A divorțat, dar mărturisirea făcută apoi schimbă totul! Mitoșeru: ”Încă ne iubim!”

Autor: I.D.
Publicat: 19/11/2019 | 17:49

Mihai Mitoșeru avea să facă o mărturisire neașteptată, la puțin timp după ce a divorțat de Noemi, femeia care i-a fost alături timp de 13 ani. Invitat la emisiunea lui Teo Trandafir, prezentatorul de la Kanal D a început să plângă.

Mihai Mitoșeru și Naomi au divorțat marți, 19 noiembrie.

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta!”, a dezvăluit prezentatorul TV.

Motivele pentru care cei doi au divorțat: „Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit.

Încă ne iubim, dar suntem orgolioși. În momentul acesta, nu mai putem să fim împreună. Multe cupluri trăiesc din obișnuință. Nu ne-am plictisit împreună. Și meseria ei a cam distrus relația asta. Eu veneam obosit și când aveam timp liber, voiam să îl petrec cu ea. Făceam tot posibilul să fim împreună. Nu putem să ne împăcăm și să trăim ca în ultimul an. Ne era mai bine în perioada când nu eram căsătoriți. Eram fericit că o făceam pe ea fericită!”, a adăugat Mihai Mitoșeru, la Kanal D.

Citește și...