A cerut-o în căsătorie pe platourile de filmare de la ”Puterea dragostei”, iar noi avem detalii & imagini exclusive!

Publicat: 29/06/2020 | 16:58

La doar trei luni după ce s-a cuplat cu ”mini-Barbie”, ”păpușelul” de la Kanal D și-a luat inima-n dinți și a făcut ”marele pas”. Philip Albu a cerut-o în căsătorie pe sexoasa blondină cu care s-a combinat după ce a rupt-o cu Iasmina Halas. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini savuroase.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte unice legate de viața sentimentală a ”musculosului” de la Puterea Dragostei.

Philip Albu, tânărul care s-a făcut remarcat în show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”-  și care, în urmă cu ceva timp, și-a asumat o  relație cu bomba sexy de pe malul Begăi, Iasmina Halas – pare extrem de hotărât să se facă băiat de casă.

„Am luat cea mai importantă decizie din viața mea”

La doar trei luni după ce s-a cuplat cu ”mini-Barbie”, tânărul  și-a luat inima-n dinți și a făcut marele pas: a cerut-o în căsătorie pe sexoasa Berna, tânăra pe care a cunoscut-o și cu care s-a cuplat în show-ul de la Kanal D, ”Puterea Dragostei”. Momentul extrem de emoționant s-a petrecut într-un cadru de vis, în Turcia. (CITEȘTE ȘI: SEXY-CONCURENTUL DE LA “PUTEREA DRAGOSTEI” S-A CUPLAT CU “MINI-BARBIE” ȘI…)

Philip Albu a făcut ”marele pas”: a cerut-o în căsătorie pe ”mini-Barbie”

”Păpușelul” de la Kanal D, în complicitate cu producătorii show-ului ”Puterea Dragostei”, a pus totul la cale cu mai bine de o lună înainte. Tânărul și-a dorit ca momentul să fie plin de emoție și să aibă loc într-un cadru pe care iubita lui nu-l va uita prea ușor.

”De mai bine de o lună am planificat cererea și am cerut ajutorul prodcătorilor, pentru  ca totul să iasă perfect. Am fost luați cu o limuzină și duși la mare, acolo mi-am dorit să aibă loc cererea, pe malul mării. După ce am stat puțin la povești, m-am pus în genunchi și i-am spus: «Iubita mea, am luat cea mai importantă decizie din viața mea și îmi doresc ca tu să fii soția mea, pentru că mă faci cel mai fericit bărbat și simt că lângă tine vreau să îmi petrec toată viața, să avem cei mai frumosi copii  și să avem  ceea mai frumoasă familie apoi să îmbătrânim amândoi frumos. Așa că, vrei să fii soția mea?», ne-a mărturisit Philip Albu.

Imagini inedite de la emoționantul eveniment

Cine este, de fapt, Philip

Philip Albu, în vârstă de 20 de ani, este fiul unui renumit afacerist din România, dar și nepotul unui ofițer cu state vechi în structura M.A.I. Tatăl tânărului care își caută marea iubire în show-ul de la Kanal D a pus bazele mai multor afaceri de succes în Spania. Unul dintre cele mai profitabile business-uri pe care tânărul o să le moștenească este un vestit restaurant din Peninsula Iberică. Astfel că, pe lângă calitățile fizice vizibile, Philip stă bine și la capitolul financiar.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citește și...