A arătat ce are mai de preț. În ce ipostază s-a fotografiat Ruby…

Publicat: 22/05/2019 | 19:47

Ruby a încins imaginația bărbaților care o urmăresc pe Instagram. Vedeta a publicat una dintre cele mai sexy fotografii cu ea și pentru că este mândră de formele sale, nu ezită să se afișeze în cele mai obraznice ipostaze.

Vinovată pentru pulsul ridicat al bărbaților care au accesat astăzi platformele de socializare este Ruby. Bruneta este foarte mândră de formele ei bine lucrate la sală și nu se sfiește să pozeze în ipostaze sexy. Imediat ce a încărcat fotografia pe Instagram, bruneta a primit zeci de mii de like-uri, iar fanii s-au întrecut în comentarii care mai de care mai îndrăznețe.

„Ce sâni mișto ai/Ți-ai mai mărit sânii? Arată foarte bine😍/Bomba😍” , câteva dintre mesajele primite de artistă.

Ruby, despre relația cu iubitul

Ruby are o relație de șase ani cu Robert, însă lucrurile nu sunt deloc roz între ei, ba din contră, se ceartă foarte des și se despart dacă așa simt. Artista și iubitul ei recunosc faptul că amândoi sunt foarte încăpățânați, iar acest lucru le afectează de multe ori relația, însă reușesc de fiecare dată să treacă peste orice ceartă.

„Ăștia puteam fi noi. Suntem mai proști decât alții. O amenințare subtilă, îți bag șuruburile pe gât, ceva finuț, de dumincă după amiază. Suntem vărsători amândoi, încăpățânați amândoi. Tocmai pentru că ne cunoșteam latura asta am avut emoții pentru participarea noastră la „Asia Express’. Nu ne-am bătut, nu ne-am scos ochii. Ne-am despărțit de vreo 2 ori, ne-am despărțit înainte de Asia de multe ori, s-a dus și acasă, după iar s-a întors, după a venit și am plecat eu. Noi ne despărțim categoric, noi nu ne jucăm.” a declarat artista.