A chefuit cu ”haremul” în club la Mamaia, dar apoi a plecat …

Publicat: 25/07/2020 | 23:43

Daniela Crudu, Marinela Avădani, Raluca Lungu, fata unui milionar din TOP 300. Ultima, Calina Roman, nepoata fostului premier Petre Roman! Sunt relațiile cu rezonanță ale tânărului afacerist de succes, Edy Kovacs. De succes este, din ce lesne se poate vedea, și la capitolul cuceriri. Cum era de așteptat, Edy a dat fuga pe litoral, la Mamaia, unde nu a avea să rateze celebrele cluburi din exclusivista stațiune. CANCAN.RO vă prezintă imaginile fabuloase cu tânărul înconjurat de un adevărat ”harem”, chiar la ieșirea din club.

CITEȘTE ȘI: EX-UL DANIELEI CRUDU A ”RUPT-O” CU PUȘTOAICA MILIONARULUI CRISTINEL DIN TOP 300 ȘI S-A COMBINAT CU SEXY-NEPOATA FOSTULUI PREMIER!

Edy Kovacs a devenit cunoscut după ce a reușit în afaceri. Tinerețea și averea, pe care reușește, zi de zi, să o mărească, l-au adus și în prim-planul mondenului din România. Fete frumoase lângă el, distracții în cluburi selecte și în destinații la fel. Asta își permite Edy acum. Iar prin patul lui au trecut și numeroase celebrități, precum Daniela Crudu, Marinela Avădanei, chiar și puștoaica milionarului Cristinel, din TOP 300 ai celor mai bogați români. Calina Roman, nepoata fostului premier Petre Roman, avea și ea să-i pice cu tronc și nu a ratat-o.

Edy Kovacs (tricou negru, șort galben) s-a distrat în club alături de o mulțime de tinere și de amici

Edy Kovacs trăiește viața din plin în cluburile din Mamaia

Tânărul afacerist își trăiește viața din plin! Sezonul estival îl găsește la Mamaia, locul distracțiilor exclusiviste, chiar dacă pendemia de coronavirus a tăiat, la început de sezon, elanul. Edy s-a retras pe litoral, la plajă pe cel mai fin nisip al litoralului, dar noaptea își face de cap, așa cum numai el știe, în cluburi. Nu întrece măsura, doar se distrează tinerește alături de amici, dar și de o ”pleiadă” de ”bunăciuni”. Paparazzii CANCAN.RO au surprins ieșirea triumfală din club a lui Edy, iar peisajul este, de-a dreptul, fabulos.

NU RATA: „BOMBARDIERA” LUI VICTOR SLAV S-A COMBINAT CU UN AFACERIST CARE O RĂSFAȚĂ LA MONACO. CUPLUL FACE PLAJĂ LA NIKKI BEACH, IA MASA LA TWIGA ȘI…

”Piese” una și una, care mai de care mai apetisante și cu muuuult chef de distracție. Și dornice de a afla cât mai multe despre cel care le-a distrat, suntem convinși, în club. Sigur, lângă el s-au aflat și amicii, alături de care a stabilit detaliile. Pentru ziua de mâine. Tot mare chef se anunță. Apoi, afaceristul s-a retras, singur, la hotel. Sigur, pentru a-și încărca bateriile.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.