A apărut complet goală în noul videoclip, dar… Lidia Buble a făcut anunțul: “Ușor, ușor mă duc către Biserică!” Și-a anunțat retragerea din muzică

Publicat: 03/12/2019 | 21:51

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, cu o voce extraordinară, care surprinde de fiecare dată publicul, cu fiecare piesă lansată. Invitată la un post de televiziune pentru a-și prezenta cea mai recentă melodie, cântăreața a făcut un anunț care i-a surprins pe fani.

Lidia Buble a dezvăluit că, în viitor, va renunța la cariera care i-a adus celebritatea și că își va etala talentul în… Biserică!

La un moment dat eu o sa ma retrag din industria asta muzicală, ușor, ușor mă duc către Biserică. Mă duc de unde am venit”, a spus artista.

Lidia Buble, complet goală în noul videoclip

Cea mai recentă melodie, „Lacătul și femeia”, deși e lansată de doar câteva zile, face furori în rândul iubitorilor de muzică. Nu doar versurile și vocea cântăreței au atras atenția fanilor, ci și apariția sa în videoclip.

Iubita lui Răzvan Simion apare în noul său clip complet goală, zonele intime fiind acoperite de niște cărți. Imaginile fac deliciul publicului, care apasă pe butonul de repeat, ca să o mai vadă și să o audă pe Lidia Buble.

Citește și...