Ex-ul Danielei Crudu a ”rupt-o” cu puștoaica milionarului Cristinel din Top 300 și s-a combinat cu sexy-nepoata fostului premier!

Publicat: 08/05/2019 | 23:18

Edy Kovacs, tânărul afacerist care a făcut ravagii printre frumoasele din showbiz, a dat o nouă lovitură, după ce a „rupt-o” cu puștoaica milionarului Cristinel din Top 300. (Cel mai bine platit job din București) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii unice legate de noua poveste de iubire din lumea mondenă. În rolurile principale: ex-ul Danielei Crudu și nepoata fostului premier. (CITEȘTE ȘI: O CELEBRĂ MANECHINĂ ”PLAYBOY” A FĂCUT UN MEGA-DENUNȚ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte inedite despre noua idilă care s-a înfiripat în showbiz-ul românesc.(Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Edy Kovacs, care a devenit cunoscut nu doar datorită afacerilor de succes, ci și pentru relațiile pe care le-a avut cu mai multe celebrități feminine, printre care s-au numărat Daniela Crudu, Mirela Avădani, dar și puștoaica unui milionar din TOP 300, a pus mâna pe una dintre cele mai dorite ”partide” de pe scena mondenă. Potrivit surselor noastre, de ceva timp, tânărul afacerist trăiește o veritabilă poveste de dragoste cu nepoata fostului premier Petre Roman, Calina.

Fascinat de noua cucerire

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor fotografii care atestă că focoasa Calina Roman l-a cucerit pe renumitul afacerist.

Edy și Calina au fost fotografiați la o petrecere privată, unde s-au distrat alături de mai mulți apropiați. Într-un balansoar de grădină, Edy Kovacs o ține în brațe pe nepoata lui Petre Roman, care are în mână un pahar de șampanie. În imaginile respective se poate vedea destul de clar că afaceristul pare de-a dreptul fascinat de noua lui cucerire. (NU RATA, AICI: UNA DINTRE MEMBRELE CELEBREI ”BRIGĂZI SECȚIA 19” A BĂTUT-O ÎN CLUB PE ”FOSTA” ACTUALULUI EI IUBIT)

„Fostul” Danielei Crudu și nepoata lui Petre Roman

S-a iubit cu fiica unui renumit milionar din TOP 300

Potrivit unei surse D.A.S., categoria A, în urmă cu ceva timp,  tânărul afacerist a recurs la o adevărată ”piruetă”. Mai exact, Edy s-a despărțit de fosta lui parteneră, Alice, pentru a o cuceri pe Raluca, puștoaica milionarului Cristinel din TOP 300. Potrivit Forbes, tatăl Ralucăi deține o avere estimată la 23 de milioane de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...