
Spunem ADIO marelui ACTOR al ţării! S-a stins încă o stea. Românii l-au iubit enorm
Spunem ADIO marelui ACTOR al ţării! S-a stins încă o stea. Românii l-au iubit enorm
IMAGINI BOMBĂ cu revenirea Irinucăi în țară, după 6 ani! Șiroaie de lacrimi. Fiica lui Columbeanu s-a făcut ditamai domnișoara, e foarte frumoasă și îi seamănă leit lui
IMAGINI BOMBĂ cu revenirea Irinucăi în țară, după 6 ani! Șiroaie de lacrimi. Fiica lui...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Condiţiile de pace ale lui Putin, criticate la summitul de pace din Elveţia. Giorgia Meloni: „Planul de pace al lui Putin sugerează că Ucraina trebuie să se retragă din Ucraina”
Condiţiile de pace ale lui Putin, criticate la summitul de pace din Elveţia. Giorgia Meloni:...
ÎȚI IA BANII pe loc. Românii au fost deja notificați de stat. E OBLIGATORIU să informezi în scris
ÎȚI IA BANII pe loc. Românii au fost deja notificați de stat. E OBLIGATORIU să...
Mașina de spălat, curățată rapid cu un ingredient simplu. Toți îl avem în bucătărie
Mașina de spălat, curățată rapid cu un ingredient simplu. Toți îl avem în bucătărie
BANC | Aflat în armată, Bulă primește o scrisoare de la nevastă-sa
BANC | Aflat în armată, Bulă primește o scrisoare de la nevastă-sa
Românul ăsta mare şi prost Multimilionarul care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase soseşte în România!
Românul ăsta mare şi prost Multimilionarul care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase soseşte în...
Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A început să miște, iar oamenii au luat-o la fugă
Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt, relația dintre cei doi: ”Ne întâlnim”
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...
Jurații de la Masterchef nu s-au suportat prima dată când s-au întâlnit. Adevărul despre relație dintre Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea
Jurații de la Masterchef nu s-au suportat prima dată când s-au întâlnit. Adevărul despre relație...
Alimentul care are doar câteva calorii și face minuni în diete. Mihaela Bilic spune că e sățios și e o bombă de proteine
Alimentul care are doar câteva calorii și face minuni în diete. Mihaela Bilic spune că...
Unicul județ din România unde numărul bărbaților este mai mare decât cel al femeilor. Vârsta medie a populației feminine e mai mare decât a celei masculine
Unicul județ din România unde numărul bărbaților este mai mare decât cel al femeilor. Vârsta...
×