Acasă » Exclusiv » A acuzat-o de răpire și a pus FBI-ul pe urmele fostei Miss România! Femeia și-a luat fetița și a fugit din SUA! CANCAN.RO are detalii uluitoare: droguri, băutură, focuri de armă în camera micuței

A acuzat-o de răpire și a pus FBI-ul pe urmele fostei Miss România! Femeia și-a luat fetița și a fugit din SUA! CANCAN.RO are detalii uluitoare: droguri, băutură, focuri de armă în camera micuței

De: Cristian Blanuta 08/12/2023 | 23:40

De răpire este acuzată Mihaela Andrada Brubach, un fost Miss România care a participat, în urmă cu peste 10 ani, la concursul Internațional din China. Fostul ei soț, americanul Nicholas Angelo Brubach, a anunțat poliția, dar și FBI, doar că situația nu este chiar așa cum pretinde. Andrada și Angelo au fost căsătoriți, în SUA, iar rodul iubirii lor este o fetiță. Femeia a fugit din State cu micuța, dar americanul o acuză de răpire. Acum, Tribunalul a dat o nouă sentință, iar CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

Andrada Vîlciu, o tânără cu aspirații mari în lumea modelingului cu ani în urmă, ajungea pe tărâm american. Îl cunoștea pe Angelo, s-au plăcut, s-au ”luat”. Doar că nu avea să fie deloc căsnicia perfectă, deși afăruse minunea din viața lor, micuța Lee. Au divorțat, dar scandalul abia acum avea să escaladeze.

Acuzată de fostul soț de răpirea fetiței lor

Andrada a plecat din America, alături de fetiță, iar el o acuză de răpire. S-a ajuns la judecată. Unde bărbatul a adus dovezile cum că o o instanță din Statele Unite i-a încredințat lui custodia fetiței. ”Ea a plecat din SUA pe 22 martie 2022, deși fusese pronunțat un ordin judecătoresc, obligând-o să nu plece din Pensylvania, împreună cu minora”, se arată în motivare. Mai mult, trebuia să-i predea fostului soț pașaportul minorei.

Patru luni mai târziu, tatăl micuței câștiga procesul de custodie, iar mama ar fi trebuit să-i dea fetița.

Andrada a povestit chinul la care a fost supusă în perioada cât a trăit în America (Foto: Facebook)

Curg acuzele împotriva lui Angelor, americanul care i-a fost soț

CANCAN.RO vă prezintă, acum, pasaje uluitoare din motivare, unde Andrada povestește chinurile la care a fost supusă. Nu înainte de a vă informa că magistrații au respins plângerea fostului soț.

Ce spune Andrada despre conviețuirea cu Angelo? Curge motivarea! ”S-au căsătorit cu intenția de a întemeia o familie bazată pe afecţiune, sprijin şi respect reciproc.

La încheierea căsătoriei, el nu i-a spus că este o persoană dependentă de droguri, alcool sau alte substanţe cu caracter halucinogen şi nici că nu este suficient de motivat să întemeiem o adevărată familie şi, mai ales, nu este dispus să aibă o locuinţă.

Convieţuirea în siguranţă, împreună cu tatăl copilului, în acelaşi stat cu tatăl copilului (Pennsylvania), în apropierea reşedinţei sau domiciliului tatălui minorei, a fost imposibilă din vina acestuia, situaţie care a constrâns-o şi a determinat-o pe Andrada să renunţe inclusiv la dreptul de muncă şi de şedere în SUA, să revină în ţara de origine şi să se stabilească definitiv, împreună cu minora, la domiciliul său din Bucureşti”.

”Droguri, alcool, substanțe halucinogene” și alungarea din locuință

Fosta Miss România a continuat acuzele la adresa celui care i-a fost soț pentru o scurtă perioadă. ”Consumul excesiv de băuturi alcoolice, precum şi consumul de droguri, stupefiante şi alte substanţe halucinogene au condus la: multiple acte de violenţă fizică şi psihică, faţă de minoră şi faţă de mama copilului, soldate de cele mai multe ori, cu alungarea mamei şi a fetiţei din locuinţă, atitudinea nepotrivită, necorespunzătoare unor relaţii normale de familie, a soţului faţă de soţia sa şi faţă de minoră, în sensul că nu a dorit să aibă o locuinţă comună, înjosirea şi umilirea soţiei şi a copilului pe motive de naţionalitate, inclusiv în faţa altor persoane din familia sa lărgită, fără motive temeinice, în care, pe fondul consumului de droguri, au ieşit la iveală elemente de ură rasială şi de şovinism, mama copilului a fost supusă dispreţului, pe motiv că este imigrant în SUA şi că are naţionalitate română, copilul a fost denumit „corcitură”, legat de descendenţa sa din mama de naţionalitate română”, se arată în motivare.

Rândurile nu se opresc. ”În ziua de 9 octombrie 2021, acţiuni inconştiente ale tatălui, de o violenţă fizică extremă faţă de minoră, care i-au provocat leziuni cutanate pe tot spatele, pe o mare suprafaţă a corpului, leziuni care au pus în pericol grav starea de sănătate a copilului şi chiar viaţa, existând efectiv, un pericol iminent de infectare generală cu efecte necontrolabile privind starea de sănătate a copilului.

Pe toată durata convieţuirii -familiale atipice, în care nu aveau o locuinţă, tatăl s-a arătat dezinteresat de familie şi de copil, a comis în mod repetat acte de violenţă fizică şi psihică faţă de soţie şi de copil, le-a alungat din locuinţa, mâncare, mijloace financiare sau alte mijloace materiale necesare traiului zilnic, fiind necesară intervenţia autorităţilor de ordine publică şi de justiţie, fie pentru calmarea soţului, fie pentru emiterea unui ordin de protecţie privind mama și minora”, sunt parte din motivele arătate de Andrada.

Andrada Mihaela a fost Miss România și a participat și la un concurs internațional în China (Foto: Facebook)

S-a lovit de comportamentul abuziv al bărbatului și al familiei lui

”A constatat cu stupoare că în familia extinsă a pârâtului şi în anturajul acestuia se consumau în mod obişnuit droguri şi alcool, iar sub influenţa acestora, comportamentul tatălui minorei, precum şi al bunicii paterne, era unul necontrolat şi iresponsabil.

Soţul său şi tatăl minorei era chiar încurajat de părinţii săi în consumul de droguri şi alte substanţe cu efect halucinogen şi în atitudinea agresivă faţă de ea și de copil.

Pe lângă atmosfera nefastă pentru creşterea şi educarea unui copil, pe care o creează astfel de activităţi desfăşurate la limita legii, s-a lovit de comportamentul abuziv atât din partea tatălui minorei, cât şi din partea familiei acestuia.

De nenumărate ori, în special atunci când se aflau sub influenţa drogurilor şi a alcoolului, aceştia i-au explicat fără nici-o jenă şi fără reţinere, că sunt rasişti, i-au arătat dispreţ fată de faptul că este româncă și considerau că stau ilegal în SUA.

Activităţile zilnice ale tatălui erau: consumul de droguri şi de alcool, combinate cu jocurile interminabile pe calculator care îi ocupau tot timpul”, se mai arată în motivare.

A mai spus că Angelo a fost chiar internat într-un centru de detoxifiere. ”În loc să-şi îndeplinească obligaţiile de creştere şi educare a minorei, să locuiască împreună cu familia şi să contribuie la întreţinerea acesteia, a fost nevoie ca tatăl să fie din nou internat în Centrul de Detoxifiere din Pittsburg Aliquippa!

Într-una din zilele lunii septembrie 2020, pe fondul consumului de droguri, vecinul lor, în stare de inconştientă, a tras cu pistolul mai multe focuri de armă în zidul comun cu dormitorul fetiței, astfel că gloanţele au pătruns prin zid şi le-au găsit în camera copilului.

Numai hazardul a făcut ca în acele momente Andrada să nu fie cu minora în acea locuinţă şi astfel copilul să nu fie supus riscului de a fi omorât.

Angelo Brubach a ajuns să fie chiar arestat şi condamnat pentru consumul de droguri, alcool si alte substanţe halucinogene, în condiţiile în care a fost depistat conducând autoturismul în această stare în anul 2019.

În ziua de 9 octombrie 2021, fiind în stare de inconştienţă determinată de consumul de droguri şi alcool, tatăl, sub pretextul că se joacă cu fetița, a târât-o în mod repetat pe carpetă, producându-i leziuni cutanate grave pe o mare parte a spatelui!

Tatăl si-a continuat acţiunea de pretinsă joacă, chiar și în condiţiile în care copilul ţipa de durere, fiind salvat de intervenţia mamei, care a suportat loviturile din partea soţului”.

Toate motivele de nesiguranţă şi caracterul imprevizibil al acţiunilor tatălui, arătate mai sus, precum şi lipsa oricărui sprijin din partea lui, au determinat-o pe mamă ca, la 15 februarie 2022, în timp ce avea și custodia exclusivă a minorei, să ia decizia de a se întoarce la domiciliul său stabil din Bucureşti, unde se află și acum.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Și-a luat mare OZN! Cum arată achiziția de 300.000 de euro a lui Selly
Și-a luat mare OZN! Cum arată achiziția de 300.000 de euro a lui Selly
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
Lapte cu sodă caustică și peroxid de hidrogen. Producătorii mascau produsele stricate
Lapte cu sodă caustică și peroxid de hidrogen. Producătorii mascau produsele stricate
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau să miros a mâncare. Bunicile pot să gătească”
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...