Acasă » Știri » Ce părți ale puiului trebuie evitate sau consumate cu precauție. Avertismentul specialiștilor

Ce părți ale puiului trebuie evitate sau consumate cu precauție. Avertismentul specialiștilor

De: Redacția CANCAN 02/09/2025 | 09:02
Ce părți ale puiului trebuie evitate sau consumate cu precauție. Avertismentul specialiștilor
Ce părți ale puiului trebuie evitate sau consumate cu precauție. Avertismentul specialiștilor

Carnea de pui, consumată la scară largă în întreaga lume, este adesea prezentată drept o alternativă sănătoasă la carnea roșie. Anumite bucăți însă pot ascunde riscuri serioase – de la bacterii și paraziți, până la substanțe toxice – dacă sunt consumate frecvent sau nu sunt preparate corect.

Savoarea pielii de pui rumenite este greu de refuzat, dar la un cost: aceasta este bogată în grăsimi saturate, asociate cu creșterea colesterolului și riscuri cardiovasculare. În plus, dacă nu este gătită la temperaturi suficiente, poate conserva bacterii periculoase.

VEZI AICI ALTE PĂRȚI ALE PUIULUI CARE TREBUIE EVITATE

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
×