A făcut stop cardio-respirator adolescenta incendiată de criminalul din Mehedinți. Anunțul trist făcut de medici

Publicat: 23/06/2020 | 15:48

Vești triste de la medicii care se ocupă de victima criminalului din județul Mehedinți. Adolescenta a făcut un stop cardio-respirator, iar arsurile grave pe care le are pe 90% din suprafața corpului îi pun în pericol viața.

Citește și: Se complică ancheta în cazul bărbatului care a incendiat-o pe tânăra din Mehedinți! Autoritățile caută noi dovezi

Adolescenta incendiată de criminalul din Mehedinți a făcut stop cardio-respirator

Ş.M.L.A., fata de 15 ani pe care Ion Cristian Turnagiu a incendiat-o în urmă cu aproape două săptămâni, a suferit azi un stop cardio-respirator, au dezvăluit surse medicale, relatează playtech.ro. Medicii au depus eforturi uriașe pentru ca inima ei să pornească și, din nefericire, aceștia au fost nevoiți să reprogrameze operația pe care ar fi trebuit să i-o facă astăzi, 23 iunie. Specialiștii speră ca starea adolescentei să le permită curând să o bage în sala de operații: doar intervenția chirurgicală îi poate salva viața.

Nu rata: Ion Cristian Turnagiu plănuia să se sinucidă după ce a incendiat-o pe fata de 17 ani din Mehedinți. Ce mesaj a postat pe Facebook înainte să își pună planul diabolic în aplicare

Agresorul victimei a susținut în fața judecătorilor că regretă gestul teribil și că își dorește să o ajute pe cea care a mutilat-o.

“Dorește să i se acorde o șansă să o ajute pe victimă să-și revină, întrucât dispune de resurse materiale și relații necesare în tratamentul acesteia. Fiind audiat, inculpatul și-a rezervat dreptul la tăcere și nu a dorit să dea declarație în cauză, cu motivarea că nu a mâncat de 4 zile și a fost foarte supărat când a aflat că Ş.M.L.A. a formulat o plângere penală pentru viol împotriva sa”, se arată în dosarul deschis pe numele asasinului Ion Cristian Turnagiu, potrivit sursei citată mai sus.

Criminalul este din Drobeta Turnu Severin, iar anul trecut, el a fost eliberat din închisoare și a mers în localitatea Dârvari, județul Mehedinți. Aici, nişte prieteni i-au pus la dispoziţie o casă bătrânească. Locuin’a lui era foarte aproape de fata de 17 ani pe care a nenorocit-o pe viață.

Ion Cristian Turnagiu a curmat 5 vieți în trecut

3 martie 1993 – După ce a împlinit 18 ani a furat o biciletă și a mers în Mehedinți la unchiul său. A sustras din casa rudei 26.000 de lei vechi, două titluri de proprietate și alte bunuri în valoare de 10.000 de lei vechi. Ajuns în Timișoara, și-a găsit de muncă în curtea unei femei proaspăt căsătorite cu un copil și un altul pe drum. Femeia l-a surprins în fapt în timp ce Turnagiu încerca să sustragă bani și alte bunuri din locuința ei. Bărbatul a lovit-o cu toporul în cap și a fugit. Victima avea o fetiță de 1 an și patrul luni și era îsărcinată în luna a IV-a – motiv pentru care judecătorii i-au atribuit 5 crime în total.

30 septembrie 1993 – s-a mutat în București. O familie de bătrâni de pe Calea Rahovei l-au găsit bătând străzile, așa că l-au ajutat cu bani și mâncare. Agresolul a aflat că bătrânul se procopsise cu o sumă mare de bani. Bătrâna a simțit că acesta nu avea intenții curate, iar în timp ce Turnagiu era așezat la masă, iar bătrânul era la baie, a luat cuțitul de pe masă și a început să o lovească, după ce ea ar fi început să-i vorbească urât. Ambii au fost găsiți morți la mai bine de o săptămână d ela eveniment. Bărbatul a luat din imobil 100.000 de lei vechi, bijuterii din aur și haine.

4 octombrie 1993 – a ajuns la spital după ce a încercat să-și ia viața înghițind mai multe medicamente după ce iubita sa balerină l-a lăsat lefter în câteva zile.

21 noiembrie 1993 – s-a întâlnit cu un fost coleg de școală în restaurantul gării. SImțind că are bani, l-a îmbătat pe tânăr și l-a dus în spatele gării unde l-a ucis cu mai multe lovituri de cuțit. (A fost arestat la 27 noiembrie)

Sursa foto: captură Antena 1