Doi influenceri străini au făcut praf restarantul lui Pescobar din Londra! Nu s-au abținut de la comentarii răutăcioase și și-au spus părerea despre un preparat celebru pe rețelele de socializare! Ce notă au oferit după ce au degustat?
Paul Nicolau este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România, iar multe persoane îi apreciază munca. Cu toate acestea, recent a fost ținta criticilor! Doi creatori de conținut britanici au fost curioși să-i testeze preparatele, așa că au mers la Camden Market din Londra. Nu putem să nu aducem în discuție faptul că aceștia sunt foarte activi atunci când vine vorba de review-urile online culinare.
„Ziua 3 de review-uri la mâncare virală din Camden Market. Hai să încercăm kebabul cu caracatiță, da? Sună îngrozitor. Hai să o facem, lumea trebuie să vadă. Cred că ăsta e. Bun. Un kebab cu caracatiță, te rog. Cât costă? 17,50 lire sterline. Trebuie să fiu sincer, Jerry, mă simt ciudat să mănânc caracatiță sfâșiată”, spune unul dintre englezi.
Cei doi au mâncat celebrul kebab cu caracatiță! Au filmat totul și au publicat imaginile pe rețelele de socializare. Au fost destul de duri, acuzând textura, gustul, mirosul, dar și prețul ridicat.
„Trebuie să recunosc, mă face să mă simt rău. E ca o chestie scoasă dintr-un acvariu, plină de caracatiță. În fine, aici suntem: caracatiță, un pic de salată și o lipsă totală de conștiință. Ce e asta? Ce textură are? O să plângi, frate? O urăsc”, a adăugat unul dintre creatorii de conținut.
Unul dintre englezi i-a oferit nota 2.1, spunând că „are gust de pește vechi” și „e oribil”. Iată ce părere are despre întoarcerea în local!
„Totul e greșit. Textura, gustul, are gust de pește vechi. Nu pot să o fac. E oribil. Groaznic. Ce notă să-i dăm? Groaznic. Fără cuvinte, atât de rău e. Din partea mea primește nota 2.1 (…) Să arunci mâncarea e o problemă, dar nimeni nu va vrea să mănânce asta. Mă simt de-a dreptul rău. 2.1 e deja o notă generoasă. E imposibil de mâncat. Gustul strică totul în farfurie. Da, sunt cartofi, da, sunt legume, da, e lipie, dar totul e corupt de gustul ăla… știi când treci pe lângă mare și miroase urât? Sau când mergi într-un orășel de coastă și pute? Exact ca o baltă stătută cu alge. Ăsta e gustul. Poate unii o să-l adore, dar pentru mine, e ultimul loc din tot marketul unde m-aș mai întoarce”, a spus unul dintre creatorii de conținut.
În timp ce există și numeroase critici, mâncarea lui Pescobar este apreciată de mulți români și nu numai. Paul Nicolau își extinde afacerea din ce în ce mai mult și are planuri mărețe de viitor.
Citește și: Primul job al lui Pescobar. Cât câștiga patronul Tavernei Racilor la RCS&RDS, de fapt